Ve haketmedigim son :(

Canım bu saate kadar neden konuşmadınız ? Neden dönmedi sana telden falan mesaj atsaydın keşke.

Benimde basima geldi, ama biraz farkli, sevgilisi varmis ben tekmeyi bastiktan hemen sonra nisan yapti zaten, neyse anmiyim adi batasicayi.
Hemen tekmeyi bas, sakin yalanlarinada kanma,
böylelerini 1 dakka yaninda tutmicaksin,
sadakat nedir bilmiyorlar..

Aynen oyle ben cok yanlis tanımısım kendi aptallıgıma kızıyorum keske ona bu kadar cok guvenmeseydim o yapmaz demeseydim kendi babam bile annemi aldatmısken baska bi erkege nasıl guvendim bilmiyorum.

3 aydir tanidigin baska bir ulkedeki insana insan nasil guvenir
kizlar akillanin artik. erkeklerin her soyledigine inanmayin
sonra uzulen yine siz oluyorsunuz.

ohooo sen en az zararla kurtulmussun sükret valla haline
bas tekmeyi gitsin, 3 aylik insana cok baglanilmaz zaten

dogru soyluyosun fazla zaman gecmeden gordum gercekleri ama cok alismistim ondan baska kimsem de yoktu hem sevgilim hem en iyi arkadasimdi herseyi konusurduk herseyi paylasirdim onla. ailevi sorunlar var zaten. annemle babam bosaniyolar kavga gurultu vs. o destek oluyodu bana. mutlu ediyodu. o yuzden cok baglandim belkide. ama kimseye guvenilmiyor iste.

Canım anladığım kadarıyla internette tanıştınız ?
Bence cidden az zararla kurtulmuşsun dua et.
Birdaha da böyle bir ilişkiye girme ..

Canım anladığım kadarıyla internette tanıştınız ?
Bence cidden az zararla kurtulmuşsun dua et.
Birdaha da böyle bir ilişkiye girme ..

evet internette tanistik ama ortak arkadaslarimiz vardi. arkadas olduk sonra cikmaya basladik gercekten iyi biriydi ama hicbisey gorundugu gibi degilmis iste. Bundan sonra asla boyle bi iliskiye girmem zaten.

Canım bişey yazdı mı ?

Evet face e girdi konustuk dediki seni bi kere benim en yakin arkadasim eklemisti bende kiskanmistim hem senle hem onla tartismistik seni kimse bidaha eklemesin benim de onlarla aram acilmasin diye o hesabi actim butun erkek arkadaslarimi oraya tasidim sirf kiskandigim icin, sana da soylemedim kizarsin tartisiriz diye dedi. Simdi arastirdim gercekten de dogru soyluyo diger hesaptaki butun erkekleri silmis yenisine eklemis. Peki o kizlar ne dedim. Benim erkek arkadaslarimi hep sildiriyosun kendin benden gizli o kadar kiz eklemissin dedim. Onlar umrumda degil ben seni seviyorum falan dedi. O zaman neden ekliyosun dedim cevap veremedi. Sonra dedimki bazen konusurken ben hemen geliyorum deyip cikardin yarim saat sonra gelirdin demekki benle konusmak istemiyomussun oraya girip onlarla konusuyomussun bundan sonra ben yokum istedigin kadar konus istedigini yap umrumda degilsin dedim. Senin ne yapmak istedigini biliyorum her halti yiceksin benim haberim olmicak senin istedigin bu dedim. Ama kimseyi aptal yerine koyma boyle cikar iste dedim. Birsuru sey zirvaladi senden baska kimse yok bana guvenmeyerek hata yapiyosun dedi. Guvenmiorum bu arada soylesene sevmedigin birine seviyorum demek nasil bisey nasil yapiyosun bende yapicam bana da ogret dedim. Beki inanmicaksin ama ben seni seviyorum bu gercek dedi. Sonra yarin konusalimmi ikimizde gerginiz dedi. Benim konusucak biseyim kalmadi soyleyecegimi soyledim dedim yalvardi bende tamam dedim sirf saat gec oldu diye konusucam yarin soylemek istediklerin varsa soyle diye konusucam normalde bu son konusmam olucakti dedim. Zaten kafam cok karisik yarin konusmamiz iyi olur dedim ve kapattik. Verdigi cevaplar cok sacma yalan soyluyo. Az once baktim o actigi 2. hesabin ismini degistirmis kendi ismini silmis fake bi isim yazmis kendini cok akilli saniyo saf. Sanirim ayrilmak en dogru karar. :26: Boyle dengesiz bi insanla ugrasilmaz. Konusmadigimiz icin cok aci cekiyodum ama konustuktan sonra biraz rahatladim. Evet ayrilinca yine konusmicam onla, bosluga dusucem, onsuzluga alismak zorunda kalicam, cok aci cekicem ama bu insanla nereye kadar giderki. Eninde sonunda biticek cunku beni haketmiyo gercek yuzunu de gosterdi sevmiyorum onu nefret ediyorum sogudum cektigim aci sadece aliskanliktan hazmedememekten. Evet kararimin arkasinda durucam yarin da ayni seyleri soylicem sanirim en hayirlisi bu yol yakinken gordum gercekleri. :26:

