• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve gerçeği açıkladım...

Bence cokta problem yapacaginiz bir durum degil
Bende bosanmia ve bir kizi olan birisi olarak benden azcik ufak bekar biri ile evleniyorum.
Kiz annesi oldugunuz icin ve toplumda ki asalaklarin dul kadin etiketlerini belki fazla dusundugunuz icin yaptiginizi dusunuyorum.
Tek hataniz mesajla gercegi anlatmak.
Yüzyüze kendinizi ifade edip aciklamaniz en dogrusu olurdu
Öncelikle coooook mutlu olmanızı tüm içtenliğimle dilerim haklısınız yakışan o olurdu ama karşı taraf Antep’te yaşıyor ve bu açıklama için ne onu yormak ne de kendimde o güçü gördüm ve yüzyüze sanırım söyliyemezdim

N nilvana arkanızdan atlı kovalıyor gibi yorum yapıyorsunuz ve yorumları kimin yazdığına dikkat etmediğiniz için arkadaşlara gereksiz atar yapıyorsunuz.
Yazılanları biraz daha dikkatli okuyun derim ;)

N nilvana arkanızdan atlı kovalıyor gibi yorum yapıyorsunuz ve yorumları kimin yazdığına dikkat etmediğiniz için arkadaşlara gereksiz atar yapıyorsunuz.
Yazılanları biraz daha dikkatli okuyun derim :KK66:
Sanırım haklısın ama bu platform a cok sık girmediğim için işleyişte sıkıntı yaşadım kusura bakmayın

Öncelikle coooook mutlu olmanızı tüm içtenliğimle dilerim haklısınız yakışan o olurdu ama karşı taraf Antep’te yaşıyor ve bu açıklama için ne onu yormak ne de kendimde o güçü gördüm ve yüzyüze sanırım söyliyemezdim
Saglam bir telefon konusmasi yapin
Kendizi net sekilde ifade edin
Olmazsa olmaz ama en azindan durust sekilde denediginiz icin iyi hissedersiniz.
Toplum baskisi yaklasim sekilleri nasil davranacaginizi bir anlik bilememek sonrasinda soylemeye cesaret edememek vs vs her ne ise konusun bence.
Cok cok tesekkur ederim
Ins sizde coooook mutlu olun

Boşanmış olduğunuzu en başta söylemek zorunda değilsiniz bence. O yüzden eğer hiç evlenmedim vs demediyseniz bu konuda kandırmış olduğunuzu düşünmüyorum ama yaş işini nasıl yaptınız cidden? Kaç yaşındayım dediniz? Hiç mi anlamadı daha küçük olmadığınızı?
Malesef anlamadı keşke anlayıp sorup orda yüzümü kızartsaydı

Saglam bir telefon konusmasi yapin
Kendizi net sekilde ifade edin
Olmazsa olmaz ama en azindan durust sekilde denediginiz icin iyi hissedersiniz.
Toplum baskisi yaklasim sekilleri nasil davranacaginizi bir anlik bilememek sonrasinda soylemeye cesaret edememek vs vs her ne ise konusun bence.
Cok cok tesekkur ederim
Ins sizde coooook mutlu olun
varolun inş hepimiz inş

Yaşınız keşke yalan söyletmeseydiniz ama neden boşanmış oldupunuzu sakladınız ki

Pardonnnnnnnn afbuyrun konuyu bilin öylece vurun abalıya ben evli değilim sadece bir hata yaptım sanalda tanıştığım beyefendiden yaşımı ve medeni halimi dul olduğumu gizledim olay budur
Konuyu bilmiyorum çünkü önceki konunuzu okumadım. Medeni hal deyince dul olma ihtimaliniz gelmedi aklıma. Kusura bakmayın

E aranızda hiç konusu geçmediyse
Birşeyi itiraf ediyor gibi değil de
Ordan burdan konu açıp kızın okulu bilmem ne tarzında laf arasında geçirip duyursaydın??
Olabilirdi ve hatta duyurmayıp direk olarak benim olayım bu dur deyip anlatmalıydım

Kadin degil de erkek olsaydiniz acaba ayni seyi soylermiydik size?:KK64:

Yani kandirilan siz olsaydiniz olsun ne var bunda dermiydik yoksa bosanmis ve kizi olan o erkege saydirir miydik burdan? Yalan soyledigi icin..

Birden bu geldi aklima.

Sanirim.asla o adama guvenme hemem ayril derdik..

Bu acidan dusunulunce size de guvenmemeli sevgiliniz artik

Aslında bana ilk gün denen şey senin geçmişin beni benim geçmişim seni bağlamaz beni durduran birazda bu cümle oldu
Geçmişiniz hakkında bşy söylemediyseniz mesela 25 yaşındayım hiç evlenmedim gibi o zaman sorun olmaz bence benim sana Söylemek istediğim birkaç şey var dersin anlatırsın daha seni yeni tanıdığım için söyleyemedim dersin

Kadin degil de erkek olsaydiniz acaba ayni seyi soylermiydik size?

Yani olsum ne var bunda dermiydik yoksa bosanmis ve kizi olan o erkege saydirir miydik burdan? Yalan soyledigi icin..

Birden bu geldi aklima.

Sanirim.asla o adama guvenme hemem ayril derdik..

Bu acidan dusunulunce size de guvenmemeli sevgiliniz artik
İnsanların duygusal boşlukları ve dahası hataları vardır burda birazda niyete bakmak gerek ben ne yapmışım 38 yaşında olduğumu şaklamışım ama o dediğiniz erkekler genelde evli olanlar keşkeeeee yıllarca boynuzlandıgım eşim bu hatayı yapsaydı inanın büyütmezdim hata var haracım var elmayla armudu karıştırmayalım

Geçmişiniz hakkında bşy söylemediyseniz mesela 25 yaşındayım hiç evlenmedim gibi o zaman sorun olmaz bence benim sana Söylemek istediğim birkaç şey var dersin anlatırsın daha seni yeni tanıdığım için söyleyemedim dersin
Demin paylaştım kendisiyle ve hayır hiç yaş konusunu sormadı bende söylemedim

Back
X