- Konu Sahibi cinsilatif
sabah sabah gözlerim doldu.. annemi özledim daha dün beraberdik ama yanındayken bile özlüyorum onu çok seviyorum. ayrılık zor şey ama üniversiteyi kazanmış ne güzel okusun daha da mutlu olun inşaallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[COLOR="Red"]Onu tanıdığımda 6 yaşındaydı.bense 25[/COLOR]burayı anlamadım ben
yani evlatlık mı aldınız.güçlü bir kadın olduğunuzu bir kez daha kanıtlayın
bunun da üstesinden gelirsiniz inşallah
herhalde annelik dünyanın en zor işi senin şu anda yaşadığın duyguların aynısını tam üç kez yaşadım ama en önemlisi onların sağ ve mutlu olması inan, allah başka ayrılıklar vermesin mesafeler sizi ayırmaya yetmez ilk aylar çok güç geçiyor ama bir müddet sonra insan bu duruma alışmaya başlıyor sana bu süre içinde sabır diliyorum canım
Nasıl gidiyor ayrılık, kızının durumu nasılmış? Onun iyi haberlerini aldıkça rahatayacaksın diye düşünüyorum.:)
sizi ve duygularınızı elbette ki bir anne olmadığım için anlayamam bende ailemden uzakta okudum bu bağlamda olaya bakmaya çalışıyorum..anne olarak muhakkak üzülürsünüz ama olaya iyi taraflarından bakalım birazda..insanların yıllarca uğraşıp yapamadığı birşeyi sizin kızınız yapmış.o artık kadınların eğitim seviyesinin bukadar düşük olduğu bir ülkede eline eline ekmeğini almış.kendi başına hareket edebilen bir birey,ilerde de eğitimli bir anne olacak,kocam para versinde harcayayım diye bakmayacak.çok yeni biribirinden farklı ortamlar görecek görgüsü bilgisi artacak..hayatı insanları öğrenecek kaldı ki kimseye muhtaç olmadan kendi ayaklarının üstünde durma sırasının kendine geldiğinin farkına varacak...en önemlisi de buraya kadar sizin çabalarınızla gelmesi..zaman okadar çabuk geçiyor ki sınavdı okuldu derken ne zman bıtmıs gelmiş anlayamazsınız bile...allah yar ve yardmcınız olsun..üzülecegınıze sevınıp gurur duymalısınız onla...nacizane haddimi aştıysam k.bakmayın..sayglarımla