Son düzenleme:
Boşver boşlukta olursun ama kafan rahat olur en azından
Böyle iç huzurluğuyla yaşanmaz hele böyle zor bir dönemden geçiyorken

Cok mutsuzum hersey ust uste geliyor ben bunca sıkıntının icinde birde ayrilik acisinin nasil ustesinden gelicem ? Sorup duruyorum kendime ayrilsam mi ayrilmasam mi diye ama kafam cok karisik. Annemle babam bosaniyorlar hergun kavga gurultu sadece o beni mutlu ediyodu hep diyodum iyiki varsin sen de olmasan napicam ben diye Ayrilmak ve ayrilmamak icin sebepleri dusundum. Ayrilmak istemiyorum cunku onu seviyorum, beni mutlu ediyo, en yakin arkadasim ayni zamanda herseyimi paylasiyorum zor zamanlarimda bana destek oluyo guc veriyo ona guvenmek istedim tutunucak bi dal aradim belkide. Cok alistim ona cok baglandim simdi onsuz hayat cekilmez olucak biliyorum. Biliyorum bi sure sonra alısıcam ve canim eskisi kadar cok yanmicak ama tam da boyle bi donemde bunca sıkıntının icinde bi de bu acı zaman cok acıtarak gecicek. Bugune kadar hep ben ayrilmak istedim o bi kere bile ayrilmadi benden. Beni kaybetmekten de cok korkuyodu bana hep diyodu nolur bidaha ayrilalim deme bu korkudan kafayi yicem artik diyodu bende ceki duzen vermistim kendime. Ayrilmak istedigim sebeplere gelirsek, bana karsi durust olmadı. Ikinci bi face hesabı actı ve benden gizledi. Beni engellemis arkadasları ailesi ile beraber birsuru de tanımadıgı kız eklemis. Benim bir tek arkadasım yuzunden kıyamet kopmustu kıskanıp silmemi istemisti bende ben onu tanıyorum silmem demistim sonra silmek zorunda kaldım. Bana neler yasatıyo kendi istedigini yapıp ne haltlar karistiriyo kimbilir. Cok yalan soyledi bana. Birgun ona benle ilgilenmiyosun cok az zaman ayırıyosun demistim o zamanlar hep diger face de takılıyomus arastırdım arkadaslarına yaptigi yorumlara falan baktim. Bir de konusurken bazen durup dururken canim sen yaz ben hemen gelicem diyodu 20-25 dk sonra geliyodu supheleniyodum demekki diger face e giriyodu benim de sıkılıp cıkacagımı dusunuyodu. Surekli kavga ediyorduk zaten bu aralar ama 2 hafta oncesine kadar hersey yolundaydi. Once de demistim ayri ulkelerdeyiz ve sadece senede 1 defa gorusebiliyoruz. Henuz 3 ay oldu belki 8-9 ay sonra bitmesi daha cok aci vericek bana. 2.5 sene sonra ben Tr de olucam ayni sehirde olucaz 2.5 sene boyunca boyle devam edermi bilmiyorum. Cok dengesiz davraniyo kafa yapilarimiz uyusmuyo bazen anlasamiyoruz cok sacma dusunuyo hep kendini hakli goruyo falan. Devam edersek her gecen gun daha cok baglanicam. Bu yaptigindan sonra ona tekrar guvenemem. Acabalar surekli beynimi kemiricek. Devam etsek bile sifresini isticem diger hesabi kapattiricam hergun didiklicem neler karistiriyo diye ama bi yandan da ya baska bi hesap acmissa ya hala devam ediyosa diye takinti yapicam. Ona ayrilalim derken cok aci cekiyorum bunu soylerken hic usteleyemiyorum bile. O da oyle, vazgecemiyo her tartismanin sonunda barisiyoduk kopamiyoduk. Bugun bu olanlar nedeniyle ilk defa bu kadar net konustum kesin bitti dedim yine zaman verelim dedi yarin konusalim dedi. Ikimizde bitsin istemiyoruz aslinda. Son olarak bu sevgimi aliskanlik mi bilmiyorum. Dusunuyorum acaba seviyomu falan diye boyle yapmisti o zaman seviyo yok boyle yapmisti o zaman sevmiyo diye dusunmekten yoruldum artik. Daha dune kadar hicbisey yoktu cok karistirdi kafami allak bullak etti. Bu aksam konusucaz kizlar sizce napiyim? Eger biterse hemen silip atamam oyle. Arkadas kalalim diycem buna alistiricam kendimi onu birden hayatimdan cikaramam cok aci cekerim. Ben bitsin diycem herseye ragmen ama eger cok cabalarsa bitmesin diye, hakettigini dusunursem bi sans daha veriyim mi sizce ? Ama sifresini isteme, diger hesabini kapatma, tanimadigi kisileri eklememe sartiyla. Bir de ona sorucam o kizlari ekleme amacin neydi diye bunu cok merak ediyorum. Acaba bi karar vermek icin 1 hafta sure falan mi istesem? Onun burnunun surtmesi lazim. Bi yandan da ne gerek var boyle huzursuzluk cekmeye diyorum topla cesaretini bitir herseyi goze al eninde sonunda alisirsin eskisi gibi mutlu olursun. Off kizlar kafam cok karisik lutfen yardim edin bana napicagimi bilmiyorum :26:

Bugun yine konustuk ama olmuyo kopamiyorum. Yine sonra konusuruz dedik uzatmalari oynuyoruz. Basta bitti diyorum olmaz diyorum ama sonra yine kafami karistiriyo. actigi 2. hesabin adini degistirmis. Sordum bende naptin onu diye kapattim dedi. Bende yalanini yuzune vurdum. Bilmiyorum bi insan neden bu kadar cok yalan soyler ya? Olan guvenim de gitti. Sanirim ayrilmak en dogru karar cunku bu huzursuzlukla yasanmaz hem hala yalan soyluyo inkar etse bile onun gozu disarda bence. Bundan sonra da asla guvenemem. Hatasini kabullenmiyo hala diyoki bana "ben sana o erkek arkadasini faceden sil dedigim gun cikti bu face olayi. silmicem diye diretmistin nedense. sonra da bu face olayini bahane ettin o yuzden ayrilmak istiyosun" dedi. Yani gunahimi da aldi. Off Allahim yardim et bana kafam cok karisikk. Ondan ayrilmak istemememin sebebi hayatimdan cikmasini istememem. Birden hayatimdan cikartmak istemiyorum bu bana cok aci verir arkadas kalalim yavas yavas alistirayim kendimi istiyorum yoksa olmicak.

Canım bak olgun birisin hatalarının sunduğu şeylerin yalan oldugunu bliyosun bitirip kurtulman en iyisi senin için hakkında hayırlısı olsun eminim zordur ama böyle daha çok üzülürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…