Ve bitti...

• Konu Sahibi Konu Sahibi rve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aramızdaki anlaşmazlık tam da söylediğiniz şey.. Eşimin davranış bozukluklarıydı. Tam anlamıyla 1,5 yılımız böyle geçti. İnsan evlendiği adama güvenebilmek istiyor sırtını yaslayabileceği bir insan ama ne önümü görebildim ne sonumu.

O kadar doğru söylüyorsunuz ki... Dışardan bakınca dertleri neymiş bu kadar çabuk diyor insan ama aynı evin içinde insan neler yaşıyor neler. O insanla bir ömür geçirecek olan kişi kimse değil ama.

Bi kadın için boşanma sürecine gelmek çok zordur. Belki 1 ekmek almadı diye sinirlenip yetti deyip gidende vardır ama sormak lazım o duruma onu ne getirdi. O yüzden sen neye yaptın niye yaptın bak incir çekirdeğinden gittin demek olmaz bence.

Reactions: rve

Aynen öyle... O yüzden ilk adımı ben atamadım... Sadece gelme dediği için gitmedim. Bu da kadınlık gururum ne yapayım.

Aynen öyle... O yüzden ilk adımı ben atamadım... Sadece gelme dediği için gitmedim. Bu da kadınlık gururum ne yapayım.

Bence olması gereken zaten. Adamlar git diyor gidiliyor gel diyor geliniyor. Yok yani bu da hoş değil. Kadın diye erkeeem ne derse yaparım demekte hoş değil. Bence yeterince çaba veriliyor zaten. Ama bi yerde dur bakalım hayırdır demek lazım.

Kesinlikle... Kadınlar artık o kadar sindirmiş ki bu olayı erkektir yapar erkek söyler ama içi yufkadır yumuşaktır diyorlar. Kadınlar daha hassas daha kırılgan değil mi? Peygamber efendimiz(s.a.v.) Kadınlar size Allah'ın emanetidir dememiş mi? Bunu bilmeyip evden kovan erkekten daha ne beklenir ki?

Kovdurana kadar ne demek ya.
Saygı içinde yürüyen evlilik var.
Ufacık kavramı da kişiye göre değişiyor demek ki.

Konu sahibi kendinize saygınız olan bir insansınız.
İyi ki her evlilikte olur diye kendinizi sindirmemişsiniz.
O yüzden yeni hayatınıza odaklanın.
Eminim çok güzel olacak

Çok teşekkür ederim, beni çok iyi anlamışsınız..
Umarım her şey dediğiniz gibi olur.

İncir çekirdeğini doldurmayan sebepler...Şimdi daha iyisinimi bulacağını zannediyorsun...Yeni bulduğunlada bir sürü sorun yaşayacaksın...eteri gider beteri gelir...
sizin gibiler neden böyle saçma sapan yorumlar yapar anlamam hayatta ne mutsuzluğunuz var da boşanan çoğu kadına ayni yorumu yapiyorsunuz.
Siz yarin öleceğiniz günü bilmezken arkadaşın tekrar evlenip de 2. eşinin daha kötü olacağını nerden biliyorsunuz.
Zaten mutsuz bir insanin moralini daha da dibe cekmeyin bence.

Çoğu kişi duruma bu şekilde baktığı için erkekler de hala benim sözüm geçer, ben ne istersem o olmalı, kadın boyun eğmeli diye düşündüğü için bu duruma geliyoruz. Tamamen bir bencillik ve kabulleniş söz konusu. Ben hem çalışıp hem yaptığım ev işini beğendiremedim. Yemek yapamıyor oluşum cabasıydı. Hani iki gönül bir olunca samanlık seyrandı...

Siz burdaki saçma sapan kendisine saygısını olmayan kadınları kaale almayın bence.
İnsan boşanınca üzülüyor ve
evet gelsin yenisi deyip kollarımızı her gelene açmıyoruz eminim elinizden geleni yapmışsınızdır.
Sizi kaybetmekten korkmayan ve size değer vermeyen adamı yola getircem diye yıllarınızı heba etmemişsiniz ne güzel.
Bundan sonra ister istemez suçluluk psikolojisi falan arada gelir iç sesinizden onu susturun. Kendinize iyi gelen şeyleri yapın. Hayat bu belli olmaz kimse boşanmak için evlenmez ama mutsuz mutsuz da omur geçirmek saçma.
Mutluluk kapınızı çalacak sadece kendinize değer verin o zaman mutlu olacaksınız.
Yeni yaşamınızda mutluluklar ...

