Ve bitti...

• Konu Sahibi Konu Sahibi rve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Dediğim gibi işler bu raddeye gelmeden ciddi bir şekilde şans isteseydi tekrar deneyecektim ama olaylar çok hızlı gelişti 1 haftada avukat buldu imza attık ve kendimizi mahkemede bulduk. İşleri bu raddeye getirdikten sonra pişmanlık naraları atıyor. Sevip sevmediğimi bile bilmiyorum. Gün içinde onsuz olabiliyorum geceleri uykusuz kalmıyorum ama onu gördüğüm zaman da dayanamıyorum. Çok hassas bir yapım var herkese çok çabuk alışıyorum ve üzülüyorum. O da bunu bildiği için bana karşı kullandı. Keşke hatasını anlasa ama anlamıyor çocuk gibi. Koskoca 32 yaşında bir adam 20 gibi davranıyor.

1,5 aydır ailemin yanında kalıyordum bir özür diledi bir suçladı kendini haklı gördü. Davranışları birbirini tutmuyordu sonunda da gitti mahkemeye verdi ve bizim girmemizle çıkmamız bir oldu boşandık.

Ben düzeleni görmedim. burada bir sürü kadın var tekrar şans veren. bir kaç ay sonra eski hamam eski tas diyor hepsi de. Genler değişmez ki. En fazla 4 ay sürüyor. 4 ay sonra eski haline dönüyor. Hatta daha beter oluyor. Daha da çirkefleşiyorlar, içlerinden canavar çıkıyor sanki. Çoğu gazetelerin üçüncü sayfalarındaki kadınlar da eşlerine ikinci, üçüncü şansı verenler... Sen bilirsin ama bence sen anneni değil de kalbini dinle... O evde ne yaşadığını bir tek sen bilirsin çünkü.

Bende bitireli 15 gün falan oluyor,yoluna bak hep kadınlardan fedakarlık bekliyorlar,madem ki bitirmek istemiyordu ne diye o zaman boşandı,eşinde içindeki boşluga hayır diyemedigi için tekrar sizi aramıs,önünüze bakın eger ki nasibinde olsaydı bitmezdi,hayırlısı buymuş de kendine ve bol bol dua et...yeni hayatında mutluluklar diliyorum

Reactions: rve

Bence de bir kere olmadıysa bir daha çok zor. Suyu çıkıyor artık. Çünkü önceki kavgalarımızda da çoğu kez şans tanıdık ve geldiğimiz nokta. Ayrıca saygımız giderek düştü ve yüzgöz olmaya başladık. En iyisi silip atmak ben sadece resimlerimize vs kıyamıyorum çünkü henüz çok yeni dış çekimimiz balayı resimlerimiz filan... Kıyıp atamıyorum, silemiyoum

Çok teşekkür ediyorum. Kesinlikle çok haklısınız kimse onu kolundan tutup zorla mahkemeye götürmedi, kimse silah zoruyla istiyorum evet dedirtmedi. Şimdi bocaladığı için, ne yapacağını bilemediği için benden şans istiyor. Çünkü hazır kurulu bir düzeni var ve daha önce bana söylemişti. Bir insanı yeniden tanıyıp hayatına almak çok zor demişti. Şimdi de yaptıkları doğruluyor.

Canım bak,bende 11 aylık evliydim,konu acmıştım bi arkadas kk üyerinden düşünme düşünmek acıtır dedi,sende öyle yap düşünme,kitap oku müzik dinle hareketli müzikler,kafanı meşgul et.

Reactions: rve
Canım bak,bende 11 aylık evliydim,konu acmıştım bi arkadas kk üyerinden düşünme düşünmek acıtır dedi,sende öyle yap düşünme,kitap oku müzik dinle hareketli müzikler,kafanı meşgul et.

Tamam dediğiniz gibi yapacağım, çok teşekkürler ilginiz ve desteğiniz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…