Ve herkese ogut verirken ben de dayanamadim.

Hey hey kendine gel. Sen askin icin savasiyorsun. Tukurdugunu yalamak ne demek ya. Sen kendin dedin daha once ben dengesiz davrandim diye. O da bunu deniyor olabilir simdi. Her neyse anlarsin iste, cevap vermezse de unutursun.

Cevap vermez neticede herkesin gördüğü bir ortam ama yarın toplantı var anlarım hal hareketinden yaaaaa neden ben alttan almak zorundayım tükürdüğümü yalamaktan kastım o :)) niye o gelmiyo da yine ben gidiyorum hem de öyle bir kız olup olmadığını bile bilmiyoruz, kendi var diyoken ((

Cunku sen cektirmissin ona. Kimin gidip gitmediginin ne onemi var ki. O gelse sen kabul etmeyeceksin zaten adim gibi biliyorum. Ugrasmak hosuna gidiyor zoru seviyorsun. Ustelik dogum gunu mesaji bu kadar buyutmesene gozunde.

Son düzenleme:
Cunku sen cektirmissin ona. Kimin gidip gitmediginin ne onemi var ki. O gelse sen kabul etmeyeceksin zaten adim gibi biliyorum. Ugrasmak hosuna gidiyor zoru seviyorsun. Ustelik dogum gunu mesaji bu kadar buyutmesene gozunde.

Bir 3 ay önce bu kız mevzuunu çıkarmasaydı cevabım sonuna kadar evetti kendini benim yerime koy herşeyi kabullenebilirim ama başka bir kadını asla

Bir 3 ay önce bu kız mevzuunu çıkarmasaydı cevabım sonuna kadar evetti kendini benim yerime koy herşeyi kabullenebilirim ama başka bir kadını asla

Kabul ederdim i simdi soyluyorsun. Onun haberi yok sen kacmissin o da bikmis, sonra bu kiz cikmis. Hayali ya da degil. Seni daha cok baglamis simdi. Ben de oyleyim ayrilmak icin yer ararim cunku bogulurum, bunalirim. Sonra onlar kacinca degerli olurlar gozumde aaa seviyormusum ben aslinda derim.

Dolayısıyla benim aklım çorbayken elin oğlunu suçlamamın alemi yok ama hala ona yaptıklarımdan sonra bana cevap vermesi de mucize :)))

Dolayısıyla benim aklım çorbayken elin oğlunu suçlamamın alemi yok ama hala ona yaptıklarımdan sonra bana cevap vermesi de mucize :)))

Kafani netlestir o zaman. Istiyorsan face den sil onu gorme ya da faceni kapat bir sure. Hatta simdi kapat. Mesajlarin bile gorunmesin. Bilmem ki ben ogut veriyorum ama icinden ne geliyor senin?

Kafani netlestir o zaman. Istiyorsan face den sil onu gorme ya da faceni kapat bir sure. Hatta simdi kapat. Mesajlarin bile gorunmesin. Bilmem ki ben ogut veriyorum ama icinden ne geliyor senin?

Bunu yapmadım mı sanıyorsun :)) bir sefer Facebook den sildim konuşmadım etmedim, şimdi aynını o bana çektiriyor, telefonlarını sildiğimi biliyor sanırım tek bağlantım bir Facebook kaldı, onu da silersem herşey bitecek gibi geliyor bana buna hazır mıyım bilmiyorum, biraz da kızın paylaşımlarını görür iyice soğurum diye saklıyordum ama soğumuyorum da kahretsin neden çünkü gözümle görmedim, sadece kızın duvarında paylaştıkları var, yaw bir erkek oturup böyle bir numara için uğraşmaz gibi geliyor bana niye benim görüştüğüm var deyip bana oyun oynasın ki varsa vardır niye uğraşsın :))

