- Konu Sahibi turkuazz_81
-
benim eşimde iş yok ilk başlarda düşman gibiydi ailesine ne olduysa sonradan oldu şimdi ölüp bitiyor 2.5 yaşında kızım var en son doğumgününde gördü kızımı 6-7 ay önce yani
eşimi ise sürekli arıyor evi hiç aramaz ama enson aradığında eşimden para istemek için yine kızımı sormuş eşimde kızmış o kadar çok merak ediyorsan ara konuş sor demiş kaynanam ne dese beğenirsiniz seni aradım sormasam olmaz şimdi sorsam dert sormasam dert ölürmüsün öldürürmüsün ama eşimin bana savunması umursamama anlamında söylemedi diye direk savunmaya geçti böyle bir ailede olduğum için çok pişmanım ama cesaretim yok
canım eşin parayı versin bence ay sonununu getiremediğinde verdiğine pişman olacak zaten. bırak bunu görsün ki bidaha vermesin.
bu arada benim kayınpederimde düğünümde anneme hem altınları aldık hemde kızını demişti..ama şimdi görüşmüyoruz..
canım eşin, ailesinin nasıl insanlar olduğunun farkında.eşim ailesine resti çekmek yerine bizi silmeyi göze almış çare olarak onu görüyor konuşurken başka çare yok demişti çünkü
eşim ailesine resti çekmek yerine bizi silmeyi göze almış çare olarak onu görüyor konuşurken başka çare yok demişti çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?