Ve Bosaniyoruz....

Evliligimi kurtarmak istedim ama karsimda surekli biz olmuyoruz olmuyo olmuyo diyip psikolojik baskilarina devam eden bir adam gorunce bende bosanabilecegini ancak taleplerimi karsilayacagini soyledim.. yalvarmaktan biktim cunku

Kendi mutlulugunuza göre hareket edin. .

Canim onceki konularini bilmiyorum ama esinde zaten kafasinda bitirmis sende helal olsun dik durmussun suan olaylar yeni oldugundan ne dusuncegin duygularin karismis vaziyette Allah yardmcin olsun

Kendinden hic ödün vermemissin iyi etdin eminim esin bu konusmadan sonra cildirmistir. Erkekler hep öyle büyük söz laf ederler ama kadin bir kere tepki koyunca tavirlari degisir süt dökmüs kedi gibi sacma sapan tipler gibi davranirlar

Soruna gelince. Evet daha sonra bi parca aci cekersin ama inan seni istemeyen adamla bir arada olmaktansa o aciyi cekmek daha yegdir.
Bende bosanma asamasindayim ilk baslarda biraz bunalim takiliyosun ama 3 ay bu 3 ay zarfinda muhattap olma konusma inan dahada gucleniyosun ve dogruyu yanlisi daha iyi tespit ediyosun sana hemen hersey guzel olcak diyemem ama zamanla hersey cok guzel olcak bu dik durusundan dolayi seni tebrik ederim hayat uzulmeye degmez inan belki daha guzel seyler bizi bekliyodur belli mi olur ;)

Adam kafaya koymuş diğer konularına bakmadım ama sanki hayatında kesin biri var gibi bu kadar net konuşuyor

Daha çok gençsin. Evliliğiniz oturmamış belli bence bu adamdan kurtulduğuna şükret. Kendini geliştirip yepyeni bir hayata sahip olduğunda "iyi ki" diyeceksin.

Yok ikimizde istemedik evliligimizin inis cikislarindan dolayi
Allahtan çocuk yok seninle aynı durumu yaşayan bir arkadaşım var onun çocuğu var ve maalesef ki senin kadar güçlü olamıyor senelerdir sırf çocuk için katlanıyor.. senin adına sevindim diyeceğim çünkü çok yakın arkadaşımdan biliyorum çok kötü günler yaşıyor inşallah bundan sonra yüzün güler.. hakkında hayırlısı neyse o olsun

Canim onceki konularini bilmiyorum ama esinde zaten kafasinda bitirmis sende helal olsun dik durmussun suan olaylar yeni oldugundan ne dusuncegin duygularin karismis vaziyette Allah yardmcin olsun
kendimi tanıyorsam bu güçlü duruşun arkasında çok zor günler geçireceğim...

Kendinden hic ödün vermemissin iyi etdin eminim esin bu konusmadan sonra cildirmistir. Erkekler hep öyle büyük söz laf ederler ama kadin bir kere tepki koyunca tavirlari degisir süt dökmüs kedi gibi sacma sapan tipler gibi davranirlar
zaten benim bu ciddi duruşum ona rol gibi geldi ve bayağı sesini yükseltti (arkadaş gibi konusalım diye başlayıp yabaniye dönüştü)... işte insanın bir sınırı var benimkide buraya kadarmış

Daha çok gençsin. Evliliğiniz oturmamış belli bence bu adamdan kurtulduğuna şükret. Kendini geliştirip yepyeni bir hayata sahip olduğunda "iyi ki" diyeceksin.
umarım o günler çok uza değillerdir çünkü tutunabileceğim tek umudum bu...

Bende bosanma asamasindayim ilk baslarda biraz bunalim takiliyosun ama 3 ay bu 3 ay zarfinda muhattap olma konusma inan dahada gucleniyosun ve dogruyu yanlisi daha iyi tespit ediyosun sana hemen hersey guzel olcak diyemem ama zamanla hersey cok guzel olcak bu dik durusundan dolayi seni tebrik ederim hayat uzulmeye degmez inan belki daha guzel seyler bizi bekliyodur belli mi olur :KK66:
siz neden boşanıyorsunuz? birde tek başınızamı yaşıyorsunuz ailenizlemi? duygusal çöküntüleri az çok tahmin edebiliyorum ancak yaşayarak öğreneceğim umarım dediğiniz gibi herşey çok güzel olur...