Çevremdeki bütün evlilikler kadının sineye çekmesi sayesinde devam ediyor. Bir yerde dur deyince kadın sabretmedi oluyor. Her neyse sizin için de hakkınızda her şeyin hayırlısı olur umarım. Kadınlar her şeyin en iyisini hakediyor ne olursa olsun...

Gerçekten burdaki bazı insanlar diğer üzgün insanların yaşam enerjisini dibe cekmek için varlar sanki kendileri sütten cıkmış ak kaşık sürekli bi önyargılı davranmadır bi eleştirmedir yahu bi kerede ılımlı olun kadın kocasından boşanmış kocasından severek isteyerek evlendiği hayat arkadasından neden böyle siniz bilmem ..

I izmirli_hatun kişisinin erkek olduğunu düşünüyorum. Kaç konudur dikkatimi çekiyor. Sürekli kadınları suçlamalar, çalışan kadınlar havalanıyor, erkekler iyi dayanıyor bunlara deyip dayağı meşrulaştırma çabaları vs.
Konu sahibi arkadaşım, hakkınızda hayırlısı olsun. Evlilik için uğraşmayan, ne düşündüğü ne yaptığı belirsiz biri ile ömür geçmezdi. Kaldı ki daha yolun başındayken kovmuş sizi. İleride neler olacaktı kimbilir. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.

Çok teşekkür ederim. Tek tarafın çabasıyla olacak şey değil ne yazık ki...

hayırlısı olsun o kadar geçmişi unutmak silip atmak tabi hemen olacak şey değil ama alışıcaksın ve daha mutlu olucaksın bak gör.zaman çok iyi gelecek

bide
İncir çekirdeğini doldurmayan sebepler...Şimdi daha iyisinimi bulacağını zannediyorsun...Yeni bulduğunlada bir sürü sorun yaşayacaksın...eteri gider beteri gelir...
bu nasıl yorum ya beddua edermiş gibi..

hayırlısı olsun o kadar geçmişi unutmak silip atmak tabi hemen olacak şey değil ama alışıcaksın ve daha mutlu olucaksın bak gör.zaman çok iyi gelecek

bide

bu nasıl yorum ya beddua edermiş gibi..

İnsanlar için dışardan konuşmak kolay ama gelin bir de yaşayana sorun o raddeye kolay gelinmiyor. İlk konumu açtığımda da herkes bırak gitsin, sal ipini, çekme öyle insanı gibi lafları çok kolay söylemişti ama ben yine bekledim. Ama sonuç yine kadın suçlu bulunuyor :)

Geçmiş olsun. Hiç uzulmeyin. Düşünmeyin bile. Her şey kısmet. Olacağı varsa da olurdu zaten. Tekrar tekran düşünmenin sorgulamanin anlamı yok. O noktaya gelmiş zaten. Bitmiş gitmiş. Umarım çok daha mutlu bi evliliginiz olur

Gecmis olsun arkadasim..Elinizden geleni yaptiginiza inaniyorum sabir ve fedakarlik göstermissiniz ona ragmen vazgecen kendisi olmus.Bakin bunu da buraya yaziyorum er ya da gec kapiniza gelecek.Fedakar,sabirli,iyiliginden dolayi ezilen kadinlarin neden kiymeti bilinmez cogu zaman..Yazik..Rabbimin adaleti buyuktur.Kisiliginize,insanliginiza yakisan bir insan mutlaka cikacaktir karsiniza inanin..Yaninizdayiz bos bos konusanlar hep olur aldirmayin.Vicdaniniz rahatsa gerisi bos..

Gecmis olsun. Izmirli hatun'un soylediklerine takilma sen. Dengesiz psikolojisi bozuk biriyle zordur evlilik, yurumez de. Tek tarafli fedakarlik bir yere kadardir bilirim. Kimse kimsenin o evde ne yasadigini bilemez
Kimseye kendini anlaymaya calisma. Anlamak isteyene bazen susmak bile yeterlidir, digerine de anlatsan anlamaz. Insanlatin ne dusundugunu bosver. Mutlu olmaya bak. Gecmis olsun.

Gecmis olsun cnm.
Hayirlisi buymus..de ve hayatin sana sunacagi yeni sayfalara bak artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…