- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
Sizinki ne güzel herşeyi anlamış size hak vermiş,benim oğlum kapı duvar sanki.Seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki
benim oğlum da sömestr boyunca babadaydı
döndüğü gün oğlum babasından ayrılırken biraz duygulandı babasına sarıldı ve
bana dönüp dedi ki " anne babamla birleşin nolur"
(babası demiş annene söyle barışalım diye yüzsüzce )
içim bir cız etti ağlamasından dolayı.
oğlum hayır bunu konuştuk böyle bir şey olmayacak. babanla vedalaş gidelim dedim.
sarıldılar ve ayrıldılar.
eve gelene kadar konuştuk tatilin nasıl geçti neler yaptın vs...
oğluma boşanan ilk anne baba biz değiliz, sonuncu da biz olmayacağız,
anneler babalar anlaşamazsa boşanabilir bu çok normal,
zamanla sende alışacaksın dedim. dertleştik.
şimdi daha iyi..
ama o minicik yürekleriyle maalesef içinde bulunduğumuz durumu anlamasını beklemiyorum
çünkü henüz çok küçükler ve bu durumları anlayabilecek yaşta değiller.
zamanla yaş aldıkça anlayacaklarını umuyorum.
maalesef babalarının sorumsuzluğundan dolayı biten evliliklerin ceremesini çocuklar çekiyor.
Benim oğlum bana hak veriyor ama her çocuk gibi anne babası yanında olsun istiyor ki bu çok normal
Allah sabır ve dayanma gücü versin hepimize.
Uzaklasmasinlarda,burada huzurlu olalım hem baba sevgisi hem anne sevgisi alarak büyüsün istiyorumDik duruşunuzu bozmayın ve moralinizi yüksek tutun lütfen , inanıyorum ki kısa sürede oğlunuz gelecektir. Vicdansızlar yatacak yerleri yok yeminle , ben uzak tutma duası okuyorum her gün oğlum ve kendim adına , inandığım için mi bilmiyorum ama sanki işe yarıyor. İnsan ne yapacağını bilemiyor , hiç yatılı gitmedi oğlum ama aldığı bir gün saniyeler geçmek bilmiyor ya geri gelmezse getirmezse diye.... Allah sabır versin , yardım etsin.
: (( Çok büyük problemler yoksa aman boşanmaHepinizin yazisi yuregimi dagladi resmen : (
Aynen ama Allah büyükGerizekalilar neler sokmuşlar küçücük çocuğun aklınaçok üzüldüm ama sabret sen. Elbet özleyecek seni ve geri gelecek. Daha ana kuzusu o ya.