arkadaşlar ön ayak oldu önce mesajlaştık bir kez telefonda görüştük bir hafta sonra geldi görüşmeye bi kaç saat sohbet ettik 2 kez daha görüştük birbuçuk ayda nişanı taktık ağustos nişan kasım düğün hepi topu 5,5 ay ..evlilik zaten kumar gibidir der annem babamın 25 sene sonra türlü türlü huyları çıktı adamı aynı eve girmeden tanıyamazsın der hep..zaten 8-10 yıl çıkıp evliliğin 2. ayında ayrılan insanlar dolu(örnektir bu)kıssadan hisse Rabbim hayırlısını versin demekten başka yol yok..Şükürler olsun kimse 4x4 lk değil ama memnunum halimden.peki bşey sorcam 5 ayda tanıştım dediniz ya görücü usulu mu
ne güzelllarkadaşlar ön ayak oldu önce mesajlaştık bir kez telefonda görüştük bir hafta sonra geldi görüşmeye bi kaç saat sohbet ettik 2 kez daha görüştük birbuçuk ayda nişanı taktık ağustos nişan kasım düğün hepi topu 5,5 ay ..evlilik zaten kumar gibidir der annem babamın 25 sene sonra türlü türlü huyları çıktı adamı aynı eve girmeden tanıyamazsın der hep..zaten 8-10 yıl çıkıp evliliğin 2. ayında ayrılan insanlar dolu(örnektir bu)kıssadan hisse Rabbim hayırlısını versin demekten başka yol yok..Şükürler olsun kimse 4x4 lk değil ama memnunum halimden.
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın sürenin önemi yok geç olsun güç olmasın..ben evlenme ihtimalim bile yok derdim çevremdekiler evliliğime şaşırdı..nikah saati derler bizde..o saat açılmadan ister 100 kişi ile ilişkin olsun ister yaşın geçmiş olsun hayatında kimse olmasın o saat gelince olur her şey diye bir inancımız var (batıl ya da değil)ne güzelll
Kendisi ailemle görüşmek istemediği için ve ailem de artık pek istemediği için hep ben onlara gidiyodum ve artık gına getircek seviyeye gelmişti.Yollardan bile tiksinir oldum, e artık gör halimi bana da yazık evlenelim diyodum, o da yok...Artık tepem attı ,emeği de, alınan eşyaları da görmedi gözüm. Çünkü adama beni anlamıyor bariz. Yapacak bişey bırakmadı..Sorsan çok seviyor..!!!herşey tamamda bu eve gitme olayını anlayamadım. niye evine her gün gidiyordun. niye evine gelmeni istiyordu nişanlın
ayrıca seven aşık bir adam evliliğe hazır değilim fln demez. balıklama atlar evlilik kurumuna. gözü hiçbir şeyi görmez. bana kalırsa seninle evlenmek konusunda çekinceleri var. isteksiz gibi geldi bana.
geri adım atma yol ver gitsin bu adamla mutlu olamazsın
Kendisi ailemle görüşmek istemediği için pek gelmezdi, ailem de zaten bayılmıyordu. O sebeple hep ben onlara gidiyordum.Ama arada olan bana oldu. Artık yollardan bile tiksinir hale geldim. Oyuncak gibi git-gel git-gel. Ee evlenelim diyorum yok. Adam beni anlamıyor, acımıyor. Eşyaları da, emeğimi de gözüm görmüyor artık. Ne bir çabası var ne birşey. Ben de bıktım ,usandım. Ne yapsaydım..herşey tamamda bu eve gitme olayını anlayamadım. niye evine her gün gidiyordun. niye evine gelmeni istiyordu nişanlın
ayrıca seven aşık bir adam evliliğe hazır değilim fln demez. balıklama atlar evlilik kurumuna. gözü hiçbir şeyi görmez. bana kalırsa seninle evlenmek konusunda çekinceleri var. isteksiz gibi geldi bana.
