• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Bosaniyoruz....

sendede bitiyor canım artık ondan huzurlusun ve suc senin değil vijdanın rahat.bak sakın borcları uzerıne alma veya ödeme sen delimisin sen dürütlük pesindesın ama o değil bırak ödesin ona kendını vermıssın bir bedelı olacak.sakın bisey istemıyorum deme iste al o senin hakkın.pişman olursun.üzülme hayat sana daha güzel kapılar acar sen güclüsün
çok teşekkür ederim... ama ben adil olmak istiyorum ve ailesi arkamdan borçlarını yıkıp gitti birde nafaka aldı demeleriini istemiyorum :(

çok teşekkür ederim... ama ben adil olmak istiyorum ve ailesi arkamdan borçlarını yıkıp gitti birde nafaka aldı demeleriini istemiyorum :KK43:
ben herseyi bıraktım arabamı esyamı altınlarımı ve arkamdan altınları arabayı aldı götürdü sattı yedı dediler yaranamazsınnn sakın yapma onlara kolaylık saglamaa basımdan gecti hersey inan suan sana yanlıs gelır ama ilerde haklıymıs aysah dersin

bu birtek bende bitmiyorki :KK43: adam kafasına koymuş eskisi gibi yalvarıp evliliğe bir yama daha atmak gururumun bittiği anlamına gelir.

Çok ilginç ya! Konularını okudum da bir anda boşanma kararı almışsınız.

Adamın huyunda bir problem var evet ama sen bu adamın böyle olduğunu bilmiyor muydun evlenirken?

Bir de eşin ne iş yapıyor canım? Son günlerdeki sıkıntısını paylaşabiliyor musun sen? Belki de oda sıkıntıdadır.

ben herseyi bıraktım arabamı esyamı altınlarımı ve arkamdan altınları arabayı aldı götürdü sattı yedı dediler yaranamazsınnn sakın yapma onlara kolaylık saglamaa basımdan gecti hersey inan suan sana yanlıs gelır ama ilerde haklıymıs aysah dersin
duygusallığı bir kenara bırak diyorsunuz.. ve çok haklısınız biraz daha kafamı toparlayıp nasıl bir yol izleyeceğime karar vereceğim..

Çok ilginç ya! Konularını okudum da bir anda boşanma kararı almışsınız.

Adamın huyunda bir problem var evet ama sen bu adamın böyle olduğunu bilmiyor muydun evlenirken?

Bir de eşin ne iş yapıyor canım? Son günlerdeki sıkıntısını paylaşabiliyor musun sen? Belki de oda sıkıntıdadır.

aslında sevgiliykende annem istemezdi ayırmaya çalışırdı bizi eşim hemen ayrılırdı ya da en ufak olayı uzatır uzatır beni üzerdi ve ben yeni görüyorum aslında katlanılacak adam değilmiş bende galiba çocuk aklı onun bu tavırları ulaşılmazlığı kontrolün onun elinde olması benim ona muhtaç hissetmem tamamen takıntıymış.. ve tabiki aldatıldımda en büyük hatam bu oldu nikahımızdan iki gün önce eski kız arkadaşıyla normal arkadaşça konusup kızın nişan attığını öğrenince ben seni alırım diye mj atıyor ben bu mjları nikahtan sonra görünce de yalvarıp yakarıp ikna ediyor.. sanırım evliliğimiz bir öç alma savaşına dönüştü bu yüzden beynim ister istemez onu üzmekten zevk alıyordu galiba sonra pişman oluyordum ama hak ettiğine inanıyordum ama son 7-8 ay her seyi sineye çek ve kendine gel ne olduysa oldu affedip yoluna devam ettin bu duyguları at kenara dedim ama geç kaldım galiba o da bana aynısını yaptı..... yani insan 7 de ne ise 70 de odur ben sevgiliyken durmadan bir bahane bulup ayrılmasında geri barısmayacaktım.... bu noktalara geldim...

