ve gelinlerin bayram iskencesi basladi!

Üzüldüm daha yakın zamanda yok sayılmıştın o evde. Ben olsam gitmem ama sen bana bakma. Sınırları baştan çizdim kurallarımı koydum. Sonradan düzeltmek zor olur.

Huzurun icin mutluluğun icin kendin icin gitmelisin bence , ben ne çok isterdim esim her şeye rağmen alıp gitsin beni, hele ki bayramda dargın kırgın olmaya dayanamiyorum kimseyle . Bence esin üstüne düşeni yapıyor bir evlat olarak , sen de zaten yılda 1 kere kalıyormuşsun git keyfine bak gel. Sıkma canini bunun icin

Daha önceki konunu bilmiyorum o yüzfen eşin seni savundu arkanda durdu mu onuda bilmiyorum. Eğer arkanda durduysa onun hatırı için git ama yok durmadıysa dön ve eşine hayırdır niye gidiyoruz geçwn sefer bana yaptıkları saygısızlığı yine yapsınlar sende seyirci kal diye mi gidecez kusura bakma efendim sen ailenle eşin arasında denge kurmayı öğreninceye kdr ailen beni yok saymayı bırakıp insan gibi kabul edinceye kdr bir yabancı gidrr 5 dk ellerini öper çıkarım sende çok istiyorsan git kal de. Tmm bazen eşimiz için katlanır alttan alırız ama bunu hem eşimiz heöde ailesi suistimal ediyorsa dur demenin vakti gelmiş çatmış demektir. Sessiz insan saygı duymak eskidenmiş şimdi ne kdr hakkını ararsan o kdr baş tacı olur o kdr sayılırsın ne onlara haksızlık yap nede sana haksızlık yapılmasına müsaade et bir iki kez tartışırsınız ama sonra size diş geçiremeyeceklerini anlar insan gibi davranmaya başlarlar

"ay bu eşlerin ailesi öcü mü"

zaten herkes de eşimin ailesiyle durduk yere soğuk kalayım kavga edeyim diye kasıyor evlendiğinde.
kesin gelin suçludur, öcü gibi görüyordur aileyi evet evet.

Yahu o da eşinizin annesi ve siz sadece senede bir gece kalmışsınız çok mu? Bir geceden ne olabilir en fazla?

Ya bu "bi geceden ne olacak ki, abartıyorsun bi gece katlanıver, eşin için bi gece çek, eşinin ailesi ne yapmış olabilir ki"cilere bir ben mi acayip gıcık gittim... Kafayı mı kırmış herkes ya... İnsan gitmek bulunmak istemediği bir ortama kimse için katlanmamali. Sen gidip gece kimsenin evinde yatmak zorunda değilsin ama buradaki kadınlar bile mal mal kafalardalar, sen bunlardan teselli bekliyorsun işte. Bi gece katlanacakmismismis. Yok yea.

Bi konunuz var iftar davetinde size yaptiklari..ben olsam asla gitmezdim bayramda.Sorarlarsa da soylerdim o yaptiklarini.Esin de uzulurse uzulsun karisini ezdiren erkege mi aciyacagim.Gitmeyin bence.
ah canim.ah aynen daha ben hala o konumun yasini guduyorum mesela..ama neyseki surat yapan selam ermeyen kaynanam kp degildi..

Bayram gelinlerin kaynanaalara hizmet günümüymüş burda gördüm. Sebeep?

çünkü gelin köle demek. oğluşlarıyla yatınca dünyanın en şanslı insanı oluyosun ya, eşşek gibi de karşılığında hizmet verceksin.

"bi geceden ne olur yea, eşlerin ailesi öcü mü"

konu sahibinin önceki konusunu merak eden okuyabilir.

Birde şunu merak ediyorum 1.gunu tamamen kaynanasinda gecirenlerin ailesi akrabalari yokmu neden yani tum gun orda geciyor?

Bende gelinim.Yardimlasmayi anlarimm tabi ki her gittigim evde bir isin ucundan tutarim bu baska birsey ama bayramda neden hizmet etmek zorundaligi var ? Beni annem millete hizmet edeyim diyemi dogurmus? Bunlarin eslerinde suç insan burdan deliriyor ya

aaa lütfen. görümceler bi kere piremses. lütfederlerse bişey yaparlar. (benim halam kontesti de)

yani sen ağa ben ağa bu ineği kim sağa?? iş kalıyo geline.

Ne geçti aralarinda anlatmamis ben de bilmiyorum ama bence bir gece sadece bir gece katlanılabilir.insan işyerinde sevmediği insanlara bile hergun katlanmıyor mu?Niye eş ailesinden bukadar rahat çıkarabiliyoruz?Ben de ona şaşıyorum.Isyerine paşa paşa gidiyoruz.Oraya ise ayda yılda bir zaten.O da gidilsin bence eş hatırı için.Saygılı seviyeli mesafeli davransin bitti gitti.

benim icsel sorunum asla ve asla bastan beri sevemedim bildigin itiyor beni onlarda beni sevemedi sebep bu ve ayni evde yasadim inanilmaz kotu gunler gordim o evde hayayimin en en en en en buyuk tramvasiydi onlarla beraner yasamak ve orda mucadele etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…