- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
teşekkürlerhakkında hayırlısı herşey gönlünce olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürlerhakkında hayırlısı herşey gönlünce olsun![]()
çok teşekkür ederim hayatımda ilk defa bu kadar güçlü bir konusma yaptım... hep kendimi kavgacı geçimsiz her olayda ağlayan yalvaran kalp kıran saçmalayan bir insan olarak görürdüm ama dün sadece evliliğimii noktaarından konusmayı değil sanırım hayattaki duruşumuda değiştiricek konusmayı yaptım....Duruşunu tebrik ediyorum, böyle kararlı genç kadınları görünce mutlu oluyorum Denilebilecek her seyi demissin. Eşin zaten dumur olmuştur bu kararlı tavrın karşısinda. Hayallerinin peşinden git, dil meselesi çok ama çok önemli. Bir çok kapıyı açacaktır iş hayatında. Hayat mutsuz bir evlilige hapsolmaya degmeyecek kadar kısa.
umut var korkmaEvet bosaniyoruz. Bugun gece nobetindeydi mj atti uyuma birazdan arayacagim diye. Aradi ilk once arkadas gibi konusmak istedigini soyledi bende tabiki daha iyi olur dedim. Senin dusuncelerini merak ediyorum ne dusunuyorsun dedi bende sen ne istiyorsun en son mutsuzum bosanmak istiyorum diyordun dusuncelerimi merak ediyorsan eger bizim aramizda iletisim problemi var tamam sevgi ask cok guzel ama iletisim kuramadigimiz icin en kucuk olaylar bile uzadikca uzuyor ve ben profosyenel bir yardim almayi oneriyorum dedim. Bir bucuk yilda ben seni anlayamadim baskasi mi anlayacak dedi. Bende dedimki o insanlar bosuna okul okuyup diploma almiyor psikolog veya evlilik terapisti ne dersen de illa delirmene gerek yok belki ummadigin bir puf nokta soyler ve hayatin ikili iliskilerin daha cok kolaylasir bilemezsin dedim. Pek yanasmadi hala basa sarip sarip biz olmuyoruz tukendik falan dedi bende artik basa sarmasindan sıkıldım ne istiyosun bosanmak mi istiyosun ? Dedim zaten bu dusunce kafamda anlasmali bosanalim dedi bende yok canim ben anlasmali bosanmak istemiyorum hakimede evlilik terapisti isteyecegimi soyleyecegim dedim sinirlendi bagirdi bana sesini yukseltme seni duyabiliyorum arkadas gibi konusacagimizi saniyordum dedim sen normal angel degilsin baska birinin kimligine burunmussun olaylara sogukkanli yaklasan birinin taklidini yapiyorsun dedi hayir canim yaniliyorsun artik bosanmayalim diye yalvarmaktan bikmis yalnizliktan ve yalniz yasamaktan korkmayan bir angel haline döndüm eger bosanmak istiyorsan bu kadar ben sartlarimi soylerin avukatina bu saatten sonra seninle degil abukatinla muhattap olmak istiyorum cunku hala saglikli iletisim kuramiyoruz dedim neymis sartlarin merak ettim dedi ben yine seninle bosanmak icin kimle muhattap olmam gerekiyorsa ondan ogrenirsin dedim israr edince maddi haklarimi talep edecegimi ancak beraber yaptigimiz borcunda payima dusen kismini odeyecegimi soyledim zaten bu konusma olduysa hersey bitmis dedi bende hala neyin psikolojik baskisi bu anlayamiyorum ben artik yalniz yasayacagim ve bosanmak sandigin kadar kolay degil kusura bakma ama adil davraniyorum sana insanlar dugundeki takilarina kadar istiyor ben beraber yaptigimiz borcun bile payima dusen kismini odeyecegim dedim sinirlendi kapatti. Sonra tekrar arayip evdeki esyalarimi istiyosun dedi ne istiyosan gelip alabilirsin ama burasi benim evim kim bosanmak istiyorsa o gitsin dedim (kv gorumcelerle ayni sokaktayiz) ordami yasayacaksin dedi kendimi toparlayana kadar evet dedim ben sana tasinma parani veririm dedi seni ilgilendirmez bu dedim kapattik... suan hic bir sey hissetmiyorum ne uzuntu ne sevinc eskiden olsa darmadagin olurdum yoksa sonra daha mi kotu bir patlama yasayacagim?...
evimden çıkmayacağım ama kendi iyiliğim için baska semte tanısanacağım ... aslında birbirimizin aynısıydık bana göre ama galiba aynı kutupların birbirini itmesi böyle birşey...çok iyi yapmışsın. yuva kolay kurulmuyor kolay da dağılmaz. ama eşin artık sıkmış yani. boşanma da boşanma diye. asıl savaşarak bütün enerjini bitirip sonrasına bitik halde karar vermek çok zorlar.
hakkında hayırlısı. demek ki siz birbirinizi tamamlayan karakterler değilmişsiniz. hiçbir hakkından vazgeçme, evden de gitme. artık avukat bul o muhatap olsun. seni psikolojik olarak ezmesine izin verme.
