Ve dedii oldu

turkuazz_81

melis ela nur
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
204
5
96
43
İstanbul
bütün kaynanalardan ve bütün erkeklerden nefret ediyorum kaynanam yüzünden bügün boşanma kararı aldık çok kötüyüm ne eşime nede kaynanama hakkımı helal etmiyorum ilk evlendiğim gün kadın anneme senin kızını sana geri göndericem görürsün demişti eşim sırf 350 tl için benimle kavga etti annesi istemiş bende verme dedim biz de gittik kapılarına hep kavga hep gürültü en son para istediğinde eşime yok dediler ve 2 gün sonra kaynanam bir sürü altın takı almış kendine bize hava atıyordu ayrıca kaynım askerdeydi geldiğinde ona 15 milyar nakit para verdiler araba alsın diye ama biz para istediğimizde yok diye sızlanmışlardı kavga etmişlerdi eşimle ve kaynım 1.5 yıl oldu askerden geleli hala çalışmıyor geziyor buna karşılık eşimden para istemişler eşimse benimle kavga etti 2.5 yaşında kızım var çok kötüyüm benim dönüp gidebileceğim bir baba evim bile yok annem dedemlerle beraber yaşıyor napıcam ben arkadaşlar eşim kavga etti gitti birdaha gelmiycem dedi az önce geldi ama yine aynı laflar devam etti bir kaçgün önce atışmamızda ben karalıydım boşanmaya yine ailesi yüzünden atışmıştık bana söz verdi son dedi seninle yaşlanmak istiyorum falan ama hep boşmuş annesi hep sorunlu 5 yıllık evliyim 6.5 yılım bir hiçmiş yazık

bu ne cesaret kaynanan annene senin kızını sana geri gönderecem demesi..lmaz:valla yenilir yutulur bir söz değil bu..

ayrılmayı kafaya koyduysanız, çalışıyorsun galiba sende kal dedenlerde sonuçta kimsenin eline bakmıyorsun kendi paranı kendin kazanıyorsun hem onlarada katkın olur..tabi eğer dediğim gibi çalışıyorsan..çocuğunada sen yokken annen bakmış olur..böyle bir durumda evlatları mutsuzken seni ortada bırakacak halleri yok herhalde..

çok üzüldüm cnm yaa :1no2:
yokmu bunun başka çaresi yani ayrılmak yerine birbirnizi idare etmeye çalışsanız :teselli:
sende fazla üzerine gitme sonuçta sana diyebilir ben kazanıyorum istedğim yere veririm diye seni ve çocuğunu aç açık bırakmıyorsa idare et elbet hatasını anlıcaktır ..
eğer arkanda anne-baba evin olsaydı birde mesleğin sana derdim ki çekme ayrıl..
ama malasef gidiceğin yerde belki burdan daha mutsuz olabilirsin..
eşinle otur sakince konuşun çocuğunuzu düşünün ..

bu arada benim kayınpederimde düğünümde anneme hem altınları aldık hemde kızını demişti..ama şimdi görüşmüyoruz..

benim eşimde iş yok ilk başlarda düşman gibiydi ailesine ne olduysa sonradan oldu şimdi ölüp bitiyor 2.5 yaşında kızım var en son doğumgününde gördü kızımı 6-7 ay önce yani
eşimi ise sürekli arıyor evi hiç aramaz ama enson aradığında eşimden para istemek için yine kızımı sormuş eşimde kızmış o kadar çok merak ediyorsan ara konuş sor demiş kaynanam ne dese beğenirsiniz seni aradım sormasam olmaz şimdi sorsam dert sormasam dert ölürmüsün öldürürmüsün ama eşimin bana savunması umursamama anlamında söylemedi diye direk savunmaya geçti böyle bir ailede olduğum için çok pişmanım ama cesaretim yok

pardon mesleğin varmış..
birde kaynananı boşanarak sevindirme derim sana ..
kocana daha sıkı sarıl ki dost sevinsin düşman çatlasın ..

erkekler aslında her şeyi görüyor kim haklı kim haksız biliyor..
ama işte diğer tarafta ana -baba hatrı bazen evdeki eşe haksızlık etmesine sebeb oluyor..
sonuçta biz kadınlar hep affedici ve idareciyiz ya bunu kullanıyorlar ..
cesaretin yoksa alttan al ve kurtar yuvanı

Allah'ım nasıl kadınlar var dünyada yahu
O kaynanayı kaynar kazana atmalı hakikaten de
Arkadaşlara katılıyorum, yerinde olsam inadına kocamdan yana olurdum.
Mutluluğum ile kocamı kendime çekmem ile cezalandırırdım onları.

