...ve Cehennemin kapıları açılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sana diyorum işte Allah kalbine göre versin kötü kalbine göre ...ne kadar kötüsün ki beni doldurmak istiyorsun evimde kavga çıkarmak çabası gösteriyorsun ben deli miyim gidip Tokat atayim durduk yerde?!sen her halde öyle birisin
Kızım bana ne senin evinden? Kes şu sesini, az sakin ol, koyniş koyniş yaşayın gidin işte. Hep bir kavga hali, car car car insanın asabını bozuyorsun, senin ruhun huzurlu değil ki hayatın huzurlu olsun. Sana tokat at diyen olmadı, yarım Türkçenle gelmiş yarım anladığınla kendince çıkarım yapmış kendince kavga ediyorsun, hayatın kavga olmuş senin. Allah kalbe göre veriyorsa sana vermiş işte neyini anlamıyorsun?

Kızım bana ne senin evinden? Kes şu sesini, az sakin ol, koyniş koyniş yaşayın gidin işte. Hep bir kavga hali, car car car insanın asabını bozuyorsun, senin ruhun huzurlu değil ki hayatın huzurlu olsun. Sana tokat at diyen olmadı, yarım Türkçenle gelmiş yarım anladığınla kendince çıkarım yapmış kendince kavga ediyorsun, hayatın kavga olmuş senin. Allah kalbe göre veriyorsa sana vermiş işte neyini anlamıyorsun?
Beni doldurmuyor musun yani?!senin ona gücün yetmiyor ne demek?!

Kim bana dayak atacak ki?!sen ne biliyorsun da böyle konuşuyorsun bir keresinde hafif Tokat attım 50 kere yazıyorsunuz buraya.durduk yerde Tokat niye atayım ki?!eğer yine haddini aşarsa yaparım belkide.ne yani ona gücüm yetmez mi?!beni niye dolduruyorsun?!
Cık cık cık…
Hiçbir öğretmene yakışıyor mu şu hareket? Üstüne belki yine yaparım demek.

Beni tahrik ediyorsun ne kadar sinirli biri olduğum az çok belli sana,senin dolduruşların içimde bir soru yaratıyor:hakkaten gücüm yetmiyor mu?gidip denesem mi acaba?sırf kendimi sana isbat etmek için

Nilu şu an oralarda durumlar nasıl ? Millet seferberliğin ardından hâlâ eğlenebiliyor mu ? Eşin barmen demiştin sanki. Rusya'da kalacak misiniz ?

Nilu şu an oralarda durumlar nasıl ? Millet seferberliğin ardından hâlâ eğlenebiliyor mu ? Eşin barmen demiştin sanki. Rusya'da kalacak misiniz ?
Evet onlara henüz dokunan yok o kadar boşan boşan dediniz galiba kendiliğinden hallolacak konu )))(

Evet onlara henüz dokunan yok o kadar boşan boşan dediniz galiba kendiliğinden hallolacak konu )))(
Cidden soruyorum ne yapacaksınız? Bir de ev aldınız oradan, millet habire kaçmanın yollarını arıyor.

Çünkü sinir halimdeolmuş bir şey bu.sinirliyken akıl başta olmuyor ki
İş hayatınız olsa öyle bir tutarsınız ki sinirinizi içinizde.
Günlük hayatınızda da tutun işte. Kimse de sizi doldurmuyor sanki gidip al bir daha vursanız insanlar görecek. Neyi kanıtlamış olacaksınız.

Çünkü sinir halimdeolmuş bir şey bu.sinirliyken akıl başta olmuyor ki
Yooo, sen ve eşin gibiler içinizdeki şiddeti çıkarmaya bahane buluyorsunuz, benim sinirimi görsen havaya uçacaz sanırsın, kimseyi de tokatlamıyorum.

Cidden soruyorum ne yapacaksınız? Bir de ev aldınız oradan, millet habire kaçmanın yollarını arıyor.
Bilmiyorum benim Azerbaycanimda da şu olay burda da şu olay Allahım nasıl bir döneme gelip çıktık

İş hayatınız olsa öyle bir tutarsınız ki sinirinizi içinizde.
Günlük hayatınızda da tutun işte. Kimse de sizi doldurmuyor sanki gidip al bir daha vursanız insanlar görecek. Neyi kanıtlamış olacaksınız.
Ya durduk yerde niye vurayım ki?!sinirlendirdi saygısızlık yaptı o yüzden vurdum.bana zor günümde kocam beni tokatlayarken o bana destek oldu niye gidip bir Tokat daha atayım ona?!”gucun yetmiyor”demek bu demek işte gidip de kendime şunu isbat etmek

Kimseyi madem tokatlamıyırsun beni neden dolduruyorsun?!
Şu yorumu 10 kez yazdınız herhalde kimsenin sizi doldurduğu yok sizin aklınız fikriniz yok mu dolduruşa geliyorsunuz? Buradan kim niye doldursun ayrıca? Bi kendinize gelin artık bu ne biçim üslup?? Ayrıca ben kesinlikle öğretmen olduğunuza inanmıyorum eğitim alan bir bireyin davranış ve konuşmaları olamaz bunlar mümkün değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X