aslında sevgiliykende annem istemezdi ayırmaya çalışırdı bizi eşim hemen ayrılırdı ya da en ufak olayı uzatır uzatır beni üzerdi ve ben yeni görüyorum aslında katlanılacak adam değilmiş bende galiba çocuk aklı onun bu tavırları ulaşılmazlığı kontrolün onun elinde olması benim ona muhtaç hissetmem tamamen takıntıymış.. ve tabiki aldatıldımda en büyük hatam bu oldu nikahımızdan iki gün önce eski kız arkadaşıyla normal arkadaşça konusup kızın nişan attığını öğrenince ben seni alırım diye mj atıyor ben bu mjları nikahtan sonra görünce de yalvarıp yakarıp ikna ediyor.. sanırım evliliğimiz bir öç alma savaşına dönüştü bu yüzden beynim ister istemez onu üzmekten zevk alıyordu galiba sonra pişman oluyordum ama hak ettiğine inanıyordum ama son 7-8 ay her seyi sineye çek ve kendine gel ne olduysa oldu affedip yoluna devam ettin bu duyguları at kenara dedim ama geç kaldım galiba o da bana aynısını yaptı..... yani insan 7 de ne ise 70 de odur ben sevgiliyken durmadan bir bahane bulup ayrılmasında geri barısmayacaktım.... bu noktalara geldim...

ooo evliliğe bir sıfır başlamışsınız, ve yaşadığınız ciddi bir konuymuş.
Bunu eşine de anlat bence , nasıl bu duruma geldiğinizi, neden sıkıntılı davrandığın

yanlışlıkla ikinci kez göndermişim.

ooo evliliğe bir sıfır başlamışsınız, ve yaşadığınız ciddi bir konuymuş.
Bunu eşine de anlat bence , nasıl bu duruma geldiğinizi, neden sıkıntılı davrandığın
kendisi biliyor zaten bunu ve kendi içimdeki savaşıda biliyor ben evliliğe değilde hayata zaten 3-0 yenik başladım.. çok zor zamanlar geçirdim ağır travmalar yaşadım hepsini biliyor ve psikolog yardımı almak istediğimde beni engelliyordu.. seni ancak ben anlarım diye, beni o da anlamadı...

Olmuyorsa olmuyordur. Yaşam gibi ölüm de var evlilik gibi boşanmak da var. Asıl o koymuş boşanmayı kafaya. Ya hizaya gel ya boşanalıma getirmiş mevzuyu.Dik duruşunuzda ötürü tebrik ederim. Tabiki yanar acınız ama mantık çerçevesinde kalmaya devam edin. Allah yardımcınız olsun

Olmuyorsa olmuyordur. Yaşam gibi ölüm de var evlilik gibi boşanmak da var. Asıl o koymuş boşanmayı kafaya. Ya hizaya gel ya boşanalıma getirmiş mevzuyu.Dik duruşunuzda ötürü tebrik ederim. Tabiki yanar acınız ama mantık çerçevesinde kalmaya devam edin. Allah yardımcınız olsun
teşekkür ederim şuan hala hiçbirşey hissetmiyorum,hissedemiyorum ama onu gördüğüm dakika kalbime ağrı saplanacak bunuda biliyorum umarım duygularımı kontrol altında tutmayı başarırım....

Nikahtan sonra gördüğünüz mesajlara çok üzüldüm gerçekten. Çok büyük bir yıkım olmalı.

Eğitiminize devam ediyorsunuz, idealleriniz var, çalışan bir kadınsınız. Sizin kolay kolay yıkılacağınızı sanmıyorum. Daha çok gençsiniz. Hepsinin üstesinden gelirsiniz. Umarım çok sancılı bir dönem geçirmezsiniz.

Nikahtan sonra gördüğünüz mesajlara çok üzüldüm gerçekten. Çok büyük bir yıkım olmalı.

Eğitiminize devam ediyorsunuz, idealleriniz var, çalışan bir kadınsınız. Sizin kolay kolay yıkılacağınızı sanmıyorum. Daha çok gençsiniz. Hepsinin üstesinden gelirsiniz. Umarım çok sancılı bir dönem geçirmezsiniz.
umarım öyle olur..hayat sadece evlilikten ibaret değil ya.. birde çoğu konuda saçma bir kısıtlama ve müdahelelerinden de yorulmuştum galiba bunun adı birazda özgürlük olacak belkide beni şuan güçlü tutan şeyde budur ve umarım hep böyle kalırım... çok teşekkür ederim yorumunuz için

Back
X