yaşadıklarına gerçekten çok üzüldüm, insan aynı acıyı yaşayınca karşısındakinin hislerini daha iyi anlıyor. bir şeylerin ters gittiğini hissediyoruz somut bir durum olmasa da ve maalesef o huzursuzluğun kaynağı çok geçmeden de ortaya çıkıyor. şimdi sana iyi ki bu aşamada öğrendin desem biliyorum fayda etmeyecek ancak zaman geçince anlayacaksın. acı çekiliyor elden başka bir şey gelmiyor ama geçiyor bunu bilmek umarım biraz teselli eder seni. daha ağırlarını tecrübe etmiş biri olarak yazıyorum sana... umarım sana açıklama yapmasına ya da kandırmasına izin vermezsin tekrar. aldatmak ya da aldatmaya meyletmek bir hata değil, kişilik bozukluğu kanımca. insanın mayasında varsa kendine de engel olamıyor ve acı çeken taraf maalesef her daim biz oluyoruz.
kimse vazgeçilmez değildir ancak zaman alır kısa süreli bir ilişki için yıpratma kendini..Sevmek herseye yetmıyor bazen.Sana ne desem ne söylesem boş kendi bildiğini yapacaksın...Sundan emin ol her zaman kalbinin götürdüğü yolun sonu uçurumdur...Acını delice yaşa ağla bağır çağır yık dök... çünkü güçlenirsin...
Aynı yollardan geçtim canım seni anlıyorum bu yüzden ama geçiyor bütün acılar öfkeler sadece sabır lazım
İlla ki pişman olucaktır dönücektirde umarım en doğru kararı verirsin
Bugun yine konustuk ama olmuyo kopamiyorum. Yine sonra konusuruz dedik uzatmalari oynuyoruz. Basta bitti diyorum olmaz diyorum ama sonra yine kafami karistiriyo. actigi 2. hesabin adini degistirmis. Sordum bende naptin onu diye kapattim dedi. Bende yalanini yuzune vurdum. Bilmiyorum bi insan neden bu kadar cok yalan soyler ya? Olan guvenim de gitti. Sanirim ayrilmak en dogru karar cunku bu huzursuzlukla yasanmaz hem hala yalan soyluyo inkar etse bile onun gozu disarda bence. Bundan sonra da asla guvenemem. Hatasini kabullenmiyo hala diyoki bana "ben sana o erkek arkadasini faceden sil dedigim gun cikti bu face olayi. silmicem diye diretmistin nedense. sonra da bu face olayini bahane ettin o yuzden ayrilmak istiyosun" dedi. Yani gunahimi da aldi. Off Allahim yardim et bana kafam cok karisikk. Ondan ayrilmak istemememin sebebi hayatimdan cikmasini istememem. Birden hayatimdan cikartmak istemiyorum bu bana cok aci verir arkadas kalalim yavas yavas alistirayim kendimi istiyorum yoksa olmicak.
Evet ama en azindan acim hafiflicek o yuzden boyle demeyi dusunuyorum
pisman olur ins cunku bu tavri beni cok uzdu kendimi cok kotu hissediyorum kullanilmis gibi hissediyorum ama donerse de affetmicem zaten suan ondan nefret ediyorum sadece hazmedememenin verdigi bi aci var
Kizlar hepiniz haklisiniz bu insanla ugrasilmaz. Yoruldum artik cok yoruldum.Az once facede bi soz paylastim "tek pismanligim yanlis insanlar icin yaptigim dogrular" diye, bi arkadasim da yorum yapti. sonra bu face e girdi sen arkadaslarinla benim dedikodumu yapmaya devam et, hatani anlamissindir belki diye girdim ama sende bi degisim yok dedi. bende sen kimsin ya kendini ne saniyosun hata yapan arkamdan is ceviren sensin benim hic bi hatam yok dedim. o da sen devam et cok yakinda bunlarin yersiz oldugunu anlicaksin ama is isten gecicek dedi. insan bu kadar mi yuzsuz olur hala uste cikmaya calisiyo hala hatasini kabullenmiyo beni sucluyo kafayi yicem ben sadece bi ozur bekledim ama daha cok beklerim bu gidisle.
Kizlar hepiniz haklisiniz bu insanla ugrasilmaz. Yoruldum artik cok yoruldum.Az once facede bi soz paylastim "tek pismanligim yanlis insanlar icin yaptigim dogrular" diye, bi arkadasim da yorum yapti. sonra bu face e girdi sen arkadaslarinla benim dedikodumu yapmaya devam et, hatani anlamissindir belki diye girdim ama sende bi degisim yok dedi. bende sen kimsin ya kendini ne saniyosun hata yapan arkamdan is ceviren sensin benim hic bi hatam yok dedim. o da sen devam et cok yakinda bunlarin yersiz oldugunu anlicaksin ama is isten gecicek dedi. insan bu kadar mi yuzsuz olur hala uste cikmaya calisiyo hala hatasini kabullenmiyo beni sucluyo kafayi yicem ben sadece bi ozur bekledim ama daha cok beklerim bu gidisle.
Bence bu insanla arkadaş olarak bile kalmamalısın adam eşini seninle aldatıyor bile olabilir -ki zaten evli erkeklerin klasik yalanları a"ramız iyi değildi, boşanacaktık, boşanıyoruz, boşanacağız vsvs" dir..
3 ay olmustu
anladım canım.
bu adam eşiyle aynı evde yaşıyor ve ne derse desın inanma
çünkü onun bu yalanlarından eşinin bile haberı yok.
bu yalana çocuklar bıle ınanmaz.
denemesi bedava istersen 2 yıl boyunca devam etsın ilişkiniz, o adam hala evlı olarak kalacak
ve tek bahanesı : çocuğuma yazık olmasın diye devam edıyoruz olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?