geri adım atma yol ver gitsin bu adamla mutlu olamazsın
Allah bana da hayırlı bir eş nasip eder inşallah, mutluluğunuz daim olsun...her yerde derim 5 ayda tanıştım ve evlendim hayırlı iş beklerse şeytanı bol olur çünkü...bundan sonra karşına hayırlı Alah korkusu olan bir adam çıkar inşallah hiç üzülme
Benim yüzüğüm bende, onunki onda. Ama pek bir önemi yok artık. Takıları geri verdim.Ailem zaten bugünü bekliyor gibiydi artık. Onlar da rahatsızdı durumdan. Ailem destekliyor yani. Ailesi hiç yorum yapmıyor,ruh gibiler..Bizim elimizden bişey gelmez siz bilirsiniz demişlerdi bir kez ben bu durumları konuşmaya kalktığımda. Beyefendi de birşey demiyor, aramıyor sormuyor. Ben de aramıyorum. Artık ne düşünüyor ne düşünmüyor çıkar kokusu nasıl olsa...Devamını merak ettim ben. Yani nişan attınız yüzükleri falan verdiniz mi? Aileniz ne dedi? Ailesi ne dedi? Nişanlınız ne dedi her şeyden önce. Peki diyip gitti mi?
Belki de hayırlısı bu..Çok uğraştım, çok yıprandım.. Olmazı olur etmeye çalıştım.Evim hazır gibiydi..Eşyalarımın bir kısmı alınmıştı..Ailem baştan beri nişanlıma ısınamadı. Gerçi kendisinin de acayip kıskançlıkları vardı. Evlilik korkusu vardı. Aşırı sinirli biri. Ben alışkanlık dedim, bundan sonra başkası olsa daha mı iyi olcak sanki dedim, yaşım 30 ayrılıp napcam dedim...Ama dayanamadım.. Nişanı attım artık. Kimse beni anlamıyor. Nişanlıma diyorum ;al gel aileni konuşalım tarihi , yok..Adam yapmıyor.Demek ki istemiyor diyorum ama öyle de değil gibi. Ben her gün onların evine gidip geliyordum..Kendi ailemle geçirmediğim vakti onun anası babasıyla geçirmişimdir. Yine de olmuyor..Hep bir bahane, hep bir sorun çıkıyor..Herkes benden birşey bekliyor..Ayrıldım demek bile daha kolay artık.. Çünkü sanki oyalanıyormuşum gibi..Kısa bir ilşki değil tam 4 yıl oldu...Nişan da 9-10 ay kadar..Yok bana güvenmiyomuş, yok ben aileme çok düşkünmüşüm.. Yok ailem onu istemiyormuş filan filan..Yüzüne birşey yokmuş, o içlerini biliyormuş..Evlenirse gelip gitmezmişAbuk subuk beni üzmek için herşeyi söylüyor..En ufak bişey olsa anlaşamıyoruz bak diyor..Hiçbirşey söyleyemeyecem, her dediği olacak emir gibi. Var mı böyle bir hayat..Napıyım bu kadar oldurabildim..Biraz da sen çabala,alttan al di mi.Yine de kimseye yaranamıyorum..Delirecem.
Benim yüzüğüm bende, onunki onda. Ama pek bir önemi yok artık. Takıları geri verdim.Ailem zaten bugünü bekliyor gibiydi artık. Onlar da rahatsızdı durumdan. Ailem destekliyor yani. Ailesi hiç yorum yapmıyor,ruh gibiler..Bizim elimizden bişey gelmez siz bilirsiniz demişlerdi bir kez ben bu durumları konuşmaya kalktığımda. Beyefendi de birşey demiyor, aramıyor sormuyor. Ben de aramıyorum. Artık ne düşünüyor ne düşünmüyor çıkar kokusu nasıl olsa...
Kendisi ailemle görüşmek istemediği için pek gelmezdi, ailem de zaten bayılmıyordu. O sebeple hep ben onlara gidiyordum.Ama arada olan bana oldu. Artık yollardan bile tiksinir hale geldim. Oyuncak gibi git-gel git-gel. Ee evlenelim diyorum yok. Adam beni anlamıyor, acımıyor. Eşyaları da, emeğimi de gözüm görmüyor artık. Ne bir çabası var ne birşey. Ben de bıktım ,usandım. Ne yapsaydım..
