Ve bitti...Nişan atıldı sonunda..Kimseye derdimi anlatamadım..

4-5 senelik ilişkisi olan 30'a gelmiş yaştaki bir erkeğin evlilikten korkuyor olması = seninle evlenmek istemiyorum demek sanki..
bence doğru karar vermişsiniz.
üzülmeyin..
sizi isteyen adam şimdi bu fikrinizden caydırmak için kapınızda kul köle olmalıydı...

Ck klasik olacak ama inan bu karakterde bi adamla evlenen de bosanirdiniz ayrica 30 yas daha ne ki
Evet, ben de beni hiç anlamadığını düşünüyorum, çok bencilce davranıyor. Her gün beni evlerine çağırıyordu, her gün bir de git-gel yoruluyorum, evlenip evimde oturmak istiyorum ya..Eğer olacaksa, olmayacaksa da olmasın artık. Bu ne biçim işkence.Çevreme de mahcup oldum. O kadar peşimde koşan insan şimdi yan çiziyor.

Ck klasik olacak ama inan bu karakterde bi adamla evlenen de bosanirdiniz ayrica 30 yas daha ne ki
Evet, ben de beni hiç anlamadığını düşünüyorum, çok bencilce davranıyor. Her gün beni evlerine çağırıyordu, her gün bir de git-gel yoruluyorum, evlenip evimde oturmak istiyorum ya..Eğer olacaksa, olmayacaksa da olmasın artık. Bu ne biçim işkence.Çevreme de mahcup oldum. O kadar peşimde koşan insan şimdi yan çiziyor.

Valla ben de öyle anlıyorum artık. Ben 30 yaşındayım.Kendisi 37.

30 yasina geldiniz diye olmayan biriyle sirf evlenmek icin evlenilmez.
37 yasinda ama hala guven sorunu yasiyor, umarim tekrar donmezsiniz boyle birine.
Birde daha simdiden ben gorusmem ailenle diyor ama birazda sizden kaynaklaniyor bu kadar rahat konusmasi.

hayırlısı demek lazm
ama anlattıklarına bakılırsa
doğru bir karar bu
ya şimdi tıpış tıpış kıstırıp kıyruklarını gelirler
yada zaten kopmuş olan ipler için yapılcak birşey yok
sana değer verne insan lazım yanına
sinir bozan laf sokan geren değil

kusura bakma ama 37 yaşına gelmiş halen çocuk gibi davranıyorsa verilmiş sadakan var demektir. benim bir arkadaşımın ablası da nişan attı 30 yaşındaydı. 2-3 sene sonra Allah karşısına birini çıkardı evlendiler ve şimdi çocukları oldu. yani demem o ki yaşı falan hiçç takma ömür geçirmek hele ki böyle bir insanla çok daha beter hakkınızda hayırlısı olur inş.

CANIM DAHA ATMIŞSIN NİŞANI YANİ BUNDA DÜŞÜNECEK BİR ŞEY YOK RABBİM HAYRILISINI NASİP EYLSİN BOSVER ELKİDE HAYIRLI OLAN SENİN İÇİN BÖYLESİYMİŞ

her yerde derim 5 ayda tanıştım ve evlendim hayırlı iş beklerse şeytanı bol olur çünkü...bundan sonra karşına hayırlı Alah korkusu olan bir adam çıkar inşallah hiç üzülme

canını sıkma içini ferah tut sen doğruyu yanlışı görmüşşünki bu kararı almışşın çokta iyi yapmışşın. Sıkıntılı bi süreçtesin şu an doğal olarak bu süreçte zamana bırak ve kmseyle münakaşaya girmemeye özen göster zamanla oturcaktır herşey yerine

hasta...güvenmiyorsa 4 yıl anlayamamış mı? kaldı ki ailene düşkün olunca ne oluyormuş ki?

Evlenmemek için bu kadar pürüz çıkardığına göre evlendiğinizde yaşanacak ilk darboğazda kaçar giderdi. Son dakika golü ile kurtarmışsınız kendinizi. Daha nişanlıyken ailenizi kıskanan tip evlendikten sonra ailenizin evine adım atmazdı bile. Düşünsenize aileniz eşiniz çocuğunuz bir araya gelip vakit geçiremeyecekti belki. Uzayda bir evlilik yaşamak gibi olacaktı. Üstüne bir de sizden kendi ailesine vakit ayırmanızı onlarla hoş sohbet etmenizi talep eder bu tipler. Yüzsüzlük maksimum...

herşey tamamda bu eve gitme olayını anlayamadım. niye evine her gün gidiyordun. niye evine gelmeni istiyordu nişanlın

ayrıca seven aşık bir adam evliliğe hazır değilim fln demez. balıklama atlar evlilik kurumuna. gözü hiçbir şeyi görmez. bana kalırsa seninle evlenmek konusunda çekinceleri var. isteksiz gibi geldi bana.

geri adım atma yol ver gitsin bu adamla mutlu olamazsın

Devamını merak ettim ben. Yani nişan attınız yüzükleri falan verdiniz mi? Aileniz ne dedi? Ailesi ne dedi? Nişanlınız ne dedi her şeyden önce. Peki diyip gitti mi?

her yerde derim 5 ayda tanıştım ve evlendim hayırlı iş beklerse şeytanı bol olur çünkü...bundan sonra karşına hayırlı Alah korkusu olan bir adam çıkar inşallah hiç üzülme
peki bşey sorcam 5 ayda tanıştım dediniz ya görücü usulu mu

Canim uzulme diyecegim ama zor biliyorum bende nisanlanacakken 4 yillik iliskim bitti aynen seninki gibi her kavgada bak biz anlasamiyoruz diyodu ayrilalim diyincede onuda istemiyorum diyodu en son ayrildim gectim.evet insan cok uzuluyo ama ondan ayrildiginami emeklerinemi bilemiyorum.bu erkekler cok bencil karsidaki fedakarsa birde tepelerine ciktikca cikmak istiyorlar.Allah hakkimizda hayirlisini versin kiymetimizi bilenleri çikarsin insallah karsimiza.

bazen her şerde bir hayır vardır,bilemeyiz,o yüzden çok zorlamamak gerek

Allah yardımcın olsun, çok zor bir durum gerçekten, belirsizlik çok kötü bir şey, bazen kötü de olsa bir şey olması hiç bir şey olmamasından iyidir. Üzme kendini demeyeceğim, mutlaka üzüleceksin, ama inan evlenip mutsuz olmaktan ya da evlenip Allah korusun ayrılmaktan iyidir. Kimse çekmez öyle belirsiz adamı, seviyorsan katlan desem 4 yıl olmuş, 4 yılda bir milim ilerleyememişse bu senin değil onun kabahati, etrafındaki insanları da boş ver, bu hayat senin, kararlar senin, inşallah Allah gönlüne göre çıkarır birilerini karşına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…