- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.094
- 598
- Konu Sahibi brnestetik
-
ah canim.ah aynen daha ben hala o konumun yasini guduyorum mesela..ama neyseki surat yapan selam ermeyen kaynanam kp degildi..Bi konunuz var iftar davetinde size yaptiklari..ben olsam asla gitmezdim bayramda.Sorarlarsa da soylerdim o yaptiklarini.Esin de uzulurse uzulsun karisini ezdiren erkege mi aciyacagim.Gitmeyin bence.
Bayram gelinlerin kaynanaalara hizmet günümüymüş burda gördüm. Sebeep?
Bende gelinim.Yardimlasmayi anlarimm tabi ki her gittigim evde bir isin ucundan tutarim bu baska birsey ama bayramda neden hizmet etmek zorundaligi var ? Beni annem millete hizmet edeyim diyemi dogurmus? Bunlarin eslerinde suç insan burdan deliriyor yaçünkü gelin köle demek. oğluşlarıyla yatınca dünyanın en şanslı insanı oluyosun ya, eşşek gibi de karşılığında hizmet verceksin.
"bi geceden ne olur yea, eşlerin ailesi öcü mü"
konu sahibinin önceki konusunu merak eden okuyabilir.
Bende gelinim.Yardimlasmayi anlarimm tabi ki her gittigim evde bir isin ucundan tutarim bu baska birsey ama bayramda neden hizmet etmek zorundaligi var ? Beni annem millete hizmet edeyim diyemi dogurmus? Bunlarin eslerinde suç insan burdan deliriyor ya
Ne geçti aralarinda anlatmamis ben de bilmiyorum ama bence bir gece sadece bir gece katlanılabilir.insan işyerinde sevmediği insanlara bile hergun katlanmıyor mu?Niye eş ailesinden bukadar rahat çıkarabiliyoruz?Ben de ona şaşıyorum.Isyerine paşa paşa gidiyoruz.Oraya ise ayda yılda bir zaten.O da gidilsin bence eş hatırı için.Saygılı seviyeli mesafeli davransin bitti gitti.Ya bu "bi geceden ne olacak ki, abartıyorsun bi gece katlanıver, eşin için bi gece çek, eşinin ailesi ne yapmış olabilir ki"cilere bir ben mi acayip gıcık gittim... Kafayı mı kırmış herkes ya... İnsan gitmek bulunmak istemediği bir ortama kimse için katlanmamali. Sen gidip gece kimsenin evinde yatmak zorunda değilsin ama buradaki kadınlar bile mal mal kafalardalar, sen bunlardan teselli bekliyorsun işte. Bi gece katlanacakmismismis. Yok yea.
aaa lütfen. görümceler bi kere piremses. lütfederlerse bişey yaparlar. (benim halam kontesti de)
yani sen ağa ben ağa bu ineği kim sağa?? iş kalıyo geline.
harikasin yaçünkü gelin köle demek. oğluşlarıyla yatınca dünyanın en şanslı insanı oluyosun ya, eşşek gibi de karşılığında hizmet verceksin.
"bi geceden ne olur yea, eşlerin ailesi öcü mü"
konu sahibinin önceki konusunu merak eden okuyabilir.
benim icsel sorunum asla ve asla bastan beri sevemedim bildigin itiyor beni onlarda beni sevemedi sebep bu ve ayni evde yasadim inanilmaz kotu gunler gordim o evde hayayimin en en en en en buyuk tramvasiydi onlarla beraner yasamak ve orda mucadele etmekNe geçti aralarinda anlatmamis ben de bilmiyorum ama bence bir gece sadece bir gece katlanılabilir.insan işyerinde sevmediği insanlara bile hergun katlanmıyor mu?Niye eş ailesinden bukadar rahat çıkarabiliyoruz?Ben de ona şaşıyorum.Isyerine paşa paşa gidiyoruz.Oraya ise ayda yılda bir zaten.O da gidilsin bence eş hatırı için.Saygılı seviyeli mesafeli davransin bitti gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?