Ve bitti...Nişan atıldı sonunda..Kimseye derdimi anlatamadım..

jpeg

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
151
17
118
Kayseri
Belki de hayırlısı bu..Çok uğraştım, çok yıprandım.. Olmazı olur etmeye çalıştım.Evim hazır gibiydi..Eşyalarımın bir kısmı alınmıştı..Ailem baştan beri nişanlıma ısınamadı. Gerçi kendisinin de acayip kıskançlıkları vardı. Evlilik korkusu vardı. Aşırı sinirli biri. Ben alışkanlık dedim, bundan sonra başkası olsa daha mı iyi olcak sanki dedim, yaşım 30 ayrılıp napcam dedim...Ama dayanamadım.. Nişanı attım artık. Kimse beni anlamıyor. Nişanlıma diyorum ;al gel aileni konuşalım tarihi , yok..Adam yapmıyor.Demek ki istemiyor diyorum ama öyle de değil gibi. Ben her gün onların evine gidip geliyordum..Kendi ailemle geçirmediğim vakti onun anası babasıyla geçirmişimdir. Yine de olmuyor..Hep bir bahane, hep bir sorun çıkıyor..Herkes benden birşey bekliyor..Ayrıldım demek bile daha kolay artık.. Çünkü sanki oyalanıyormuşum gibi..Kısa bir ilşki değil tam 4 yıl oldu...Nişan da 9-10 ay kadar..Yok bana güvenmiyomuş, yok ben aileme çok düşkünmüşüm.. Yok ailem onu istemiyormuş filan filan..Yüzüne birşey yokmuş, o içlerini biliyormuş..Evlenirse gelip gitmezmiş Abuk subuk beni üzmek için herşeyi söylüyor..En ufak bişey olsa anlaşamıyoruz bak diyor..Hiçbirşey söyleyemeyecem, her dediği olacak emir gibi. Var mı böyle bir hayat..Napıyım bu kadar oldurabildim..Biraz da sen çabala,alttan al di mi.Yine de kimseye yaranamıyorum..Delirecem.

Boşver çok bile dayanmıssın

Hayırlısı böyleymiş olmuyorsa cokta zorlamamak lazım

Karsına ıyı bırı cıkar umarım

Öncelikle geçmiş olsun. Bu erkeklerin evlilik korkusuna akil erdirebilmis değilim.

Hakkında hayırlısı olsun ,üzülme yaşım 30 diye de düşünme,olmuyorsa olmuyordur

Benim vicdanım rahat aslında..Elimden gelenden çok fazlasını yaptım. Ama sadece ben uğraşıyorum. Hayat ne kadar garip..Ağlayıp duruyorum, kendi kendimi yiyorum, sinir oluyorum, kimsenin umrunda değil.

Ben yıllardır kafamı önümden kaldırmadan, onu bekliyorum, o taklalar atıyo nişanlanabilmek için..Ve yaptığına bakın..Bünyem kaldırmıyo..Üzülmeycem diyorum, elimde değil.

Bense salak gibi evleniyim, düzenim olsun, yerimi bileyim, benim de çocuğum olsun artık istemiştim...Aslında kendisini seviyorum sevmesine ama bazı hoşuma gitmeyen yanları da vardı..Onları da görmeyim artık herkesin bir huyu var diyordum..Dayanamadım artık.

Fazla uzayinca böyle oluyor. Flörtu nisanliligi fazla uzun tutmamak gerek aslında.

Fazla uzayinca böyle oluyor. Flörtu nisanliligi fazla uzun tutmamak gerek aslında.
Evet ben de böyle düşünüyorum.Haziranda evlenecektik aslında, erteleyelim dedi, ben de kendisini hazır hissetsin , gönülsüz olmasın diye tamam dedim, ama çok daha kötü oldu. Derdi ne anlamıyorum. Ne ayrıldık ne evlendik..Süründük kaldık. Her kavgada da bak anlaşamıyoruz diyordu..Bazen de istiyomuş gibiydi..Anlamadım gitti...Üzüntüden helak oldum.Artık ne hali varsa görsün diyecem..Öldüreyim mi kendimi..Öyle diyorum, böyle diyorum olmuyo..Hep eleştiryor herşeyi..Kendisi sanki mükemmel beyefendi..

benimde kasım da nişanım vardı.çok üzüldüm yıprandım kendim bozmama rağmen.ama hayırlısı bu diye kendimi telkinleştiriyorum. Allahım hayırlısını göstersin. Bir de acayip kısmet açılıyor tecrübeyle sabit. Bir an.:) Allah daha iyisinin çıkarır inşallah.

benimde kasım da nişanım vardı.çok üzüldüm yıprandım kendim bozmama rağmen.ama hayırlısı bu diye kendimi telkinleştiriyorum. Allahım hayırlısını göstersin. Bir de acayip kısmet açılıyor tecrübeyle sabit. Bir an.:) Allah daha iyisinin çıkarır inşallah.

Amin inşallah..İnsan dayanabileceği kadar dayanıyor,hele ki kadınlar..bu erkeklerdeki rahatlık anlaşılır gibi değil.Sanıyo ki daha çok evlerine gelir giderim, daha çok böyle vakit geçer, bilmem ne,etrafa da rezil olduk, o ayrı. Hiç olur mu öyle şey, bişeyler yapmaya çalış artık di mi..Çabasını görsem amenna, o da yok.Galiba artık istemiyor.

niyer bu kadar fedakarlık yapıyosun? nişan değil mi bu? sizin kendinizi ağırdan satma ve dediklerinizi yaptırma zamanı.çok yüz vermişsiniz.

Ck klasik olacak ama inan bu karakterde bi adamla evlenen de bosanirdiniz ayrica 30 yas daha ne ki

insanlar esleri ugruna kayinvalidelerinin kayinpederlerinin ne laflarina psikolojik baskilarina dayaniyorlar seninki pek bir narinmis haspam

ayrildigin iyi olmus.. boyle bencil bir insandan hayat arkadasi olmazz..
bundan sonraki hayatinda mutluluklar dilerim canm

Artik dayanamamissin tabi o kadar lafa dusunmesi lazim seni kirmamaya calismasi lazim. Boyle acimasizca konusmamaliydi.

Teşekkür ederim, mutlu olmayı o kadar çok istiyorum ki artık, yani o kadar çok istiyorum kelimelerle anlatamam....Kendimi çok sıktım bu 9-10 ay dediğim süreçte..Vücudumda tuhaf tuhaf döküntüler oluşmaya başladı sinir stresten nolcak nolcak böyle diye düşünmekten kafaya takmaktan.

Artik dayanamamissin tabi o kadar lafa dusunmesi lazim seni kirmamaya calismasi lazim. Boyle acimasizca konusmamaliydi.

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Olmuyorsa daha iyisi olacaktır inşaALLAH...
ALLAH sabrını verir , hem yaşın 30 ise ne olmuş gençsin , ne istediğini bilecek yaştasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…