- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
- Konu Sahibi brnestetik
-
diyecek soz de kalmiyor bazen zorla goturuluyoruz..illa o evde kalincak.yemin ederim 5 sn uyumuyorum bayram gunu de olu gibi geziyorumBayram sabahı gitseniz ne olur sanki .
Ne dir bu dayatmalar zorlamalar anlamadım ki niye yani .
kotu seyler yasadik diye yazdim zaten sebepler var canim;Kimse kimseden durduk yere nefret etmez...mutlaka sebebin vardir.. ama kendimiz icin degil esimiz icin katlanicaz bu durumlara :/
Eslerimiz malesef bu konuda cok hassaslar. Onlarin bizi anlamalari gerek ama aileleri bazi zamanlar agir basiyo. Sende sabret canim..dedigin gibi bazen yapicak bisey kalmiyokotu seyler yasadik diye yazdim zaten sebepler var canim;ama yapcak bise yok iste
1 gece diyorsunuz. Gidipte gunlerce kalanlar var. Sabredin bunun icin esinizi kirmayin degmez.yarin gece kaynanamlarda kalicaz cok mutsuzum istahtan kesildim resmen kara kara dusunuyorum..esime gitmek istemiyorum sabah erkenden gidelim kahvaltiyi da orda yapalim vakit gecirelim istedigin kadar ama kalmayalim dedim..kabul etmedi tabiki..senede birkere kaliyoruz diyede sesedemedim..mecbur gidicez yani..5 senedir bayram iskencesi cekiyorum.zaten kotu seyler yasadik hemde cok kotu..òluyorum orda iskence cekiyorum kimse duymuyor sesimi ..esim de pek muhatap olmaz babasiyla sohbet muhabet ..kafasini cevirip bunaldin heralde neyin var demezler..hizmete tabii tutarlar..ya gercekten bayram gelmis neyime
Aynen aynen, Ramazan'ın gelmesini sırf bu yüzden istemedim. Ben yarın gideriz derken Allah tan eşim pazar gidelim annemin sağı solu belli olmaz orada bir kaç saat geçirir sizinkilerle kalırız dedi. Ama az önce tekrar aradı annesine kuzenleri de geliyormuş yarın gideceğiz ama kalabalık falan muhattap olmama gerek kalmaz.yarin gece kaynanamlarda kalicaz cok mutsuzum istahtan kesildim resmen kara kara dusunuyorum..esime gitmek istemiyorum sabah erkenden gidelim kahvaltiyi da orda yapalim vakit gecirelim istedigin kadar ama kalmayalim dedim..kabul etmedi tabiki..senede birkere kaliyoruz diyede sesedemedim..mecbur gidicez yani..5 senedir bayram iskencesi cekiyorum.zaten kotu seyler yasadik hemde cok kotu..òluyorum orda iskence cekiyorum kimse duymuyor sesimi ..esim de pek muhatap olmaz babasiyla sohbet muhabet ..kafasini cevirip bunaldin heralde neyin var demezler..hizmete tabii tutarlar..ya gercekten bayram gelmis neyime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?