- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Evet, ben de beni hiç anlamadığını düşünüyorum, çok bencilce davranıyor. Her gün beni evlerine çağırıyordu, her gün bir de git-gel yoruluyorum, evlenip evimde oturmak istiyorum ya..Eğer olacaksa, olmayacaksa da olmasın artık. Bu ne biçim işkence.Çevreme de mahcup oldum. O kadar peşimde koşan insan şimdi yan çiziyor.Ck klasik olacak ama inan bu karakterde bi adamla evlenen de bosanirdiniz ayrica 30 yas daha ne ki
Evet, ben de beni hiç anlamadığını düşünüyorum, çok bencilce davranıyor. Her gün beni evlerine çağırıyordu, her gün bir de git-gel yoruluyorum, evlenip evimde oturmak istiyorum ya..Eğer olacaksa, olmayacaksa da olmasın artık. Bu ne biçim işkence.Çevreme de mahcup oldum. O kadar peşimde koşan insan şimdi yan çiziyor.Ck klasik olacak ama inan bu karakterde bi adamla evlenen de bosanirdiniz ayrica 30 yas daha ne ki
Valla ben de öyle anlıyorum artık. Ben 30 yaşındayım.Kendisi 37.4-5 senelik ilişkisi olan 30'a gelmiş yaştaki bir erkeğin evlilikten korkuyor olması = seninle evlenmek istemiyorum demek sanki..
bence doğru karar vermişsiniz.
üzülmeyin..
sizi isteyen adam şimdi bu fikrinizden caydırmak için kapınızda kul köle olmalıydı...
hayırlısı demek lazmBelki de hayırlısı bu..Çok uğraştım, çok yıprandım.. Olmazı olur etmeye çalıştım.Evim hazır gibiydi..Eşyalarımın bir kısmı alınmıştı..Ailem baştan beri nişanlıma ısınamadı. Gerçi kendisinin de acayip kıskançlıkları vardı. Evlilik korkusu vardı. Aşırı sinirli biri. Ben alışkanlık dedim, bundan sonra başkası olsa daha mı iyi olcak sanki dedim, yaşım 30 ayrılıp napcam dedim...Ama dayanamadım.. Nişanı attım artık. Kimse beni anlamıyor. Nişanlıma diyorum ;al gel aileni konuşalım tarihi , yok..Adam yapmıyor.Demek ki istemiyor diyorum ama öyle de değil gibi. Ben her gün onların evine gidip geliyordum..Kendi ailemle geçirmediğim vakti onun anası babasıyla geçirmişimdir. Yine de olmuyor..Hep bir bahane, hep bir sorun çıkıyor..Herkes benden birşey bekliyor..Ayrıldım demek bile daha kolay artık.. Çünkü sanki oyalanıyormuşum gibi..Kısa bir ilşki değil tam 4 yıl oldu...Nişan da 9-10 ay kadar..Yok bana güvenmiyomuş, yok ben aileme çok düşkünmüşüm.. Yok ailem onu istemiyormuş filan filan..Yüzüne birşey yokmuş, o içlerini biliyormuş..Evlenirse gelip gitmezmişAbuk subuk beni üzmek için herşeyi söylüyor..En ufak bişey olsa anlaşamıyoruz bak diyor..Hiçbirşey söyleyemeyecem, her dediği olacak emir gibi. Var mı böyle bir hayat..Napıyım bu kadar oldurabildim..Biraz da sen çabala,alttan al di mi.Yine de kimseye yaranamıyorum..Delirecem.
CANIM DAHA ATMIŞSIN NİŞANI YANİ BUNDA DÜŞÜNECEK BİR ŞEY YOK RABBİM HAYRILISINI NASİP EYLSİN BOSVER ELKİDE HAYIRLI OLAN SENİN İÇİN BÖYLESİYMİŞEvet, ben de beni hiç anlamadığını düşünüyorum, çok bencilce davranıyor. Her gün beni evlerine çağırıyordu, her gün bir de git-gel yoruluyorum, evlenip evimde oturmak istiyorum ya..Eğer olacaksa, olmayacaksa da olmasın artık. Bu ne biçim işkence.Çevreme de mahcup oldum. O kadar peşimde koşan insan şimdi yan çiziyor.
