- Konu Sahibi turkuazz_81
-
keşke annesi anne gibi olsa bende ona göre davranırım arkadaşlar hani kötü değilimdir merhametliyimdir yoldan geçene bile acırım ama onlarda annelik yokki ya ben anlatsam dünya kadar olay var bakın en azında şunu söyleyeyim rahmetli görümcem ölümdöşeğinde yatıyor hastanede kapkaç olayından ben kadını hiç görmedim benim evlendiğimde nişanlanmamda görüşmüyorlardı eşime görümcemin kocası telefon açıyor kardeşin yoğunbakımda diyorlar eşim gidiyor oraya üzülüyor doğal olarak kaynıma anlatıyor herşeyi 2 kardeş perişan olmuşlardı annelerine nasıl söyleyeceklerini düşünüyorlardı hastanede falan dediler ama yoğun bakımda değil dediler kaynanam ise bana ne ölsün allah bilir ne yapmıştır dedi bende onları dinliyorum ve 9 aylık hamileyim 2 kardeş kıvranıyor kadını hastaneye götürmek için bende dayanamadım oturdum önune bak dedim sende annesin evlat bu geçmişi unut kızın ölüm döşeğinde gel gidelim gör dedim ne dese beğenirsiniz banane umurumda bile değil ölsün 2 gün için yanar en fazla dedi şok olduk sonra komsusu zorla götürmüş görümcem ölünce ise bir ağlamalar sızlanmalar ama ben inanmıyordum hiçbirine birde üstüne üstelik annanem ameliyat olmuştu bizimkiler gelmemişti zaten görüşmüyorlardı beni aradılar kaynanamdaydım gelicez diye bende tamam dedim onlara söyledim yanlış hatırlamıyorsam 2 gün oldu bu olay eşimle öğleden sonra sıkıldım diye yürüyüşe çıktık eve bir geldim kadın annemler geliyor diye sofralar kuruyor yemekler yapmış hangi anne evladının ölümün ardından bu kadar rahat olur bu nebiçim anne siz söyleyin derya çok abartıyorsun diyin bende anlayayım bu kadın için bunlar yapılır mı ?düzgün biri olsa tamam diycem anne işte yapılamz mı ? bende anneyşm ve benimde bir annem var
cnm senin kaynanan tamamen sorunlu ve hatta insanlığını kaybetmiş biri bu belli oldulmaz:
ama sen onunla diil oğluyla evlisin üstelik çocuğunuz var..
bizim demek istedğimiz eşini kendi tarafına çekmeye çalış kadın isterse yapar..
inan buna pes etme a.s.
geçmişle yaşıyarak geleceğe emin ve mutlu adımlar atılmaz ..
umarım herşey gönlünce olur cnm a.s.
keşke yalnız olsaydım hiç kimseye bişeyler anlatmak zorunda kalmazdım ve kimse eleştirmezdi boşandım diye....
insanlara bişeyler anlatmak zor geliyor bana ailem dahi olsa buralardan uzaklaşıp gidecek bir yerimde yok ki gideyim veee en çok kzıma üzülüyorum ben annemin kaderini kızım benim kaderimi yaşıyor işte ençok buna üzülüyorum
Canım yaa belli ki eşin iyi bir insan, senin değerini de biliyor.
Sen çok mu söyleniyorsun acaba ailesiyle ilgili?
Bak sen sustuğun zaman senin yerine cevabını da veren bir eş.. Kadının niyeti sizi ayırmaksa istediğini verme derim, eşin sana saygısızlık yapıyor olsa, değerini bilmese vs kesinlikle boşan derim ama kaynana yüzünden boşanılmaz canım yaa. Bence eşini bir kalemde silip atma, sakinleşmesini bekle, daha sonra olumsuzluklar karşısında da sessiz kal ve eşin anlasın sana kötü davranıldığını derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?