nereden anladınız? bence hiç umut kalmadı sizinde fikrinizi duymak isterim..umut var korkma
yoo bal gibi de kıyaslamanı yapacaksın o senin aileni en son ne zaman aradı bir fark mı var ikinizin arasında ...kendini kaf dağında altın pamuklarla mı doğdu sanıyor.gece nöbeti vardı dün gece... ailesi onların arkasından konustuğum için onlar oğlum mutsuzsan biz bişey diyemeyiz diyorlar. arkasından konusmakta kendi maddi imkanlarımız kısıtlıyken onlara yardım etmemiz sürekli gelip gitmediğim için laf sokmaları eşime yansıtmaları ki dün akşamda mesela annemlere en son ne zaman gittin veya ne zaman aradın diyor bende sen benim ailemi en son ne zaman aradın? dedim kıyaslamamı yapıyorsun dedi hayır yanlıs anlama kasıtlı yapılmış birşey olmadığını anlatıyorum. ya çalışıyorum evi idare etmeye çalışıyorum birde durmadan ailesiyle hoşbeş mi edeyim? bütün bayramı annesiyle gıkım çıkmadan geçirdim.. iyiliklerimin lafı olmuyor ama hep yapmadığım şeylerden vurmaya çalııyor beni...
öyle hissettim korkmuş seni kaybetmektennereden anladınız? bence hiç umut kalmadı sizinde fikrinizi duymak isterim..
evimden çıkmayacağım ama kendi iyiliğim için baska semte tanısanacağım ... aslında birbirimizin aynısıydık bana göre ama galiba aynı kutupların birbirini itmesi böyle birşey...
evet okudum konunuzu gerçekten boşanmakla en iyi kararı vermişsiniz... benim eşimde de vardı ama bu kadar değildi... hayatınız resmen zindan olmuşş.. zaten sürekli dua ediyorum beni rahatlatıyor... teşekkür ederim güzel yorumunuz için..Bircok neden var daha once konu acmistim istersen bakabilirsin ama en onemlisini soyliyim asiri kiskanclik sonucu olusan suphe ve onun sonucundada iftiralar ve ailemle yasiyorum bu surecte yalniz kalmamaya calis inan oyle bi donem geliyo ki kalbinin agridigini hissediyosun ayrica karsi tarafta bugune kadar tanismadigin baska yuzleriyle karsilasiyosun ama dedigim gibi guclu olmak zorundayiz inan ona pismanim kotuyum zevki tattirmak istemezsin her zaman dik allahin bize neler vercegini bilemeyiz duayi hayatindan eksik etme :)
keşke daha önce korksaydıı.... geçmiş olsunöyle hissettim korkmuş seni kaybetmekten
haklısınız.. birbirimizi idare etmeyi beceremedik biz...işte sıkıntı aynı olmanızda. atıyorum biriniz şu bardak burda kalacak diye inat etseniz diğeriniz de hayır bu bardağı şu tarafa koyacağım diye idare etmeli. biz eşimle çok farklıyız ama uyumluyuz. bazen ben tamam derim bazen o. ikimizin de istediğini birlikte yaşarız.
zaten Allah'a şükür dilinden düşmüyordu ki... bu benim için şaşırtıcı olmadı doğrusuAslında adam çoktan kararını vermiş ,belliki öncesinde netleştirmiş
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
zaten ben ne dersem ona göre kıyaslama sadece başka açıdan düşünmesini sağlamaya çalışıyorum.. uzlaşma yanlısı bir karakteri yok.. ve eğer böyle devam ederse hayatına aldığı kadınlarda uzun süreli onu çekemez ... tabi değişirse bilemem..yoo bal gibi de kıyaslamanı yapacaksın o senin aileni en son ne zaman aradı bir fark mı var ikinizin arasında ...kendini kaf dağında altın pamuklarla mı doğdu sanıyor.
zaten Allah'a şükür dilinden düşmüyordu ki... bu benim için şaşırtıcı olmadı doğrusu
evliliğin ilk yılı çok zor geçiyor inan ki bizim evlilikte öyle çok zor geçti sonra çak diye bitti her şey. aramızdaki aşk olmasa ne olurdu.bir de ben susardım o sakinleşince konusurdum üstüne gitmezdim.sürekli kucaklar öper koklardım sakşnleşirdi.ayy çok aşık evlenmiştim.ailesi bir taraftan o bir taraftan ilk yıl kafayı yiyecektimkeşke daha önce korksaydıı.... geçmiş olsun![]()
haklısınız... kusurları örtmek yerine kabak çiçeği gibi açıyor.. dün ona da şu lafı söyledim; ne kusursuz insan ara ne de insanda kusur ara.... arif olan anlar...Keşke şu boşanmalar olmasa ya !
