Evet reelim bekardır lakin kalıplaşmış bir kelimedir dul sanırım bundan dolayı kullanıyorum tşk ederim bu uyarınız içinHanımefendi siz dul değilsiniz, dul diye kocası vefat eden kadınlara denir.
Siz bekarsınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet reelim bekardır lakin kalıplaşmış bir kelimedir dul sanırım bundan dolayı kullanıyorum tşk ederim bu uyarınız içinHanımefendi siz dul değilsiniz, dul diye kocası vefat eden kadınlara denir.
Siz bekarsınız.
Öncelikle coooook mutlu olmanızı tüm içtenliğimle dilerim haklısınız yakışan o olurdu ama karşı taraf Antep’te yaşıyor ve bu açıklama için ne onu yormak ne de kendimde o güçü gördüm ve yüzyüze sanırım söyliyemezdimBence cokta problem yapacaginiz bir durum degil
Bende bosanmia ve bir kizi olan birisi olarak benden azcik ufak bekar biri ile evleniyorum.
Kiz annesi oldugunuz icin ve toplumda ki asalaklarin dul kadin etiketlerini belki fazla dusundugunuz icin yaptiginizi dusunuyorum.
Tek hataniz mesajla gercegi anlatmak.
Yüzyüze kendinizi ifade edip aciklamaniz en dogrusu olurdu
Özür dilerim hemde cok o cvbı size yazmamıştım ve cok tşk ederim sizinde cvp yazdığınız hanımefendi ye yazmıştımYav konuyu anladım ben dedim ki boşanmışlar zaten aldatma yok dedim
Saglam bir telefon konusmasi yapinÖncelikle coooook mutlu olmanızı tüm içtenliğimle dilerim haklısınız yakışan o olurdu ama karşı taraf Antep’te yaşıyor ve bu açıklama için ne onu yormak ne de kendimde o güçü gördüm ve yüzyüze sanırım söyliyemezdim
Malesef anlamadı keşke anlayıp sorup orda yüzümü kızartsaydıBoşanmış olduğunuzu en başta söylemek zorunda değilsiniz bence. O yüzden eğer hiç evlenmedim vs demediyseniz bu konuda kandırmış olduğunuzu düşünmüyorum ama yaş işini nasıl yaptınız cidden? Kaç yaşındayım dediniz? Hiç mi anlamadı daha küçük olmadığınızı?
varolun inş hepimiz inşSaglam bir telefon konusmasi yapin
Kendizi net sekilde ifade edin
Olmazsa olmaz ama en azindan durust sekilde denediginiz icin iyi hissedersiniz.
Toplum baskisi yaklasim sekilleri nasil davranacaginizi bir anlik bilememek sonrasinda soylemeye cesaret edememek vs vs her ne ise konusun bence.
Cok cok tesekkur ederim
Ins sizde coooook mutlu olun
Konuyu bilmiyorum çünkü önceki konunuzu okumadım. Medeni hal deyince dul olma ihtimaliniz gelmedi aklıma. Kusura bakmayınPardonnnnnnnn afbuyrun konuyu bilin öylece vurun abalıya ben evli değilim sadece bir hata yaptım sanalda tanıştığım beyefendiden yaşımı ve medeni halimi dul olduğumu gizledim olay budur
Olabilirdi ve hatta duyurmayıp direk olarak benim olayım bu dur deyip anlatmalıydımE aranızda hiç konusu geçmediyse
Birşeyi itiraf ediyor gibi değil de
Ordan burdan konu açıp kızın okulu bilmem ne tarzında laf arasında geçirip duyursaydın??
EstKonuyu bilmiyorum çünkü önceki konunuzu okumadım. Medeni hal deyince dul olma ihtimaliniz gelmedi aklıma. Kusura bakmayın
Aslında bana ilk gün denen şey senin geçmişin beni benim geçmişim seni bağlamaz beni durduran birazda bu cümle olduYaşınız keşke yalan söyletmeseydiniz ama neden boşanmış oldupunuzu sakladınız ki
Siz kaç yaşındayım dediniz? Kaç biliyor sizi? Cevap vermiyorsunuz. Hiç Evlenmedim mi dediniz?Malesef anlamadı keşke anlayıp sorup orda yüzümü kızartsaydı
Geçmişiniz hakkında bşy söylemediyseniz mesela 25 yaşındayım hiç evlenmedim gibi o zaman sorun olmaz bence benim sana Söylemek istediğim birkaç şey var dersin anlatırsın daha seni yeni tanıdığım için söyleyemedim dersinAslında bana ilk gün denen şey senin geçmişin beni benim geçmişim seni bağlamaz beni durduran birazda bu cümle oldu
İnsanların duygusal boşlukları ve dahası hataları vardır burda birazda niyete bakmak gerek ben ne yapmışım 38 yaşında olduğumu şaklamışım ama o dediğiniz erkekler genelde evli olanlar keşkeeeee yıllarca boynuzlandıgım eşim bu hatayı yapsaydı inanın büyütmezdim hata var haracım var elmayla armudu karıştırmayalımKadin degil de erkek olsaydiniz acaba ayni seyi soylermiydik size?
Yani olsum ne var bunda dermiydik yoksa bosanmis ve kizi olan o erkege saydirir miydik burdan? Yalan soyledigi icin..
Birden bu geldi aklima.
Sanirim.asla o adama guvenme hemem ayril derdik..
Bu acidan dusunulunce size de guvenmemeli sevgiliniz artik
Demin paylaştım kendisiyle ve hayır hiç yaş konusunu sormadı bende söylemedimGeçmişiniz hakkında bşy söylemediyseniz mesela 25 yaşındayım hiç evlenmedim gibi o zaman sorun olmaz bence benim sana Söylemek istediğim birkaç şey var dersin anlatırsın daha seni yeni tanıdığım için söyleyemedim dersin
Hiç evlenmedim falan Demiş miydin peki önceden ?Demin paylaştım kendisiyle ve hayır hiç yaş konusunu sormadı bende söylemedim
Sorulmadı denen tek şey su oldu ne senin geçmişin beni ne benim geçmişim seni ilgilendirir hiç sormadıSiz kaç yaşındayım dediniz? Kaç biliyor sizi? Cevap vermiyorsunuz. Hiç Evlenmedim mi dediniz?