Ve gözler...

Tepkiniz ne olurdu ?

• Çaktırmadan etini cimcikler başka mağazaya geçmemizi sağlarım.

OY: 108 16,5%
  • Hem eşime, hem de karşısındaki bayana hiç beklemeden zekice lafı sokar alışverişe devam ederim.

OY: 157 23,9%
  • Tepki vermem akşam eve gidince canını okurum.

OY: 87 13,3%
  • Hiç tepki vermem sabırla izlerim.

OY: 108 16,5%
  • Benim öküzü orada bırakır başka mağazaya geçerim.

OY: 196 29,9%

• Ankete Katılan
    656
Benim öküzü bırakıp başka magzaya geçerim ama aynsını bende ona yaparım :mymeka:

Valla güzel kadın görünce ben baksın diye eşimi dürtüyorum, var mı benden bir tane daha :1yes2:

benim eşime bir bakışım yeterli olur sanırım.

Kaku la bir kere de laf sokma bee:mymeka: Ama iyi cevap kurtlarım:Roflol:

Hem sevgilime, hem de karşısındaki bayana hiç beklemeden zekice lafı sokar alışverişe devam ederim

eğer kadından da eşime bişeyler varsa kadına ona olan hislerimin tercümanı bir bakış atar,eşime de 'senin hesabın evde görülecek bakışı' atıp benim öküzü de alıp başka mağazaya geçerdim

Hiç istifimi bozmam eğer baktığı bayan benden güzelse değer demekki buna, eğer değilse de her ikisinede acırım
..aynen yaprağım bende boyle yapardım...

Benden daha güzelse (ki bu pek olmuyor :))) bende bakarım, hatta eşimin görmediği mini etekli güzelleri çoğu zaman ben gösteririm. Amaaaaa arada gizli mesajlaşmalar varsa, onu orada bırakır alışverişe devam etmem onun en gıcık olduğu erkek arkadaşımla Kordon'da buluşur romantik bir akşam yemeği yerim...

Ayy ne anlayışlı hanımlar var valla maşallah.

Ben kesin ninja falan olurum o anda. Zekice laf sokarım onun yaptığını burnundan fitil fitil getiririm. Güzelse güzel ba-ka-maz. Yakışıklı adam yok mu piyasada ben bakamıyorsam o da bakamaz. Ne haddine. Bakın yazarken bile sinrilendim.

Valla yakışıklı adam görsem hiç affetmem bakarım ( mesela George Clooney ile Mel Gibson a bakarken ağzımın suyu akıyor:Roflol:) , hem nolacak ki bakmakla bir şey olsa kediler kasap, öküzler de makinist olurdu:Roflol:

önceden olsa surat asar ona yapmadığımı bırakmazdım fakat şimdi ya sabırla izler yada "ooo muhabbetiniz iyi gidiyor" gibilerinden birşey söyler alışverişime devam ederim

eğer bakışma karşılıklıysa bayana ne diyebilirimki zaten evli bi adama bakarak kendi kalitesini bellli eder. ama eşimede orda bi laf sokuşturur inkar edersede evde canına okurum heralde

kesinlikle katılıyorum aynını yaparım.....Eve gidincede bu davranışını onun burnundan fitil fitil getiririm.:mymeka:

valla ben o kadına bakarken daldığı bir anda mağazadan çıkıp dışarda beklerim. o zaten anlar.renkten renge girer.

Eşim benden daha çok seviyo alışverişi :Roflol: çogu zamanda teşvik eder beni. Böyle bişi çok şükür başımıza gelmedi gelseydi ordan hemen çıkar bir dahada gitmezdim :1no2: eşime de surat yapardım ki en üzüldügü şeydir bu. :teselli:

alışverişe devam ederim..
sonramı..
onu artık bilemiyorummmmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…