Ve herkese ogut verirken ben de dayanamadim.

Aman anlasa ne olacak neden kasiyorsun ki kendini bu kadar. Ben olsam bu kadar sabretmezdim. Ya tam bitsin ki yoluna devam et ya da bitmesin onunla ol. Gerci kendini kotu hissedeceksen sonra hic adim atma. Bu arada 100. mesajim bu vatana millete hayirli olsun:))

İyi de bana o kadar sen ceptesin muamelesi yaptı ki, kızı sorunca ben bekar adamım sen arkadaşımsın istiyorsan numaranı silerim ama yanlışlıkla oldu vs vs vs. Hala ben ona mesaj atıcam gözüm kesmiyor doğrusu sence haksız mıyım :)) kardeşleri dahil herkes doğum günü mesajı yazmış duvarına ben kendimi zor frenliyorum şu an ama yazmayacağım yok bu sefer asla. O kızdan da ses seda yok, anlamıyorum duvarına şarkı paylaşan kız bir doğum günü mesajı yazmıyor belki akşama yapar :))) amaaaan bunların işine aklım ermedi valla :)))

Sen hala oyle biri oldugunu mu saniyorsun:)) Tamam aci cektirmek istiyorsun ama sende aci cekiyorsun suan farkinda misin?

hmmmmmmmmm......
yapılabilecek herşeyi yapmışsın zaten...
bütün içinden geçenleri söylediğine göre artık kafanda bitirmen güzel olmuş....
bundan sonrası için mutluluklar...

Evet sanırım acı çekmekten zevk alıyorum iyi de beni çok üzdü kazara doğum gününü kutlasam aynı şeyleri bana yeniden yapacak gibi geliyor offfff offfff :)))

Yeniden yapabilir evet. Butun erkekler genelde ayni aci cektirmeyeni yok gibi. Dogrusunu istersen ben de oyle kilibik birinden hoslanmam. Seninki koc burcu ates burcudur. Sen hangi burcsun

Yeniden yapabilir evet. Butun erkekler genelde ayni aci cektirmeyeni yok gibi. Dogrusunu istersen ben de oyle kilibik birinden hoslanmam. Seninki koc burcu ates burcudur. Sen hangi burcsun

Yay burcuyum ikimiz de ateşiz yani, bu yüzden ne yaparsak aynı verdiğimiz tepkilere varana kadar çok gururlu ben de, dolayısıyla da ikimiz birden geri adım atmayı sevmeyiz :)))

Yay burcuyum ikimiz de ateşiz yani, bu yüzden ne yaparsak aynı verdiğimiz tepkilere varana kadar çok gururlu ben de, dolayısıyla da ikimiz birden geri adım atmayı sevmeyiz :)))

Yay'da az degil simdi konusturma beni. Cift karakterli burc. Sen o adam sana sirilsiklam asik olsa kacar gidersin ben biliyorum:)) Koc burcu da merttir , sadiktir, sabirsizdir, dedigim dediktir, sen adim atmadikca o sana gelmeyecektir.

Yay'da az degil simdi konusturma beni. Cift karakterli burc. Sen o adam sana sirilsiklam asik olsa kacar gidersin ben biliyorum:)) Koc burcu da merttir , sadiktir, sabirsizdir, dedigim dediktir, sen adim atmadikca o sana gelmeyecektir.

Daha napim aynen de dediğin gibi oldu o ne zaman yaklaşmak istese ben ters köşe yatırdım o da bu hale geldi :)) yaw böyle diye diye yaş gününü kutlatacaksın bana haaaaa :)))

O zaman onu suclama boyle davraniyor diye :)) Kutla kutlama senin bilecegin is. Kalbinin goturdugu yere git.

Öffff kutladım rahat ettin mi :))) teşekkür edecek başka da birşey olmayacak :)))
Onu da hemen yazmayacak adım gibi biliyorum oysa ki 5 dakika önce mesajlarına cevap veriyordu :)))

Son düzenleme:
Sen de bir gulucuk yap:) ama hemen degil. Bekle biraz yarim saat iyidir:)

Bekliyorum zaten ama yapıp yapmamak konusunda da emin değilim kimine ciddi cevap yazmış kimine gülücük koymuş bizim de aramızda bedelli esprisi vardı benim yaşgünümde o yapmıştı bedelli vuruyor mu diye ben de 'bedelli bir vurdu pir vurdu de mi ? Allah sana sevdiklerinle geçirebileceğin nice sağlıklı yaş günleri nasip etsin' dedim ama asla gülücük koymadım gayet ciddi böyle dümdüz yazdım :))) o da ' bedelli iyi oldu :) çok teşekkürler ...' şeklinde yazdı, hala gülücük koy diyor musun ???

Koy bence cevap vermezse de takma cunku zaten verecek birsey yok. Konusmayi uzatmak isterse zaten bir sekilde uzatir.

Koydum ahan da :)) üstüne bir de birşey değil yazdım hadi buyur burdan yak :)) ben ona böyle ne fırsatlar verdim isteseydi olurdu ((( yine ben tükürdüğümü yaladım

Hey hey kendine gel. Sen askin icin savasiyorsun. Tukurdugunu yalamak ne demek ya. Sen kendin dedin daha once ben dengesiz davrandim diye. O da bunu deniyor olabilir simdi. Her neyse anlarsin iste, cevap vermezse de unutursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…