Kendisi ailemle görüşmek istemediği için pek gelmezdi, ailem de zaten bayılmıyordu. O sebeple hep ben onlara gidiyordum.Ama arada olan bana oldu. Artık yollardan bile tiksinir hale geldim. Oyuncak gibi git-gel git-gel. Ee evlenelim diyorum yok. Adam beni anlamıyor, acımıyor. Eşyaları da, emeğimi de gözüm görmüyor artık. Ne bir çabası var ne birşey. Ben de bıktım ,usandım. Ne yapsaydım..
Başından sonuna kadar yanış insan,yanlış ilişki ve senin tavrın davranışların bu yanlışı köpürtmüş.Yaşın 30 yaşlımısın.Daha ileri yaşta kötü koca derdi çekip çocuğunla ayrılacağına n,şan at kendine ADAM GİBİ ADAM bul daha iyi.Belki de hayırlısı bu..Çok uğraştım, çok yıprandım.. Olmazı olur etmeye çalıştım.Evim hazır gibiydi..Eşyalarımın bir kısmı alınmıştı..Ailem baştan beri nişanlıma ısınamadı. Gerçi kendisinin de acayip kıskançlıkları vardı. Evlilik korkusu vardı. Aşırı sinirli biri. Ben alışkanlık dedim, bundan sonra başkası olsa daha mı iyi olcak sanki dedim, yaşım 30 ayrılıp napcam dedim...Ama dayanamadım.. Nişanı attım artık. Kimse beni anlamıyor. Nişanlıma diyorum ;al gel aileni konuşalım tarihi , yok..Adam yapmıyor.Demek ki istemiyor diyorum ama öyle de değil gibi. Ben her gün onların evine gidip geliyordum..Kendi ailemle geçirmediğim vakti onun anası babasıyla geçirmişimdir. Yine de olmuyor..Hep bir bahane, hep bir sorun çıkıyor..Herkes benden birşey bekliyor..Ayrıldım demek bile daha kolay artık.. Çünkü sanki oyalanıyormuşum gibi..Kısa bir ilşki değil tam 4 yıl oldu...Nişan da 9-10 ay kadar..Yok bana güvenmiyomuş, yok ben aileme çok düşkünmüşüm.. Yok ailem onu istemiyormuş filan filan..Yüzüne birşey yokmuş, o içlerini biliyormuş..Evlenirse gelip gitmezmişAbuk subuk beni üzmek için herşeyi söylüyor..En ufak bişey olsa anlaşamıyoruz bak diyor..Hiçbirşey söyleyemeyecem, her dediği olacak emir gibi. Var mı böyle bir hayat..Napıyım bu kadar oldurabildim..Biraz da sen çabala,alttan al di mi.Yine de kimseye yaranamıyorum..Delirecem.
Görmemeye devam et sen.Zamanla gözüne sokulur o görmek istemediğin kötü huylar.Bırak Allah aşkına adam mı yok.Bense salak gibi evleniyim, düzenim olsun, yerimi bileyim, benim de çocuğum olsun artık istemiştim...Aslında kendisini seviyorum sevmesine ama bazı hoşuma gitmeyen yanları da vardı..Onları da görmeyim artık herkesin bir huyu var diyordum..Dayanamadım artık.
Şu ana kadar iletişime geçmedi..Uğraşmıyorum artık ben de.üzülme cnm sen elinden geleni yapmışsın. hiç aradımı iletişime geçmeye çalıştılarmı senle?
Valla ben iyi niyetli düşünmeye çalıştım hep. Elimden geleni yaptığımdan eminim en azından. Nasip diyorum.Görmemeye devam et sen.Zamanla gözüne sokulur o görmek istemediğin kötü huylar.Bırak Allah aşkına adam mı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?