- 18 Ağustos 2007
- 5.773
- 4.341
- 698
- Konu Sahibi brnestetik
-
harikasin ya
vallahi yemin ederim.aynen oyle lutfederlerse yaparlar gorumceler ama gelinlerin ole bi sansi yok en cok da beni geren nefret ettiren bu...bide laf sokuyolar ya herkezin eli ayaha tutuyo biride kallkip cay koymuyo ve felcli gibi gozimun icine bakiyolar bende icimden zehir icin diye cay koyuyorum afiyetleaaa lütfen. görümceler bi kere piremses. lütfederlerse bişey yaparlar. (benim halam kontesti de)
yani sen ağa ben ağa bu ineği kim sağa?? iş kalıyo geline.
annene selam olsun 32 sene dilekolay..neyseki ölmûs..2.kaynana da öz kadar etkili olmaz merak etmemersi canım, Allah kurtarsın seni.
benim annem bu dertleri 32 sene çekti, ben de yanında izledim bol bol.
babannem daha geçen sene öldü ama şimdi de başka kaynanalar çıktı meydana. kaynana bitmez bir kavramdır evlilikte.
yada bayram sabahlarindaki o g7zel kahvalti o mutluluk ..bayram sabahi ya adi ustunde....neden evlendigimizden beri ailemeizle o guzel sabahi yasayamiyoruz ki...haksizlik degilmi lanet olsun ya...evlendime binlerceke pismanimBirde şunu merak ediyorum 1.gunu tamamen kaynanasinda gecirenlerin ailesi akrabalari yokmu neden yani tum gun orda geciyor?
cook haklisin icimde bu ayni isyanla depremlerle gidip gelicem o eve..ve o bir bucuk gunde kalbim baya bi hasara ugrayacak...tek tesellim o gun bana saygisiz davrananlar yok hepsi gorumcenler falan kuzenleri sehir disina gidiiuor..kaynannammlarda bitek ikisi var anasi babsi yani ..biraz daha kolay gecebilir belki..Daha önceki konunu bilmiyorum o yüzfen eşin seni savundu arkanda durdu mu onuda bilmiyorum. Eğer arkanda durduysa onun hatırı için git ama yok durmadıysa dön ve eşine hayırdır niye gidiyoruz geçwn sefer bana yaptıkları saygısızlığı yine yapsınlar sende seyirci kal diye mi gidecez kusura bakma efendim sen ailenle eşin arasında denge kurmayı öğreninceye kdr ailen beni yok saymayı bırakıp insan gibi kabul edinceye kdr bir yabancı gidrr 5 dk ellerini öper çıkarım sende çok istiyorsan git kal de. Tmm bazen eşimiz için katlanır alttan alırız ama bunu hem eşimiz heöde ailesi suistimal ediyorsa dur demenin vakti gelmiş çatmış demektir. Sessiz insan saygı duymak eskidenmiş şimdi ne kdr hakkını ararsan o kdr baş tacı olur o kdr sayılırsın ne onlara haksızlık yap nede sana haksızlık yapılmasına müsaade et bir iki kez tartışırsınız ama sonra size diş geçiremeyeceklerini anlar insan gibi davranmaya başlarlar
teselliyi alicagim yorumlardan aliyorum zaten kuzum ..senin gibi meselaYa bu "bi geceden ne olacak ki, abartıyorsun bi gece katlanıver, eşin için bi gece çek, eşinin ailesi ne yapmış olabilir ki"cilere bir ben mi acayip gıcık gittim... Kafayı mı kırmış herkes ya... İnsan gitmek bulunmak istemediği bir ortama kimse için katlanmamali. Sen gidip gece kimsenin evinde yatmak zorunda değilsin ama buradaki kadınlar bile mal mal kafalardalar, sen bunlardan teselli bekliyorsun işte. Bi gece katlanacakmismismis. Yok yea.
yakalanirim:ssssÇayın içine tükür :)) öyle ver
aman allahim yaaa bence bu da bi cesit iskence anlattiklariniz....nediyim ki canim kelin ilaci olsa ...Kızlar peki sizin evinize geldiklerinde yardım görüyor musunuz kv görümce veya eltiden??
