Ve gerçeği açıkladım...

Eğer sizi bundan dolayı yargılayacaksa çıksın gitsin hayatınızdan, işe yaramaz.

Sormamış , konu açılmamış doğal olarak şuan bekarsınız ve bekar olduğunuzu biliyor, yeter ona/ yetmeli..

Sakın üzülmeyin. Sanki hatalıymışsınız gibi sakın davranmayın.

Hayır evli değilim öğlen bir sıkıntımı paylaşmıştım bununla ilgili yazdım sanaldan bir beyle tanışıp konusu açılmadığı için yaşımı medeni halimi saklamıştım gercegi paylaştıma sadece yazan arkadaşlar gelişmeleri yaz demişti bende bu nedenle paylaştım
En doğru olanı yapmışın.. belki bırakcak ama için ve vicdanın rahat olur bundan snra.

Sosyal medyadan tanışıp yaş konusunu hiç sormamak banada garip geldi. Hayır madem sormamış siz neden tribe girip suçluluk duyuyorsunuz onu hiç anlamadım. Adam sormamış,yalan söylememissiniz ki?

Peki yaş konusu hiç konusulmadiysa onun yaşının 28 olduğunu nereden öğrendiniz?

Bu arada herkes demiş Ama ben de yazayım dul değil bekarsınız, zaten o konuda baskı altında hissetmeyin kim ne derse desin.

Hep erkekler mi kandiracak, karimdan bosanip seni alicam diye. Yuru bee. :halay:

Yalniz oteki konuyu da ekle ki tam anlasilsin.

Son düzenleme:
Bir de sadece 4 kere gorustunuz ve adam olayi ailesine anlatti is ciddilesti mi? Ben de o kismi anlayamadim gunubirlik gittim felan gibi birseyler soylemistiniz bir de.

siz kendinizi cok sucluyorsunuz tamam söylemedinizz ama karsı tarafta safmı yasınızı anlamaz. sormaz hemen evlenmek ister

twiterdan tanışıp 4 kere yüzyüze görüştüğüm medeni halimi ve yaşımı paylaşmadıgım kişiye gercegi mesaj yoluyla yazdım gelen cevap hahahahaaaa güzel şaka dedim özür dilerim şaka degil cvp hahahahaaaa canım şantiyedeyim sonra yazarım sana...ve tüm zaman harcayıp sıkıntımda cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim

Umarım kabullenir çok iyi yapmışsın vicdanın rahat olsun bence artk...

Konu sahibi, konuyu guncelleyip bosanmis oldugunu belirt bence, millet yanlis yanlis anliyor "medeni durumum" deyince.. Konu bambaska yerlere gidiyor.. Parantez icinde filan yaz bari..

ben anlamadım
ee zaten yaş, daha önce evlenme durumu vs birşey konuşulmadı hiç diyorsunuz
ee nasıl kandırmış oluyorsunuz ki?

Back
X