Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Medeni halim yazıp durduğunuz için herkes evlisini zannediyor, sizin medeni haliniz bekar.Pardonnnnnnnn afbuyrun konuyu bilin öylece vurun abalıya ben evli değilim sadece bir hata yaptım sanalda tanıştığım beyefendiden yaşımı ve medeni halimi dul olduğumu gizledim olay budur
ben mi size evlisiniz vs dedim iyi okuyun ben size destek verdimBilmeden konuşmak yorum yapmak hele de hem cinsim hatalıyım hatamda yaşımı ve dul olduğumu gizledim ama 2 erkegi idare edecek kapaditede ve o kadar ahlak şuursuzlugunda değilim
inanın bilinçli hareketler le degildi ve konuda acılmadı bu hatasızım manasında degil asla hatalıyım ama İnan’ın keşke bu şekilde gizlemeseydim çok üzgünümKonu devamına yazsaydınız ilk konuyu bilmeyenler anlamiycaktır.
Ve hakkaten nasıl bi güven verdiyseniz adam ihtimal vermemiş şaka sanmış hayırlısı.
Küçüktü evet maalesef o bakış açısı beni geriyor ama genede hata arkasına sıgınmıcam 28/38 10 yaşBosanmis oldugunuzu o an söylemek istememissinizdir sonra soylemissinizdir
Bosanmis kadinlara olan bakis acisindan cekinmissinizdir belki.
Ama yasinizi farkli mi soylediniz.karsinizda ki sizden cok mu küçük biri
Küçüktü evet maalesef o bakış açısı beni geriyor ama genede hata arkasına sıgınmıcam 28/38 10 yaşBosanmis oldugunuzu o an söylemek istememissinizdir sonra soylemissinizdir
Bosanmis kadinlara olan bakis acisindan cekinmissinizdir belki.
Ama yasinizi farkli mi soylediniz.karsinizda ki sizden cok mu küçük biri
Üzüntüm baki ama evet çok şükür söyledimDoğrusunu yapmışsın.En azından üstünden yük gitti.
Evet olayım budur hatam yaşıma göre büyüktürKonu sahibi bosanmis 38 yasinda ve 1 kizi var..
Sevgilisine bekar siradan bir kiz imaji cizmis ve iliski ciddiye binmis.
Bugun ne yapacagim seklinde konu acmisti
Bence cokta problem yapacaginiz bir durum degilKüçüktü evet maalesef o bakış açısı beni geriyor ama genede hata arkasına sıgınmıcam 28/38 10 yaş
Yav konuyu anladım ben dedim ki boşanmışlar zaten aldatma yok dedimPardonnnnnnnn afbuyrun konuyu bilin öylece vurun abalıya ben evli değilim sadece bir hata yaptım sanalda tanıştığım beyefendiden yaşımı ve medeni halimi dul olduğumu gizledim olay budur