şuanda çalışmıyorum ama arkadaşlar parayı o kazanıyorsa kahrınıda ben çekiyorum hep alttan alıyorum ve biliyorum ki 2 gün sonra aynı şeyler olucak hep daha fazlasını istiycek ben kendimden kendi kzıımdan hatta eşim bile kendinden kısıyorken kredi kartı borcu bitsin diye ve ucu ucuna geçiniyorsak o parada sadece onun hakkı yok bende çok çalıştım 1 kurusunu bile harcamadım hep borçlara ödedik 2 kurus parada hakkım yokmu ? biz onlara gittiğimizde zor anlarda hep geri çevrildi kavga ettiler kenara para atarken eşimin harcadıklarında hiç karışmam başkalarına borç verirken falnda karışmam ama bunun arkası kesilmez gerçekten lüks yaşamıyoruz biz hep borçlara... o kadar çok fadakarlık yapıyorum ki ama değmezmiş

canım eşin parayı versin bence ay sonununu getiremediğinde verdiğine pişman olacak zaten. bırak bunu görsün ki bidaha vermesin.

canım evliligini kurtar dıye dusunmustum ama en son yazdıgını okuyunca susmak zorunda kaldım
ailenede gıdemıyormussun çok zor durumun bıtanem
allah bı cıkıs yolu göstersın sana

canım eşin parayı versin bence ay sonununu getiremediğinde verdiğine pişman olacak zaten. bırak bunu görsün ki bidaha vermesin.

canım bu saatten sonra verse ne olur vermese ne olur yarın annemi çağırıp konuşucam oluru yok başka o ailesinin o kadar yaptıklarına bizi harcıyorsa bende onu harcarım sevgi aşk yalanmış yokmuş

bu arada benim kayınpederimde düğünümde anneme hem altınları aldık hemde kızını demişti..ama şimdi görüşmüyoruz..

canım benim düğünde ise kaynanam olacak o kadın altınları ben aldım diye etmediğini bırakmadı meğersem önceden kafasında plan yapmış takıları alır kendi borçları öderiz diye alamayınca bize hırsız demişti ama o altınların çoğu oğlunun bekarken yaptığı krdi kartı borcuna gitti eee düğünü ev eşyalarını hep biz aldık dünya kadar borç eşiminde hiç birikimi yoktu dünya kadar borç ödedik çalışılanlar kredi kartına gidiyordu açmı kalalım tekrar kartı kullanıyorduk böylece bitmiyordu birde üstüne çocuk olunca tekrar sil baştan sırf eşim sıkıntıdan kurtulsun diye aylık harcamayı asgariye indireyim diye kendime hiçbişey almıyorum diyebilirim daha ne yapmam gerek

eşim ailesine resti çekmek yerine bizi silmeyi göze almış çare olarak onu görüyor konuşurken başka çare yok demişti çünkü

eşim ailesine resti çekmek yerine bizi silmeyi göze almış çare olarak onu görüyor konuşurken başka çare yok demişti çünkü
canım eşin, ailesinin nasıl insanlar olduğunun farkında.
aşılamayacak sorunlar da değil bunlar. tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır güzelim. annenden önce eşinle konuşmalısın diye düşünüyorum.yine de karar senin.

Bı ınsanın evlılıgı ıcın baska care yok demesı ne acı...Ustelık sebep baskalarıyken.

Cok oncelerı Bu cumle kurma gafletıne bende dusmusdum.Daha yenı evlıyken o kadar bogmuslardı kı esım uzulur dıye ona da anlatamazdım.Bı gun en sonunda patladım ve baska caresı yok bırak benı gıdıyım demısdım.Ama o zaman bırgun benden sıkayetın olursa gıtmek ıste o zaman onu tartısalım.Sımdı ben sana anne babam yuzunden tamam gıt mı dıyeyım demısdı...

Kımı aıleler varkı cocukları sorunsuz yasasın dıye kendılerınden ne cok feragatlarda bulunurlar.Ama kımısıde boyle benım ıstedıgım olmuyosa herkez yoluna mantıgında ne acı ki...

Hıc dil varmaz arkadasım ayrıl kurtul demeye.Ama sanırım sende bunun kararını vermıs gorunuyosun.Keske esınle tekrar konusabılsen de kurtarma yollarına gıtsen gıdebılsen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…