Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer sizi bundan dolayı yargılayacaksa çıksın gitsin hayatınızdan, işe yaramaz.
Sormamış , konu açılmamış doğal olarak şuan bekarsınız ve bekar olduğunuzu biliyor, yeter ona/ yetmeli..
Sakın üzülmeyin. Sanki hatalıymışsınız gibi sakın davranmayın.
ama yaşı konusunda da yalan söylemiş.
Konusu açılmadı demiş , sadece evlilik için mi ?
Yalan varsa sarsılır ilişki maalesef.
Ne diyelim hanfendi ? Kocanızı aldattınız , başka bir adamı kandırdınız , aferin ne güzel...
Oldu mu![]()
eski konusuna bakıyım da anlıyım dedim baya bi göz gezdirdim yaşını da söylememiş ama şu yaştayım da dememiş. Birisinin adam anlamadı mı yaşınıza dediğine karşı Yaptığı yorum: bilemiyorum sadece zayıf ve uzun boyluyum ama net bi fikrim yok
yani o kadar muallak konuşuyor ki zaten sayfalarca insanlar önce konuyu anlamaya çalışıyor herhalde sevgilisine de aynı şeyi yaptı. Adam 28 yaşındaymış, evlenip boşanıp 1 çocuğu olduğunu ve yaşını baştan söylemeliydi. Hiçbirşey söylemeyip onun genç olduğunu zannettiğini bilmek de yalan söylemektir bence.
adam da yaşını bile sormadığı bi kadını nasıl ailesine götürdü onu da anlamadım
ha bire medni halimi gizledim deyip durunca herkes evli sanmaya devam ediyor. geçen konuda da yazdım senin boşanmış olduğunu kimseye anlatmak gibi bir sorunluluğun yok konu sahibi. niye ısrarla burdan arabeske bağlıyorsun yaaa. alt tarafı adamla takılmışsın , rahatla artık biraz. yaşını yalan söylemek senn için çok üzücü ise adama yol ver gitsin. zaten aşık değilsiniz neyi büyütüyorsun bu kadar inan çözemedimKadın kocasını aldatmamış boşanmışlar
Aslinda yalan yok ortada. Sadece siz soylemediginiz oci. Kendinizi suclu hissediyorsunuz. Soylemissiniz de.bi kandirma durumu yok bence. Sonucta daha yeni tanisiyorsunuz. Artik bilmesi gerekenleri biliyor karar onun. Ben bu olayda bir yanlış goremedimHayır konu acılmadıki
Öyle mi yuh yani harbi yalanciymis deseneYakin tarhler de bosanmis bir kadin eski konularina bakarsaniz ne demek istedigimi anlarsiniz. Konusun da yillar once bosandim yazmis. Ve 1 kizin dan bahsediyor. Halbuki iki tane 2 cocugu varmis ..bende bu detaylara takildim.
Yalan demeyeyim de iki tane birbirine baglantili konu acinca profiline tiklayip diger konusuna bakmak isterken okudum. Hacettepe mezunuymus. Eczaci erken yas da evlenip hem okumus hemde cocuk dogurmusmu? Kac yasinda evlenmiski? cunku iki yil once konusun da cocugunun teki universiteye gidiyormus. Digeri liseye su anda konu sahibi 37 yasin da amann ne bileyim aklim karisti bu mayematigin icin den cikamadim.hic yapmadigim biseydi fakat tesaduf okudum sasirdim gercekten...Öyle mi yuh yani harbi yalanciymis desene
Cok ilginc ya burda konu acarken cocuk sayisi hakkinda bile yalan soylemis bize. Yuh ne diyim.Yalan demeyeyim de iki tane birbirine baglantili konu acinca profiline tiklayip diger konusuna bakmak isterken okudum. Hacettepe mezunuymus. Eczaci erken yas da evlenip hem okumus hemde cocuk dogurmusmu? Kac yasinda evlenmiski? cunku iki yil once konusun da cocugunun teki universiteye gidiyormus. Digeri liseye su anda konu sahibi 37 yasin da amann ne bileyim aklim karisti bu mayematigin icin den cikamadim.hic yapmadigim biseydi fakat tesaduf okudum sasirdim gercekten...