Ve gerçeği açıkladım...

Neden anlamıyorsunuz ?

İki konunun özeti söylenen yalanlar fln değil.

Konuların özeti ben yaşımı gostermiyorum çok genç ve dincim...

Eğer sizi bundan dolayı yargılayacaksa çıksın gitsin hayatınızdan, işe yaramaz.

Sormamış , konu açılmamış doğal olarak şuan bekarsınız ve bekar olduğunuzu biliyor, yeter ona/ yetmeli..

Sakın üzülmeyin. Sanki hatalıymışsınız gibi sakın davranmayın.

ama yaşı konusunda da yalan söylemiş.

Neden o konunuzdan devam etmediniz de yeni konu açtınız ben onu anlamadım. Hem böyle önemli bir mevzuyu daha doğrusu yalanı bir mesajla söylerseniz tabii ki inanmaz şaka zanneder ve 10 yaş birden nasıl genç gösteriyorsunuz? 4 kere yüz yüze görüştüğün adam hayatın hakkında hiç mi birşey sormadı hem de ciddi düşünürken ailesiyle tanıştırmak isterken o da garip ya da çok güzel yalanlar attınız. O adamın yerinde olsam siler atardım.

Konusu açılmadı demiş , sadece evlilik için mi ?
Yalan varsa sarsılır ilişki maalesef.

eski konusuna bakıyım da anlıyım dedim baya bi göz gezdirdim yaşını da söylememiş ama şu yaştayım da dememiş. Birisinin adam anlamadı mı yaşınıza dediğine karşı Yaptığı yorum: bilemiyorum sadece zayıf ve uzun boyluyum ama net bi fikrim yok

yani o kadar muallak konuşuyor ki zaten sayfalarca insanlar önce konuyu anlamaya çalışıyor herhalde sevgilisine de aynı şeyi yaptı. Adam 28 yaşındaymış, evlenip boşanıp 1 çocuğu olduğunu ve yaşını baştan söylemeliydi. Hiçbirşey söylemeyip onun genç olduğunu zannettiğini bilmek de yalan söylemektir bence.
adam da yaşını bile sormadığı bi kadını nasıl ailesine götürdü onu da anlamadım

eski konusuna bakıyım da anlıyım dedim baya bi göz gezdirdim yaşını da söylememiş ama şu yaştayım da dememiş. Birisinin adam anlamadı mı yaşınıza dediğine karşı Yaptığı yorum: bilemiyorum sadece zayıf ve uzun boyluyum ama net bi fikrim yok

yani o kadar muallak konuşuyor ki zaten sayfalarca insanlar önce konuyu anlamaya çalışıyor herhalde sevgilisine de aynı şeyi yaptı. Adam 28 yaşındaymış, evlenip boşanıp 1 çocuğu olduğunu ve yaşını baştan söylemeliydi. Hiçbirşey söylemeyip onun genç olduğunu zannettiğini bilmek de yalan söylemektir bence.
adam da yaşını bile sormadığı bi kadını nasıl ailesine götürdü onu da anlamadım

Sormamışsa göstermiyor demek ki. Yalan söylemiş olmuyor yine ama.

Benim kardeşimin sevgiliside 9 yaş büyük kardeşimden. Bir gün bana utana çekilen söyledi ve bunu nasıl soyleyebilecegini sordu. Bende sormadiysa demek ki onun için bir önemi yok ki, zaten önemsiz bir ayrıntı dedim. Eğer daha önce yalan soylemediysen tabi çekinmeden söyle dedim. Evlenmek üzereler şimdi.

Kadın kocasını aldatmamış boşanmışlar
ha bire medni halimi gizledim deyip durunca herkes evli sanmaya devam ediyor. geçen konuda da yazdım senin boşanmış olduğunu kimseye anlatmak gibi bir sorunluluğun yok konu sahibi. niye ısrarla burdan arabeske bağlıyorsun yaaa. alt tarafı adamla takılmışsın , rahatla artık biraz. yaşını yalan söylemek senn için çok üzücü ise adama yol ver gitsin. zaten aşık değilsiniz neyi büyütüyorsun bu kadar inan çözemedim

Yani 28 yaşında ki adam hadi yaşı sormadı diyelim 38 yaşındaki kadın söylemez mi ?
Ne kadar küçük gösterebilir yani ? Öldüm bittim 35 olsun

Ayrıca konu sahibi neden banlandı anlamadım ??

Yakin tarhler de bosanmis bir kadin eski konularina bakarsaniz ne demek istedigimi anlarsiniz. Konusun da yillar once bosandim yazmis. Ve 1 kizin dan bahsediyor. Halbuki iki tane 2 cocugu varmis ..bende bu detaylara takildim.

Olayın ciddiyetinde değil şuan güldüğüne göre sonradan olay sonradan farklı gelişecektir bence..
haberleri bekliyorum

Hayır konu acılmadıki
Aslinda yalan yok ortada. Sadece siz soylemediginiz oci. Kendinizi suclu hissediyorsunuz. Soylemissiniz de.bi kandirma durumu yok bence. Sonucta daha yeni tanisiyorsunuz. Artik bilmesi gerekenleri biliyor karar onun. Ben bu olayda bir yanlış goremedim

Yakin tarhler de bosanmis bir kadin eski konularina bakarsaniz ne demek istedigimi anlarsiniz. Konusun da yillar once bosandim yazmis. Ve 1 kizin dan bahsediyor. Halbuki iki tane 2 cocugu varmis ..bende bu detaylara takildim.
Öyle mi yuh yani harbi yalanciymis desene

Öyle mi yuh yani harbi yalanciymis desene
Yalan demeyeyim de iki tane birbirine baglantili konu acinca profiline tiklayip diger konusuna bakmak isterken okudum. Hacettepe mezunuymus. Eczaci erken yas da evlenip hem okumus hemde cocuk dogurmusmu? Kac yasinda evlenmiski? cunku iki yil once konusun da cocugunun teki universiteye gidiyormus. Digeri liseye su anda konu sahibi 37 yasin da amann ne bileyim aklim karisti bu mayematigin icin den cikamadim.hic yapmadigim biseydi fakat tesaduf okudum sasirdim gercekten...

iki çoçuğunuz var 19 yaşında kızınız nasıl bakıyor sizin bu durumunuza ve kalp hastası olduğunuzu belirtmişsiniZ diğer konularınızda yanlış anlamadıysam ..genç gösteriyor olmalısınız ki 28 yaşındaki sevgili aradaki on yaşı fark edememiş diye düşünüyordum ..yanılmışım ..benim çevremde kalp hastası tanıdıklarım var İnan’ın genç oldukları halde genç göstermiyorlar ..

Yalan demeyeyim de iki tane birbirine baglantili konu acinca profiline tiklayip diger konusuna bakmak isterken okudum. Hacettepe mezunuymus. Eczaci erken yas da evlenip hem okumus hemde cocuk dogurmusmu? Kac yasinda evlenmiski? cunku iki yil once konusun da cocugunun teki universiteye gidiyormus. Digeri liseye su anda konu sahibi 37 yasin da amann ne bileyim aklim karisti bu mayematigin icin den cikamadim.hic yapmadigim biseydi fakat tesaduf okudum sasirdim gercekten...
Cok ilginc ya burda konu acarken cocuk sayisi hakkinda bile yalan soylemis bize. Yuh ne diyim.

Konuları açarken boşanmış bi kadınım yazmak bu kadar zor mu konu sahibi :110: iki konunuzda da kimse odaklanamıyor konuya evli olduğunuzu düşündüklerinden :işsiz: takmışsın bir medeni haline :işsiz:

Back
X