Yahu ne güzel bir yuvan var be adam iletişim sorunun ne ise otur adam akıllı konuş
Hataları ,güzellikleri ve istenilenleri dinle ortak bir paydada buluş
Bilmiyorum buradan her bir boşanma konusu okuduğumda inanın kan bağı önemli değil insan olarak bile çok üzülüyorum
Umarım herşey gönlünüzce olur....
bende ilk zamanlr fazla çıkış yapardım ama son 7-8 aydır tıpkı sizin gibi yaptım ama ya çok geç kaldım ya da sevgim gerçekten karşılıklı değildi... ya da beyefendi sıkıntıları içinde tutmayı çok seviyor...evliliğin ilk yılı çok zor geçiyor inan ki bizim evlilikte öyle çok zor geçti sonra çak diye bitti her şey. aramızdaki aşk olmasa ne olurdu.bir de ben susardım o sakinleşince konusurdum üstüne gitmezdim.sürekli kucaklar öper koklardım sakşnleşirdi.ayy çok aşık evlenmiştim.ailesi bir taraftan o bir taraftan ilk yıl kafayı yiyecektim
sendede bitiyor canım artık ondan huzurlusun ve suc senin değil vijdanın rahat.bak sakın borcları uzerıne alma veya ödeme sen delimisin sen dürütlük pesindesın ama o değil bırak ödesin ona kendını vermıssın bir bedelı olacak.sakın bisey istemıyorum deme iste al o senin hakkın.pişman olursun.üzülme hayat sana daha güzel kapılar acar sen güclüsünEvet bosaniyoruz. Bugun gece nobetindeydi mj atti uyuma birazdan arayacagim diye. Aradi ilk once arkadas gibi konusmak istedigini soyledi bende tabiki daha iyi olur dedim. Senin dusuncelerini merak ediyorum ne dusunuyorsun dedi bende sen ne istiyorsun en son mutsuzum bosanmak istiyorum diyordun dusuncelerimi merak ediyorsan eger bizim aramizda iletisim problemi var tamam sevgi ask cok guzel ama iletisim kuramadigimiz icin en kucuk olaylar bile uzadikca uzuyor ve ben profosyenel bir yardim almayi oneriyorum dedim. Bir bucuk yilda ben seni anlayamadim baskasi mi anlayacak dedi. Bende dedimki o insanlar bosuna okul okuyup diploma almiyor psikolog veya evlilik terapisti ne dersen de illa delirmene gerek yok belki ummadigin bir puf nokta soyler ve hayatin ikili iliskilerin daha cok kolaylasir bilemezsin dedim. Pek yanasmadi hala basa sarip sarip biz olmuyoruz tukendik falan dedi bende artik basa sarmasindan sıkıldım ne istiyosun bosanmak mi istiyosun ? Dedim zaten bu dusunce kafamda anlasmali bosanalim dedi bende yok canim ben anlasmali bosanmak istemiyorum hakimede evlilik terapisti isteyecegimi soyleyecegim dedim sinirlendi bagirdi bana sesini yukseltme seni duyabiliyorum arkadas gibi konusacagimizi saniyordum dedim sen normal angel degilsin baska birinin kimligine burunmussun olaylara sogukkanli yaklasan birinin taklidini yapiyorsun dedi hayir canim yaniliyorsun artik bosanmayalim diye yalvarmaktan bikmis yalnizliktan ve yalniz yasamaktan korkmayan bir angel haline döndüm eger bosanmak istiyorsan bu kadar ben sartlarimi soylerin avukatina bu saatten sonra seninle degil abukatinla muhattap olmak istiyorum cunku hala saglikli iletisim kuramiyoruz dedim neymis sartlarin merak ettim dedi ben yine seninle bosanmak icin kimle muhattap olmam gerekiyorsa ondan ogrenirsin dedim israr edince maddi haklarimi talep edecegimi ancak beraber yaptigimiz borcunda payima dusen kismini odeyecegimi soyledim zaten bu konusma olduysa hersey bitmis dedi bende hala neyin psikolojik baskisi bu anlayamiyorum ben artik yalniz yasayacagim ve bosanmak sandigin kadar kolay degil kusura bakma ama adil davraniyorum sana insanlar dugundeki takilarina kadar istiyor ben beraber yaptigimiz borcun bile payima dusen kismini odeyecegim dedim sinirlendi kapatti. Sonra tekrar arayip evdeki esyalarimi istiyosun dedi ne istiyosan gelip alabilirsin ama burasi benim evim kim bosanmak istiyorsa o gitsin dedim (kv gorumcelerle ayni sokaktayiz) ordami yasayacaksin dedi kendimi toparlayana kadar evet dedim ben sana tasinma parani veririm dedi seni ilgilendirmez bu dedim kapattik... suan hic bir sey hissetmiyorum ne uzuntu ne sevinc eskiden olsa darmadagin olurdum yoksa sonra daha mi kotu bir patlama yasayacagim?...
olabilir biraz daha zamanı olabilir ama boşanmamanı tavsiye ediyorum.bende ilk zamanlr fazla çıkış yapardım ama son 7-8 aydır tıpkı sizin gibi yaptım ama ya çok geç kaldım ya da sevgim gerçekten karşılıklı değildi... ya da beyefendi sıkıntıları içinde tutmayı çok seviyor...