• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve gerçeği açıkladım...

Bir hata yapmışşsınız ama arkasında durmuşsunuz en dogru olanı buydu.

eyvah eyvah, bilmem kaç sayfada çıkılmıştı işin içinden diğer konunuzda.. şimdi konuyu bilmeyen kızlar 20 küsur sayfada çıkacak işin içinden yine :27:

açık yazayım çocuk için üzüldüm, bir konuşun bakalım ne diyecek.. ama şuna verdiği tepkiden anlaşılan bayağı bir yıkılacak..

Pardonnnnnnnn afbuyrun konuyu bilin öylece vurun abalıya ben evli değilim sadece bir hata yaptım sanalda tanıştığım beyefendiden yaşımı ve medeni halimi dul olduğumu gizledim olay budur
Medeni halim yazıp durduğunuz için herkes evlisini zannediyor, sizin medeni haliniz bekar.

Bilmeden konuşmak yorum yapmak hele de hem cinsim hatalıyım hatamda yaşımı ve dul olduğumu gizledim ama 2 erkegi idare edecek kapaditede ve o kadar ahlak şuursuzlugunda değilim
ben mi size evlisiniz vs dedim iyi okuyun ben size destek verdim

yok ban yesem de bitse bu gece :D

Demek ki çok küçük gösteriyorsunuz. Ne güzel. Unutur o da mecbur. Gerçeği söylemişsiniz üzerinizdeki yükü atın artoky.

Konu sahibi bosanmis 38 yasinda ve 1 kizi var..

Sevgilisine bekar siradan bir kiz imaji cizmis ve iliski ciddiye binmis.

Bugun ne yapacagim seklinde konu acmisti

Bosanmis oldugunuzu o an söylemek istememissinizdir sonra soylemissinizdir
Bosanmis kadinlara olan bakis acisindan cekinmissinizdir belki.
Ama yasinizi farkli mi soylediniz.karsinizda ki sizden cok mu küçük biri

Konu devamına yazsaydınız ilk konuyu bilmeyenler anlamiycaktır.

Ve hakkaten nasıl bi güven verdiyseniz adam ihtimal vermemiş şaka sanmış hayırlısı.
inanın bilinçli hareketler le degildi ve konuda acılmadı bu hatasızım manasında degil asla hatalıyım ama İnan’ın keşke bu şekilde gizlemeseydim çok üzgünüm

Küçüktü evet maalesef o bakış açısı beni geriyor ama genede hata arkasına sıgınmıcam 28/38 10 yaş

Küçüktü evet maalesef o bakış açısı beni geriyor ama genede hata arkasına sıgınmıcam 28/38 10 yaş

E aranızda hiç konusu geçmediyse
Birşeyi itiraf ediyor gibi değil de
Ordan burdan konu açıp kızın okulu bilmem ne tarzında laf arasında geçirip duyursaydın??

Boşanmış olduğunuzu en başta söylemek zorunda değilsiniz bence. O yüzden eğer hiç evlenmedim vs demediyseniz bu konuda kandırmış olduğunuzu düşünmüyorum ama yaş işini nasıl yaptınız cidden? Kaç yaşındayım dediniz? Hiç mi anlamadı daha küçük olmadığınızı?

Bence cokta problem yapacaginiz bir durum degil
Bende bosanmia ve bir kizi olan birisi olarak benden azcik ufak bekar biri ile evleniyorum.
Kiz annesi oldugunuz icin ve toplumda ki asalaklarin dul kadin etiketlerini belki fazla dusundugunuz icin yaptiginizi dusunuyorum.
Tek hataniz mesajla gercegi anlatmak.
Yüzyüze kendinizi ifade edip aciklamaniz en dogrusu olurdu

Pardonnnnnnnn afbuyrun konuyu bilin öylece vurun abalıya ben evli değilim sadece bir hata yaptım sanalda tanıştığım beyefendiden yaşımı ve medeni halimi dul olduğumu gizledim olay budur
Yav konuyu anladım ben dedim ki boşanmışlar zaten aldatma yok dedim

Back
X