Evet ben de böyle düşünüyorum.Haziranda evlenecektik aslında, erteleyelim dedi, ben de kendisini hazır hissetsin , gönülsüz olmasın diye tamam dedim, ama çok daha kötü oldu. Derdi ne anlamıyorum. Ne ayrıldık ne evlendik..Süründük kaldık. Her kavgada da bak anlaşamıyoruz diyordu..Bazen de istiyomuş gibiydi..Anlamadım gitti...Üzüntüden helak oldum.Artık ne hali varsa görsün diyecem..Öldüreyim mi kendimi..Öyle diyorum, böyle diyorum olmuyo..Hep eleştiryor herşeyi..Kendisi sanki mükemmel beyefendi..Fazla uzayinca böyle oluyor. Flörtu nisanliligi fazla uzun tutmamak gerek aslında.
Amin inşallah..İnsan dayanabileceği kadar dayanıyor,hele ki kadınlar..bu erkeklerdeki rahatlık anlaşılır gibi değil.Sanıyo ki daha çok evlerine gelir giderim, daha çok böyle vakit geçer, bilmem ne,etrafa da rezil olduk, o ayrı. Hiç olur mu öyle şey, bişeyler yapmaya çalış artık di mi..Çabasını görsem amenna, o da yok.Galiba artık istemiyor.benimde kasım da nişanım vardı.çok üzüldüm yıprandım kendim bozmama rağmen.ama hayırlısı bu diye kendimi telkinleştiriyorum. Allahım hayırlısını göstersin. Bir de acayip kısmet açılıyor tecrübeyle sabit. Bir an.Allah daha iyisinin çıkarır inşallah.
niyer bu kadar fedakarlık yapıyosun? nişan değil mi bu? sizin kendinizi ağırdan satma ve dediklerinizi yaptırma zamanı.çok yüz vermişsiniz.Amin inşallah..İnsan dayanabileceği kadar dayanıyor,hele ki kadınlar..bu erkeklerdeki rahatlık anlaşılır gibi değil.Sanıyo ki daha çok evlerine gelir giderim, daha çok böyle vakit geçer, bilmem ne,etrafa da rezil olduk, o ayrı. Hiç olur mu öyle şey, bişeyler yapmaya çalış artık di mi..Çabasını görsem amenna, o da yok.Galiba artık istemiyor.
Teşekkür ederim, mutlu olmayı o kadar çok istiyorum ki artık, yani o kadar çok istiyorum kelimelerle anlatamam....Kendimi çok sıktım bu 9-10 ay dediğim süreçte..Vücudumda tuhaf tuhaf döküntüler oluşmaya başladı sinir stresten nolcak nolcak böyle diye düşünmekten kafaya takmaktan.insanlar esleri ugruna kayinvalidelerinin kayinpederlerinin ne laflarina psikolojik baskilarina dayaniyorlar seninki pek bir narinmis haspam
ayrildigin iyi olmus.. boyle bencil bir insandan hayat arkadasi olmazz..
bundan sonraki hayatinda mutluluklar dilerim canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?