- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocasını aldatmamış zaten boşanmış adamdan boşandıktan sonra tanışmışNe diyelim hanfendi ? Kocanızı aldattınız , başka bir adamı kandırdınız , aferin ne güzel...
Oldu mu![]()
En doğru olanı yapmışın.. belki bırakcak ama için ve vicdanın rahat olur bundan snra.Hayır evli değilim öğlen bir sıkıntımı paylaşmıştım bununla ilgili yazdım sanaldan bir beyle tanışıp konusu açılmadığı için yaşımı medeni halimi saklamıştım gercegi paylaştıma sadece yazan arkadaşlar gelişmeleri yaz demişti bende bu nedenle paylaştım
Bir kişi yanlış okudu diye herkes evli sanıyor kadın yıllar önce boşandım yazmış konusundaNe diyelim hanfendi ? Kocanızı aldattınız , başka bir adamı kandırdınız , aferin ne güzel...
Oldu mu![]()
Kadin evli degil kac kere yazdilar yaaNe diyelim hanfendi ? Kocanızı aldattınız , başka bir adamı kandırdınız , aferin ne güzel...
Oldu mu![]()
twiterdan tanışıp 4 kere yüzyüze görüştüğüm medeni halimi ve yaşımı paylaşmadıgım kişiye gercegi mesaj yoluyla yazdım gelen cevap hahahahaaaa güzel şaka dedim özür dilerim şaka degil cvp hahahahaaaa canım şantiyedeyim sonra yazarım sana...ve tüm zaman harcayıp sıkıntımda cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
Bir kişi yanlış okudu diye herkes evli sanıyor kadın yıllar önce boşandım yazmış konusunda
Ama önceki konusunda belirtmiş. Ben o konuyu okumadım , konu sahibine de yanlış anladığımı bildirdim. Yine de uyardığınız için sağolun.Kadin evli degil kac kere yazdilar yaa