Ve gözler...

Tepkiniz ne olurdu ?

• Çaktırmadan etini cimcikler başka mağazaya geçmemizi sağlarım.

OY: 108 16,5%
  • Hem eşime, hem de karşısındaki bayana hiç beklemeden zekice lafı sokar alışverişe devam ederim.

OY: 157 23,9%
  • Tepki vermem akşam eve gidince canını okurum.

OY: 87 13,3%
  • Hiç tepki vermem sabırla izlerim.

OY: 108 16,5%
  • Benim öküzü orada bırakır başka mağazaya geçerim.

OY: 196 29,9%

• Ankete Katılan
    656
hiç sesimi çıkarmadan ordan çıkar başka bir mağazaya geçerim ama sonrasında da bunu burnundan fitil fitil getirmeyi de ihmal etmem

çok daha fenası başıma geldi.hamileyim ve eşimle durakta otobüs bekliyoruz karşıdan bi kız geliyo ve eşim kızı o kddar beğenmiş olacak ki sanki yanında kendi erkek arkadaşı varmış gibi koluma vurdu olum kıza bak der gibi.hemen farketti ama benim yol boyunca ağlamama engel olamadı malum hamilelik.ama keşke şöleeeeeeeeee okkalı bi osmanlı tokatı ataydım içimde kaldı valla kör olmayasıcaaaaaaa:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

lentecim harikasın.bu sözü çok tuttum aklımın bi köşesine yazdım..

o an hiç bişey yapmam surat asarım sadece ama sonra köpek gibi pişman ederim.. ağzıma bi kere düşmesin bilir zaten kurtulamayacağını!

bizde oluyor bazen bende kocama iyibak icine dusup cikamiyacaksin simdi derim okuzu orda birakip baska magazaya giderim

Ona ben aptal değilim bakışı atar,o yokmuş gibi alışverişe devam ederdim.

benim başımada bunun benzeri çok sık geldi küçük evlendim herhalde ondan ama o an ben eşinin yanında olan nazik ve kibar bayanım taaa kii eve dönünceye kadar.

mağazada tavrımı koyarım. orada bitmez eve gidince o gün ve ondan sonraki günler:mymeka: her fırsatta baktığına pişman ederim.:1ninca:

anketin gidisatina bakilirsa hepimiz o an okuze donustukleri konusunda hem fikiriz.

walla o an hiç bi şey demem ama eve gelince hiç istifimi bozmadan ince ince lafları sokarım hem güleriz hem benim laflarım onu çok ezer... bi daha baksada çaktırmama konusunda daha dikkatli olmaya çalışır ama genelde çaktırır....

Hem eşime, hem de karşısındaki bayana hiç beklemeden zekice lafı sokar alışverişe devam ederim

o an bişey sölememe gerek kalmaz(eşim benim hareketlerimden mutlaka anlar )
ama hayatın o bölümü bir ömür hafızaya kazınmıştır ve her fırsatta tepside önüne sunulacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…