Hayır evli değilim öğlen bir sıkıntımı paylaşmıştım bununla ilgili yazdım sanaldan bir beyle tanışıp konusu açılmadığı için yaşımı medeni halimi saklamıştım gercegi paylaştıma sadece yazan arkadaşlar gelişmeleri yaz demişti bende bu nedenle paylaştımAnlamadim. Evli oldugunuzu mu sakladiniz?
Yasinizi 4 kere yuzyuze gorusunce az cok anlamamis midir?
Bize neyi soruyorsunuz? Vallahi bilemedim.
Kadın kocasını aldatmamış boşanmışlarNe diyelim hanfendi ? Kocanızı aldattınız , başka bir adamı kandırdınız , aferin ne güzel...
Oldu mu
Bende coooook üzgünüm emin olunAdam çok güvenmiş size , üzüldüm
bunu nereden çıkardınız ben okudum konuyu bu çıkarımı yapamadımNe diyelim hanfendi ? Kocanızı aldattınız , başka bir adamı kandırdınız , aferin ne güzel...
Oldu mu
twiterdan tanışıp 4 kere yüzyüze görüştüğüm medeni halimi ve yaşımı paylaşmadıgım kişiye gercegi mesaj yoluyla yazdım gelen cevap hahahahaaaa güzel şaka dedim özür dilerim şaka degil cvp hahahahaaaa canım şantiyedeyim sonra yazarım sana...ve tüm zaman harcayıp sıkıntımda cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
Pardonnnnnnnn afbuyrun konuyu bilin öylece vurun abalıya ben evli değilim sadece bir hata yaptım sanalda tanıştığım beyefendiden yaşımı ve medeni halimi dul olduğumu gizledim olay budurKadın kocasını aldatmamış boşanmışlar
Ya her şeyi anladım da yaşınızı nasıl anlamadı onu hiç anlamadım. Gençlik şifresini bize de verseniz keşke
Hayır evli değilim öğlen bir sıkıntımı paylaşmıştım bununla ilgili yazdım sanaldan bir beyle tanışıp konusu açılmadığı için yaşımı medeni halimi saklamıştım gercegi paylaştıma sadece yazan arkadaşlar gelişmeleri yaz demişti bende bu nedenle paylaştım
Gerçekten hoş değil yaptığın biz kadınlar hep diyoruz kandırdı, adamlara güven olmaz vs. Ama bir kadın olarak nasıl yaptın böyle bişey anlam veremiyorum kınamıyorum da ama bir hanıma yakışmaz yalan söylemekBende coooook üzgünüm emin olun
Bilmeden konuşmak yorum yapmak hele de hem cinsim hatalıyım hatamda yaşımı ve dul olduğumu gizledim ama 2 erkegi idare edecek kapaditede ve o kadar ahlak şuursuzlugunda değilimbunu nereden çıkardınız ben okudum konuyu bu çıkarımı yapamadım
Bu ne biliyormusun kocaman hataaaa o affetsede ömrümce bu konuda kendimi zor affederimHatanın neresinden dönülürse kardır.Hakkına girdiniz ,yalan söylediniz, helallik de alın. Ve yaşınıza uygun davranın kusura bakmayın da bu nedir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?