Canım bak olgun birisin hatalarının sunduğu şeylerin yalan oldugunu bliyosun bitirip kurtulman en iyisi senin için hakkında hayırlısı olsun eminim zordur ama böyle daha çok üzülürsün
evet unutmak zor olabılır ama gerçekleri gördün sakın taviz verme haklıysa sana döner ama senden başka sanal hayatı kurmus guvenını kırmış tutsak olma sevgine zamana bırak ..ve ayrıl ondan
Olay ilk olduğunda tavrını koyup iletişimini kesmezsen, sonradan ayrılman gerektiğini bilsende uygulaması zor oluyor..
Senin şu an yaptığın sadece kendine işkence.. Güvenin sarsıldı ve artık onunla olmayacağını biliyorsun aslında ve onu eskisi gibi temiz sevgilin olarakta göremeyeceksin.. Ama işte olay bunları bilmekle yetmiyor net karar verip uygulamak gerekiyor..
tavrimi koydum ama bundan sonra hayatimda olmicagini dusunmek bana cok aci veriyo. ayrilalim ama yine de olsun istiyorum gitmesin. arkadas kalalim dicem. herseyi birden silip atamiyorum onsuzluga alismam gerekiyo.
Arkadaş kalman sana zarar olur bence.. Konuşurken, birden mutlu olduğun bir anda "keşke eskisi gibi olsak" demeyecek misin?
Ve arkadaş kalalım demende onun egosunu yükseltir.. Neler yaptım benden vazgeçemiyor şeklinde algılar.. -ki öyle-
Yinede sen bilirsin tabi..
Onunla devam etmemelisin.
Herseye yeniden baslayalim senin sozunden cikmicam dedi ama guvenemem artik o kadar yalanin ustune devam edemem.
Kizlar 1 saattir konusuyoduk beni dinlemeden kapatiyodu en sonunda sifresini vermesini istedim vermezsen biter ya ben ya sifre dedim. o kadar tehdit ettim ama vermedi vermicem dedi. Sonra da beni arama mesaj atma bidaha dedi ve yuzume kapatticok aci cekiyorum buna nasil dayanicam ben
Aynı sahneyi kaç defa gördüm lütfen benim yaptığım hataları yapma
Suçlu olduğu için böyle davranıyor senin üstüne geliyor sırf kötü hisset diye
Arama sorma ya bırak ne hali varsa görsün bu sonu hazırlayan o olmadımı ? Senin hiç bir suçun yok
Beni dinlersen pişman olmazsın
yaşadıklarına gerçekten çok üzüldüm, insan aynı acıyı yaşayınca karşısındakinin hislerini daha iyi anlıyor. bir şeylerin ters gittiğini hissediyoruz somut bir durum olmasa da ve maalesef o huzursuzluğun kaynağı çok geçmeden de ortaya çıkıyor. şimdi sana iyi ki bu aşamada öğrendin desem biliyorum fayda etmeyecek ancak zaman geçince anlayacaksın. acı çekiliyor elden başka bir şey gelmiyor ama geçiyor bunu bilmek umarım biraz teselli eder seni. daha ağırlarını tecrübe etmiş biri olarak yazıyorum sana... umarım sana açıklama yapmasına ya da kandırmasına izin vermezsin tekrar. aldatmak ya da aldatmaya meyletmek bir hata değil, kişilik bozukluğu kanımca. insanın mayasında varsa kendine de engel olamıyor ve acı çeken taraf maalesef her daim biz oluyoruz.
evet haklisin sucunu biliyo ve bana kotu hissettirmek icin boyle yapiyobana diyoki gecen gun arkadasini sil dedim diye trip attin zorla sildin sonra da plan yaptiniz bu bahaneyle ayrildin simdi ona git o teselli etsin seni diyo boyle bisey yok dedim defalarca ama beni sucladi hic umursamadan kapatti bi de bunun suclulugunu duyuyorum ama haklisin haksiz oldugunu bildigi icin yapiyo ( pisman olsun istiyorum ins doner cunku kendimi kullanilmis hissediyorum donerse gereken cevabi verip ben terkedicem onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?