• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...ve Cehennemin kapıları açılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asıl olan da bu kargaşanın içinde, anne babalarıyla bir odada uyuyup uyanan, muhtemelen şahit olmamaları gereken birçok şeye şahit olan, kendilerine ait yaşam alanları olmayan çocuklara oluyor. Bari bundan sonra korunun.
Benim çocuğum bir şey gördüğünde duyduğunda ertesi gün bana anlatır

Sen kimsin Burda beni kötülemeye kalkıyorsun ne halde olduğumu bilip de bunu yapıyorsan sen de hiç iyi biri değilsin ha iyiyim dersen yazmazsın beni delirtmezsin eltiyle durumumum şuan çok iyi bırakın da o karar versin siz değil!

Pekala kimse kimsenin evinde yaşayışını bilemez. Anlatılsa bile tam olarak anlayamaz.
Yaşamak başkadır falan.
Eyvallah hepsine tamam.
Gücünüz yok boşanma söz konusu olamaz.
Ayrı ev umuduyla bekliyorsunuz. Ama bana kalırsa ayrı eve çıkınca da çok şey değişmeyecek.
Başta eşinizde iş yok çünkü.
Sizin eşinizden de ayrı eve çıkmanız lazım geliyor😉
Neyse boşanma yoktu tamam🤬
Nasıl gelenekleriniz var nasıl ailelersiniz bilmem, fark da etmez. Şu zamanda Rusya gibi yerdesiniz. Şu teknolojiye hakimsiniz dünyada neler oluyor, nasıl yaşıyor insanlar görüyorsunuz.
Çekilecek dert değil hayatınız. Çok iyi biliyorsunuz.
Burda sayıp sövmek, insanlara da sinir harbi yaşatıp sonra evinizde kayınvalide boyunduruğuna girmek hoşunuza mı gidiyor?
Madem dert paylaştınız, biraz çözüm odaklı olun. Size uyan bir fikir bir yol illaki bulursunuz.
Ama sanırım derdiniz o değil.
Bişey anlayamadım

Kaynana yokken eltiye tokat atıp, kocandan da dayak yiyen kimdi?
Sanki kadın olamayınca gerçekten herşeyi güllük gülistanlık yaşıyorsunuz.
Ayrıca yaşadığınız evi de temizleyin bir zahmet, söylemesine gerek yok.
Kayınvalide kötü olabilir normalde ama evine geliyor kadın, sizin asıl sorununuzu dayak yiyip oturduğunuz kocanız.
Senin gibilerde olmazsa olmazlardan mutlaka biri olmalı

Ayol sanki 14 yaşındaki kız çocuğu yazıyor

Eltimi dövdüm sonra da gittim kafasını okşadım ay cici yaptım şirinlik yaptımki kocasına söylemesin diye

Benim oğlan yapar arada kardeşine kızınca geçirir sonrada seslerini duyarım şiitt annem duymasın özür dilerim gel oyun oynayalım diye 😅
Lütfen yorum yapma,bırakında eltim derdini çeksin siz değil!

2 oda,1 bizim diğeri çocukların diğeri de mutfak banyo falan
Çocuklar salonda uyuyacak yani. Bizlere tuhaf geliyor ama sizin oralarda normal gibi. Gerçi 3 aile 3 odalı evde kalmışsınız önce ondan iyi en azından.

Çocuklar salonda uyuyacak yani. Bizlere tuhaf geliyor ama sizin oralarda normal gibi. Gerçi 3 aile 3 odalı evde kalmışsınız önce ondan iyi en azından.
Çocuklar salonda niye uyurki?2 oda bilmiyor musunuz?

Berbat bir insansınız eski konularınızı okudum eltinizi çekip kurtarmak lazım o cehennemden

Kızı dövmüşsünüz eşyalarını izinsiz kullanmışsınız.
Birincisi kimseden izinsiz ayakkabı almadım kendine söyledim o da dedi al.2cisi Tokat attım evet saNa ne?!eltim şu an benle abla kardeş gibi sana ne oluyor?ne haddine?berbatlığa gelirse sen de sütten çıkmış ak kaşığa benzemiyorsun başında yazmışdım beni üzecek insanlar yazmasın

6 yıl ölme eşşeğim ölme kim olsa beklemez vınlardı. Kaç git yoksam 6 yıl daha bekleyeceksin. 6 yılda 0dan inşaat yapılıyor , bina dikiliyor ne tadilatı? Bunlar seni oyalıyor tadilat falan da yoktur eminim.
Yok ben o sayfayı izliyorum bina dikiliyor ama geç yapıyorlar

Sen oradan bile kumanda gibi yönetemeyeceklerini mi sanıyorsun ? Yine seni şikayet edecekler çünkü seni hizmetçi gibi görüyorlar.
Aklıma Azeri bir tanıdığın ablası geldi, kadın bir okulda müdürdü. Maddi durumları iyi, hatta ayrı evde yaşıyorlardı ama kv orada da yönetiyordu eşini, yani şiddet hiç eksik olmuyordu. Bunlar yetmezmiş gibi adam bir de üstüne daha genç sevgili yaptı ayrı ev açtı. Kadının ailesi kaç kere yalvardı çocuklarını da al gel diye, onları yuvasını bozmakla suçladı. En sonunda maalesef intihar etti. Bu olayda en çok çocuklara üzülüyorum. Kadının ailesi şu an çocuklara bakıyor ama anne yok artık ve babası da diğer kadınla evlenerek hayatını yaşıyor.
Allah cezalarını versin çok merak ediyorum ikinci geline de şöyle karışıyor mı acaba kv cadısı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X