- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
siz bebek yapmaktan iletiişim kuramamışınız ki. İletişim yok 3 bebek var ne olacak şimdi o yavrulara madem böyleydi evlilik ne diye cocuk yaparsınız off off
Benim eski sevgilimle de benzer sorunumuz vardı. Derdimi, sıkıntımı, sevincimi paylaşamazdım.. Düz mantık ol derdi hep. Kendisi de ciddi bir sıkıntısı varsa anlatmazdı. İşyerindeki polemikleri falan anlatırdı genelde. Çok düşündüm bu konuda da. Bir ömür böyle geçer mi? dedim defalarca kendime. Hayır cevabını net bir şekilde alınca ayrıldım.
İnanın sizi çok iyi anlıyorum. Bundan sonraki hayatınız daha güzel olur inşallah.
Yaklaşık 4 yıllık bir ilişkiydi. Mantığımın ağır basması iyi oldu tabi.Çok doğru bir karar vermişsin önceden görmen iyi bişey.
Hayirlisi olsun canim dogru demissin evlilik paylasmakdir neden evleniyoruzkii en ufak sIkintimda esime kosuyorum hayati onunla paylasiyorum beni tek o anlar onun tek kelimesi tum yuku aliyor uzerimde oda aynisini diyor evlilik paylasmaktir sevilmek saygi gormekdir 3 gun kus durmakda neyin nesi insanin tum enerjisini yasama istegini alir elinden esim ise kirgin gitse bile o gun kendimi kotu hissediyorum seni dusunemiyorum kim bilir ne dallar kirilmis ne firtinalar yasamistirsin heleki bebeklerinide kaybetmissin evliligin neresindeymiski bu adam hicbir yerinde kotu bir ruyaymis uyandim bitti deee gec git onune bak artik cok mutlu ol
Onemli olan bundan sonrasi. Oomuyorsa zorlamaya gerek yok. Dunyaya bi kere geliyoruz. İkinci bi sans yok. Baskasi icin kendni yipratmaya degmez. Sen cogu kadinin yapamadigi seyi yapip kendine yeni bi yol cizdin. Umarim bundan sonrs cok mutlu olursun.
Bende de vardı bu modelden bir tane. Trip atmaya çalışır, küser falan. Ilk başlarda uğraştım biraz. Sonra dedim ki ya kadin olan benim. Erkek olan o. Sonra hiç üstüne düşmedim ve ilişki kendi kendine bitti. Sorsan o da aşıkti mesela. Ama böylesi çok daha iyi oldu. Ben zaten eskiden beri insanların sözlerine kanmam. Davranışları çok onemlidir. Adam sen iyiyken iyi ama en ufak bir durumda çocuk gibi davranıyor. Laf sokmaya çalışmalar bilmem neler. Hakkinizda hayirlisi olsun. Bence doğru karar vermissinGüzel dilekleriniz için teşekkürler.
Halledilemeyecek problemlerimiz yoktu ama ana problem konuşamıyorduk. Burda ki tüm küsmekle alakalı konuları okudum nerdeyse. kırgınlıklarımızı birbirimize söylemek yerine küsmeyi tercih etti.Gerçekten erkeğin küsmesi çok zormuş bir çok kişide zaten burada yazmış bunu.
Küs ortamda yaşamak gercekten ayugrasamam'ın dediği gibi psikolojik şiddet.
Bende iki bebek kaybı olan biri olarak yaZıyorum.evet yaşanılan şeyler çok ağır iki tarafıda pskolijkman çökertiyor.ama biz böyle zamanlarda herzamankinden çok kenetleniyoruz eşimle.paylaşımlarımız daha çok artıyor.en çokta acımızı paylaşıyoruz ve hafifletiyoruz birbirimizi.ben günlerce surat astım konuşmadım yemek çok az yedim zayıfladım ama eşim hiç pes etmedi acısını kalbine gömdü ve beni biraz olsun güldürmek için aylarca çabaladı.evlilik budur zaten ama siz maleaef gerçekten asık değilmişsiniZ birbirinize.oyuzden yolunuza bakın hayırlısı olmuş
3 bebek yok, 3 düşük var yalniz..siz bebek yapmaktan iletiişim kuramamışınız ki. İletişim yok 3 bebek var ne olacak şimdi o yavrulara madem böyleydi evlilik ne diye cocuk yaparsınız off off
siz bebek yapmaktan iletiişim kuramamışınız ki. İletişim yok 3 bebek var ne olacak şimdi o yavrulara madem böyleydi evlilik ne diye cocuk yaparsınız off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?