ve gelinlerin bayram iskencesi basladi!

mersi canım, Allah kurtarsın seni.
benim annem bu dertleri 32 sene çekti, ben de yanında izledim bol bol.
babannem daha geçen sene öldü ama şimdi de başka kaynanalar çıktı meydana. kaynana bitmez bir kavramdır evlilikte.

aaa lütfen. görümceler bi kere piremses. lütfederlerse bişey yaparlar. (benim halam kontesti de)

yani sen ağa ben ağa bu ineği kim sağa?? iş kalıyo geline.
vallahi yemin ederim.aynen oyle lutfederlerse yaparlar gorumceler ama gelinlerin ole bi sansi yok en cok da beni geren nefret ettiren bu...bide laf sokuyolar ya herkezin eli ayaha tutuyo biride kallkip cay koymuyo ve felcli gibi gozimun icine bakiyolar bende icimden zehir icin diye cay koyuyorum afiyetle

annene selam olsun 32 sene dilekolay..neyseki ölmûs..2.kaynana da öz kadar etkili olmaz merak etme

Birde şunu merak ediyorum 1.gunu tamamen kaynanasinda gecirenlerin ailesi akrabalari yokmu neden yani tum gun orda geciyor?
yada bayram sabahlarindaki o g7zel kahvalti o mutluluk ..bayram sabahi ya adi ustunde....neden evlendigimizden beri ailemeizle o guzel sabahi yasayamiyoruz ki...haksizlik degilmi lanet olsun ya...evlendime binlerceke pismanim

cook haklisin icimde bu ayni isyanla depremlerle gidip gelicem o eve..ve o bir bucuk gunde kalbim baya bi hasara ugrayacak...tek tesellim o gun bana saygisiz davrananlar yok hepsi gorumcenler falan kuzenleri sehir disina gidiiuor..kaynannammlarda bitek ikisi var anasi babsi yani ..biraz daha kolay gecebilir belki..

teselliyi alicagim yorumlardan aliyorum zaten kuzum ..senin gibi mesela)(

Kızlar peki sizin evinize geldiklerinde yardım görüyor musunuz kv görümce veya eltiden??
Bana geldiler kaldılar iki haftadan fazla..ben her gün işe gidiyordum dönüşüm akşamı buluyordu yani bide eve gelip yemek yapamazdım, görümceye söylüyordum sen yap diye kv zaten elini bişeye sürmez ne mutfak ne ev işlerine kendi evinde de öyle,..
Yemeği yapıyordu görümce benim söylememle okadar..masayı toplarken bir kere demedi sen otur dinlen yorgunsun ben tüm gün otırdum bulaşıkları lavaboya attı attı gitti temizlik yapan da olmadı ben kendim kalsam o evde temizlik yapmadan rahat kalamam..
Valla evden de çıkmamışlardı her gün sabah akşama kadar tv başındalardı

aman allahim yaaa bence bu da bi cesit iskence anlattiklariniz....nediyim ki canim kelin ilaci olsa ...

aman allahim yaaa bence bu da bi cesit iskence anlattiklariniz....nediyim ki canim kelin ilaci olsa ...
Aynen canım işkence bide bayramda gitseydik ayy düşünemiyorum kendimi :)
Sürekli benden hizmet beklerlerdi bide memlekette gelen gidem bitmez akşama kadar hizmet et ben tanımadığım bilmediğim konu komşularına hizmetle mi geçircem tatilimi ayy yok almıyım

Onca sorun yasadiktan sonra bir gun çekeyim nolacak dersen dahada buyuk sorunları reva gorurler benden demesi ama bu kocalar ahh laf dinlese biraz olsun once evliligim once benim ailem dese varsa yoksa anne babasinin imasi beklentisi lafi sozu gerisi muhim degil onlar icin. Ben ne zaman esimin israri yalvarmasi ile gittiysem pismanlikla döndüm hatta esimide bana karsi doldurulmus erkeklik gosterileri icinde buldum senin orda neler yasadigini gormeyen kocalar icin degmez gitmeyin gelinlerrr kimsede bizim icin ölmüyor gelsinler diye

cok.sanlisin ozaman bayramda gitmiyosan

bunu anca zamanla.basaririm.heralde cok.ama.cok yapmak isterdim ama gitmeyevem diye rest xekinceki kargasayi kaldiramamaktan korkuyorum zaten cok yorgunum

Bence de cekirdek ailenizle bayram sabahi kalkin. Esinizle bayramlasin. Giyinin suslenin puslenin gidin. Ayni sehirde yasiyorsaniz gidip yatili kalmak ne alaka? Bence normal degil bu durum. Normalmis gibi yorumlar yapilmista.. Tabi ki zehir niyetine cay koyuyorum demissiniz ona da katilmiyorum. Ne yasadiniz bilemem ama bir omur mecburi bir akrabalik bu.. Boyle kotu dusunmeyin. Siz cizginizi bozmayin bence..

bunu anca zamanla.basaririm.heralde cok.ama.cok yapmak isterdim ama gitmeyevem diye rest xekinceki kargasayi kaldiramamaktan korkuyorum zaten cok yorgunum
Esin senden korksun canim.Alttan alip sineye cekme.Mesela onceki olayda esin cok pasif kalmis.Eger bu adam boyle devam ederse daha cok sey yaparlar.Sayginligi kazanmak elinde.Ben yillardir cok laf isittim ama asla susmadim cezasini da kestim kv in.Hic bir ozel gunde aramam.Benim dogumgununmde aramadi ben de onu aramadim.Kandil vs oluyor esim bi kere benim ailemi aramaz ben de onunkiyi aramiyorum.Etki tepki olayi.Evine gidince kilimi kipirdatmiyorum cunku zamaninda yapiyordum milletin yaninda bana laf soktu .....benim evimin gelini diyerek....kisminda bi komsusunun adi vardi.Ha oyle mi oylr.I gunden beri ne bir misafir geldiginde giderim ne de elimi biseye surerim.Kim olursa olsun buyuk diye beni ezemez asla musade etmem artik.Esim cok zorladi zamaninda ara git iste buyuktur ne olacak diye..ne zaman onu dinlediysem kv daha buyuk bir olayla bana geldi.Sonrasinda asla esimi dinlemedim Kavgalar huzursizluklar beni korkutmaz kapi orada cekemem valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…