canını sıkma içini ferah tut sen doğruyu yanlışı görmüşşünki bu kararı almışşın çokta iyi yapmışşın. Sıkıntılı bi süreçtesin şu an doğal olarak bu süreçte zamana bırak ve kmseyle münakaşaya girmemeye özen göster zamanla oturcaktır herşey yerineBelki de hayırlısı bu..Çok uğraştım, çok yıprandım.. Olmazı olur etmeye çalıştım.Evim hazır gibiydi..Eşyalarımın bir kısmı alınmıştı..Ailem baştan beri nişanlıma ısınamadı. Gerçi kendisinin de acayip kıskançlıkları vardı. Evlilik korkusu vardı. Aşırı sinirli biri. Ben alışkanlık dedim, bundan sonra başkası olsa daha mı iyi olcak sanki dedim, yaşım 30 ayrılıp napcam dedim...Ama dayanamadım.. Nişanı attım artık. Kimse beni anlamıyor. Nişanlıma diyorum ;al gel aileni konuşalım tarihi , yok..Adam yapmıyor.Demek ki istemiyor diyorum ama öyle de değil gibi. Ben her gün onların evine gidip geliyordum..Kendi ailemle geçirmediğim vakti onun anası babasıyla geçirmişimdir. Yine de olmuyor..Hep bir bahane, hep bir sorun çıkıyor..Herkes benden birşey bekliyor..Ayrıldım demek bile daha kolay artık.. Çünkü sanki oyalanıyormuşum gibi..Kısa bir ilşki değil tam 4 yıl oldu...Nişan da 9-10 ay kadar..Yok bana güvenmiyomuş, yok ben aileme çok düşkünmüşüm.. Yok ailem onu istemiyormuş filan filan..Yüzüne birşey yokmuş, o içlerini biliyormuş..Evlenirse gelip gitmezmişAbuk subuk beni üzmek için herşeyi söylüyor..En ufak bişey olsa anlaşamıyoruz bak diyor..Hiçbirşey söyleyemeyecem, her dediği olacak emir gibi. Var mı böyle bir hayat..Napıyım bu kadar oldurabildim..Biraz da sen çabala,alttan al di mi.Yine de kimseye yaranamıyorum..Delirecem.
Evet, ben de beni hiç anlamadığını düşünüyorum, çok bencilce davranıyor. Her gün beni evlerine çağırıyordu, her gün bir de git-gel yoruluyorum, evlenip evimde oturmak istiyorum ya..Eğer olacaksa, olmayacaksa da olmasın artık. Bu ne biçim işkence.Çevreme de mahcup oldum. O kadar peşimde koşan insan şimdi yan çiziyor.
Belki de hayırlısı bu..Çok uğraştım, çok yıprandım.. Olmazı olur etmeye çalıştım.Evim hazır gibiydi..Eşyalarımın bir kısmı alınmıştı..Ailem baştan beri nişanlıma ısınamadı. Gerçi kendisinin de acayip kıskançlıkları vardı. Evlilik korkusu vardı. Aşırı sinirli biri. Ben alışkanlık dedim, bundan sonra başkası olsa daha mı iyi olcak sanki dedim, yaşım 30 ayrılıp napcam dedim...Ama dayanamadım.. Nişanı attım artık. Kimse beni anlamıyor. Nişanlıma diyorum ;al gel aileni konuşalım tarihi , yok..Adam yapmıyor.Demek ki istemiyor diyorum ama öyle de değil gibi. Ben her gün onların evine gidip geliyordum..Kendi ailemle geçirmediğim vakti onun anası babasıyla geçirmişimdir. Yine de olmuyor..Hep bir bahane, hep bir sorun çıkıyor..Herkes benden birşey bekliyor..Ayrıldım demek bile daha kolay artık.. Çünkü sanki oyalanıyormuşum gibi..Kısa bir ilşki değil tam 4 yıl oldu...Nişan da 9-10 ay kadar..Yok bana güvenmiyomuş, yok ben aileme çok düşkünmüşüm.. Yok ailem onu istemiyormuş filan filan..Yüzüne birşey yokmuş, o içlerini biliyormuş..Evlenirse gelip gitmezmişAbuk subuk beni üzmek için herşeyi söylüyor..En ufak bişey olsa anlaşamıyoruz bak diyor..Hiçbirşey söyleyemeyecem, her dediği olacak emir gibi. Var mı böyle bir hayat..Napıyım bu kadar oldurabildim..Biraz da sen çabala,alttan al di mi.Yine de kimseye yaranamıyorum..Delirecem.
peki bşey sorcam 5 ayda tanıştım dediniz ya görücü usulu muher yerde derim 5 ayda tanıştım ve evlendim hayırlı iş beklerse şeytanı bol olur çünkü...bundan sonra karşına hayırlı Alah korkusu olan bir adam çıkar inşallah hiç üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?