Bi süre boşlukta amçsız güçsüz yorgun olursunuz acabalar gelmeye başlar aklınıza ama sadece kısa bi süre böyle sürer sonra daha güçlü bi kadın olursunuz en zor geceni düşün sabah olmadı mı? Bu sözü düşünürüm güçsüz hssettm mi bi de bi ktap var sil baştan boşanan kadınların günlk toparlanma sürecini anlatyor okuyun istersenz hakkınızda hayırlısı olsun her bitiş bir başlangıç sonçtaHoppa

siz neden boşanıyorsunuz? birde tek başınızamı yaşıyorsunuz ailenizlemi? duygusal çöküntüleri az çok tahmin edebiliyorum ancak yaşayarak öğreneceğim umarım dediğiniz gibi herşey çok güzel olur...
Bircok neden var daha once konu acmistim istersen bakabilirsin ama en onemlisini soyliyim asiri kiskanclik sonucu olusan suphe ve onun sonucundada iftiralar ve ailemle yasiyorum bu surecte yalniz kalmamaya calis inan oyle bi donem geliyo ki kalbinin agridigini hissediyosun ayrica karsi tarafta bugune kadar tanismadigin baska yuzleriyle karsilasiyosun ama dedigim gibi guclu olmak zorundayiz inan ona pismanim kotuyum zevki tattirmak istemezsin her zaman dik allahin bize neler vercegini bilemeyiz duayi hayatindan eksik etme :)

çok iyi yapmışsın. yuva kolay kurulmuyor kolay da dağılmaz. ama eşin artık sıkmış yani. boşanma da boşanma diye. asıl savaşarak bütün enerjini bitirip sonrasına bitik halde karar vermek çok zorlar.
hakkında hayırlısı. demek ki siz birbirinizi tamamlayan karakterler değilmişsiniz. hiçbir hakkından vazgeçme, evden de gitme. artık avukat bul o muhatap olsun. seni psikolojik olarak ezmesine izin verme.

Duruşunu tebrik ediyorum, böyle kararlı genç kadınları görünce mutlu oluyorum Denilebilecek her seyi demissin. Eşin zaten dumur olmuştur bu kararlı tavrın karşısinda. Hayallerinin peşinden git, dil meselesi çok ama çok önemli. Bir çok kapıyı açacaktır iş hayatında. Hayat mutsuz bir evlilige hapsolmaya degmeyecek kadar kısa.

Bi süre boşlukta amçsız güçsüz yorgun olursunuz acabalar gelmeye başlar aklınıza ama sadece kısa bi süre böyle sürer sonra daha güçlü bi kadın olursunuz en zor geceni düşün sabah olmadı mı? Bu sözü düşünürüm güçsüz hssettm mi bi de bi ktap var sil baştan boşanan kadınların günlk toparlanma sürecini anlatyor okuyun istersenz hakkınızda hayırlısı olsun her bitiş bir başlangıç sonçtaHoppa
teşekkür ederim.. tavsiye ettiğiniz kitabı alacağım

Eve gelmedi mi yine ?Ailesi demiyor mu ne yapiosunuz diye ? Birde şu 50 tl olayı çok garip 5 kuruş kendine ayiramiyorsan ne diye çalışıyorsun? !!!!!
gece nöbeti vardı dün gece... ailesi onların arkasından konustuğum için onlar oğlum mutsuzsan biz bişey diyemeyiz diyorlar. arkasından konusmakta kendi maddi imkanlarımız kısıtlıyken onlara yardım etmemiz sürekli gelip gitmediğim için laf sokmaları eşime yansıtmaları ki dün akşamda mesela annemlere en son ne zaman gittin veya ne zaman aradın diyor bende sen benim ailemi en son ne zaman aradın? dedim kıyaslamamı yapıyorsun dedi hayır yanlıs anlama kasıtlı yapılmış birşey olmadığını anlatıyorum. ya çalışıyorum evi idare etmeye çalışıyorum birde durmadan ailesiyle hoşbeş mi edeyim? bütün bayramı annesiyle gıkım çıkmadan geçirdim.. iyiliklerimin lafı olmuyor ama hep yapmadığım şeylerden vurmaya çalııyor beni...

Back
X