- Konu Sahibi turkuazz_81
-
senin kızını sana geri göndericem görürsün
bu ne demek ya bu ne cesaret?
Annen ağzını açıpa bir laf etmedi mi?
Benim annem olsa düğün müğün umrunda olmaz çekip götürürdü beni vermezdi eminim. Çok şaşırdım ya
bütün kaynanalardan ve bütün erkeklerden nefret ediyorum kaynanam yüzünden bügün boşanma kararı aldık çok kötüyüm ne eşime nede kaynanama hakkımı helal etmiyorum ilk evlendiğim gün kadın anneme senin kızını sana geri göndericem görürsün demişti eşim sırf 350 tl için benimle kavga etti annesi istemiş bende verme dedim biz de gittik kapılarına hep kavga hep gürültü en son para istediğinde eşime yok dediler ve 2 gün sonra kaynanam bir sürü altın takı almış kendine bize hava atıyordu ayrıca kaynım askerdeydi geldiğinde ona 15 milyar nakit para verdiler araba alsın diye ama biz para istediğimizde yok diye sızlanmışlardı kavga etmişlerdi eşimle ve kaynım 1.5 yıl oldu askerden geleli hala çalışmıyor geziyor buna karşılık eşimden para istemişler eşimse benimle kavga etti 2.5 yaşında kızım var çok kötüyüm benim dönüp gidebileceğim bir baba evim bile yok annem dedemlerle beraber yaşıyor napıcam ben arkadaşlar eşim kavga etti gitti birdaha gelmiycem dedi az önce geldi ama yine aynı laflar devam etti bir kaçgün önce atışmamızda ben karalıydım boşanmaya yine ailesi yüzünden atışmıştık bana söz verdi son dedi seninle yaşlanmak istiyorum falan ama hep boşmuş annesi hep sorunlu 5 yıllık evliyim 6.5 yılım bir hiçmiş yazık
siz severek mi evlendiniz ve eşin evlenmeden ailesine bu kadar düşkün müydü?
merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?