Ben de facebooku kapatinca daha cok gormek istiyordum. Seni bilemem. O kiza attigi mesajlari senin telefona niye gondersin madem bu kadar ugrasmiyorsa. Ya gercekten oyle bir kiz var sana acik acik ben birini buldum iste diyor. Ya da oyle bir kiz yok sana oyle hissettirmek istiyor. Bunlarin cevabi onda da. Sen neden su kizi bir erkek hesabiyla eklemiyorsun. Ya da baska bir kiz hesabiyla. Acik acik konusmadin mi boyle icin icini yer iste. Ben o yuzden tam batiriyorum ve cikiyorum:)

Kızı ne muhatap alıcam zaten öyle bir kız varsa da kesin kes ciddi düşünmüyordum, kızın bir fotoğrafları var öyle bir bakıyor ki herkesi davet eder :)) onu sahiplenmediği de gayet de belli, insan sahiplendiği birini getirip tanıştırmaz mı ya da ne bilim hiç mı beraber fotoğrafları olmaz

Ciddi bakmasi onemli degil ki illa ciddi dusunmeyebilir de. Oyle kizlar var ki bazen 5-6 tane ayni anda goturuyorlar. Sana tavsiyem kendine daha fazla iskence cektirme . Face ni de kapat. Inan bir - iki hafta sonra aklina gelmeyecek. Ama kafanda surekli kurarsan boyle cok yanin yanar.

İyi de şimdi de tam tersini söylemeye başladın kardeş, tamam kapattım diyelim, peki aynı anda ya bana gelip bir yandan da diğerini idare edip etmediğini nasıl anlayacağım, hem zaten en son benim duvar yazıma cevap verdi daha diğerlerine bakmadı kesin dışarıda kim bilir napıyor :)) kendimi korumak için ya Facebook umu kapatıcam ya da kapatmayacağım ama hangisini yapıcam işte mesele o :))) üstelik şu yanlış mesajlaşma olayında bir incelik daha var, ilk mesaj attığı zaman ortak arkadaşımızı çağırdım yanıma dedim bu ne yapmaya çalışıyor tamam anladık biriyle mesajlaşıyor görüşüyor ama madem arkadaş olmsmızı da kaldıramıyor silsin benim telefonlarımı Facebook dan da silsin daha ben napayım dedim, bir sonraki görüşmemizde yemin ediyor yanlışlıkla oldu diyor dedi ben de normal arkadaşlığımızı dürdürdüm üstüne bir daha yanlış mesaj atınca bende de şalterler attı :))

Ben senin icin diyorum. Ben olsam acik acik konusurum. Ben boyle yaptim sen boyle yaptin durumumuz ne simdi derim. Bu kiz kim derim. Arkadas olunmaz erkeklerle. Onlar hoslanmadiklari kizlara arkadas gozuyle bakmazlar. Sen kaldiramayacak gibisin o yuzden dedim face ni kapat cunku sen her gun boyle dusune dusune daha cok asik olacaksin ona.

O da doğru ama herif zaten bana sen benim arkadaşımsın hep öyle ksl olur mü dedi bir sefer onu da yine ben zorladım o yüzden oldu ama açık açık bu cümleyi sarfettikten sonra daha bu benden hoşlanmasaydı arkadaşız demezdi diye nasıl düşünebilirim ki sorsam yine aynını diyecek, artı ben neredeyse adamın ağzına etmişim hala doğumgünü mesajıma gülümseyerek cevap verebiliyor, bu ya benden vazgeçmediği anlamına mı geliyor, ya da heheheh oltaya geldi süründürme sırası şimdi bendeye mi geliyor hadi bi de burdan yak :)))

Ya acik acik konusacaksin ya da kapatacaksin kalbini. Ne dusundugunu bilemeyiz bosuna da bekliyor olabilirsin. O yuzden diyorum face ni kapat. Nasil olsa is yerinde goruyorsun. Merak ederse gelir konusur. Sac rengini filan degistir. Kendine daha cok bak. Belki o degil de baskasi gelecektir. Bilemezsin.

slm kızlar benıde alsanıza aranıza anlatacaklarım var

Doğru, zaten ne işime yaradı ki şu aptal Facebook işleri daha beter hale sokmaktan başka :)) gece 12 olsun kapatacağım söz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…