Bana geldiler kaldılar iki haftadan fazla..ben her gün işe gidiyordum dönüşüm akşamı buluyordu yani bide eve gelip yemek yapamazdım, görümceye söylüyordum sen yap diye kv zaten elini bişeye sürmez ne mutfak ne ev işlerine kendi evinde de öyle,..
Yemeği yapıyordu görümce benim söylememle okadar..masayı toplarken bir kere demedi sen otur dinlen yorgunsun ben tüm gün otırdum bulaşıkları lavaboya attı attı gitti temizlik yapan da olmadı ben kendim kalsam o evde temizlik yapmadan rahat kalamam..
Valla evden de çıkmamışlardı her gün sabah akşama kadar tv başındalardı
heralde yani ya okadar vicdaniz degiliz cok.sukur:)Şaka yaptım zaten :) öyle bişi yapma
Aynen canım işkence bide bayramda gitseydik ayy düşünemiyorum kendimi :)aman allahim yaaa bence bu da bi cesit iskence anlattiklariniz....nediyim ki canim kelin ilaci olsa ...
cok.sanlisin ozaman bayramda gitmiyosanAynen canım işkence bide bayramda gitseydik ayy düşünemiyorum kendimi :)
Sürekli benden hizmet beklerlerdi bide memlekette gelen gidem bitmez akşama kadar hizmet et ben tanımadığım bilmediğim konu komşularına hizmetle mi geçircem tatilimi ayy yok almıyım
bunu anca zamanla.basaririm.heralde cok.ama.cok yapmak isterdim ama gitmeyevem diye rest xekinceki kargasayi kaldiramamaktan korkuyorum zaten cok yorgunumOnca sorun yasadiktan sonra bir gun çekeyim nolacak dersen dahada buyuk sorunları reva gorurler benden demesiama bu kocalar ahh laf dinlese biraz olsun once evliligim once benim ailem dese varsa yoksa anne babasinin imasi beklentisi lafi sozu gerisi muhim degil onlar icin. Ben ne zaman esimin israri yalvarmasi ile gittiysem pismanlikla döndüm hatta esimide bana karsi doldurulmus erkeklik gosterileri icinde buldum senin orda neler yasadigini gormeyen kocalar icin degmez gitmeyin gelinlerrr kimsede bizim icin ölmüyor gelsinler diye
Esin senden korksun canim.Alttan alip sineye cekme.Mesela onceki olayda esin cok pasif kalmis.Eger bu adam boyle devam ederse daha cok sey yaparlar.Sayginligi kazanmak elinde.Ben yillardir cok laf isittim ama asla susmadim cezasini da kestim kv in.Hic bir ozel gunde aramam.Benim dogumgununmde aramadi ben de onu aramadim.Kandil vs oluyor esim bi kere benim ailemi aramaz ben de onunkiyi aramiyorum.Etki tepki olayi.Evine gidince kilimi kipirdatmiyorum cunku zamaninda yapiyordum milletin yaninda bana laf soktu .....benim evimin gelini diyerek....kisminda bi komsusunun adi vardi.Ha oyle mi oylr.I gunden beri ne bir misafir geldiginde giderim ne de elimi biseye surerim.Kim olursa olsun buyuk diye beni ezemez asla musade etmem artik.Esim cok zorladi zamaninda ara git iste buyuktur ne olacak diye..ne zaman onu dinlediysem kv daha buyuk bir olayla bana geldi.Sonrasinda asla esimi dinlemedim Kavgalar huzursizluklar beni korkutmaz kapi orada cekemem valla.bunu anca zamanla.basaririm.heralde cok.ama.cok yapmak isterdim ama gitmeyevem diye rest xekinceki kargasayi kaldiramamaktan korkuyorum zaten cok yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?