Ve Nişanlanları 8 Aralık 2013..

Bende twetycim gibi düşünüyorum annen aradı belliki kızdı veya gururu kırıldı istenmemek çok kötü birşey bunlada uğraşmak istememiştir belki senin arattığını bile düşünmüş olabilir

Sen niye korkacan ki seni mi arayip oglumuzun pesini birak vs. dediler.. annen belki nazik konustu ama bak babanda konusmus kim bilir ne dedi ? e sevgili olunca hepsi sonsuz olmuyor malesef herkes el ele tutusuyor opusuyor ama herkesin sonu olmuyor malesef..
Kizinda bir sucu yok bence onu tercih etti diye kizi assagilamaya gerek yok verilen sozler varsa keske aileni ikna etseydinde arayip seni istemiyoruz demeselerdi kimse istenmeyen gelin damat olmak istemez.. ben bi kandirmacaya rastlamadim hatayi biraz kendindede arayabilirsin ailen senin kararlarina saygi duymali neticede sen seviyorsan onlar niye kabul etmiyor ?

Lisede bir sevgilim vardı yaşım daha 17 civarı, İlk sevgilimdi ve öğrenci evi vardı. Bende birgün gittim evine. O kadar mutluyum o kadar heycanlıyım ki telefonumu çantama atmışım sessizdeydi telefonum, üstüne birde saat 11 olmuş. Hiç unutmam telefonu elime aldım annemden 23 cevapsız arama. 23! eve gittim apar topar annem beni bir güzel dövdü Sonrada sevgilimi aramış kızımın peşini bırak, serseri, küpeli hippi vs neler neler demiş. Ama yaşım daha 17 onunda 21 olmasına rağmen bırakmadı. Anneme gülüp geçtik.

Bunu anlatmamın sebebi, adam olan adam bırakmaz. Sana değer veren adam bırakmaz. Hadi benimki basit birşey. İnsanlar ne zorluklar yaşıyor aileleri ne kadar karşı çıksa da kopmuyorlar birbirlerinden. Yani senin sevgilin ya korkak, aciz adamın teki yada sana değer vermemiş. Ayrıca seni üzmek istemem ama o ilişkinizin 2. ayında istemeye gittikleri kızla ozamandan beri ilişkileri olduğunu düşünüyorum ben. Sen belki duyarsın diyede istemiyorum, habersiz gitmişler vs demiş. Zaten istemeye damat adayıda gider. Keşke bunu üstünde durup iyice araştırsaydın, belki ozamanlar daha kolay olurdu ayrılman. Ayrıca 3 buçuk ayda hangi ara evlenme hayalleri kurdu, çocukların ismini koydu onuda anlamadım. Bide "kafanı keserim" ne demek manyak mı ne. Kurtulmuşsun bence.

Son düzenleme:

Tek anne olsa iyi babada aramis

oooo sızın demenıze gore o zaman butun ıstenmeyen gelınler adamları bıraksınlar yanı burda bı suru ıstenmeyen gelınlerı okuyoruz adam olan ne olursa olsun bırakmaz

Evet aynen ben olsam kendimi çok kötü hissederdim beni nasıl arıyolar diye bidahada görüşmek istemezdim belkide

İstenilmemek ne ben çok iyi biliyorum ama neyseki şimdi öyle bir sorun yok ve eşim sağolsun hiç sorun yaşatmadı bana beni arıcaklar mümkünmü

öyle de olabilir ayrılıp da gelebilir..
ama bence hiç umursamayın, uğraşmayın... herkes hakkettiğini yaşayacaktır zaten.

oooo sızın demenıze gore o zaman butun ıstenmeyen gelınler adamları bıraksınlar yanı burda bı suru ıstenmeyen gelınlerı okuyoruz adam olan ne olursa olsun bırakmaz

Herkes ayni degil ki.. Sonucta bir son gorememisse cocuk daha fazla hayal kurmadan bitsin demistir..
Ve is erkeklerde bitiyor genelde... ben sadece bir kandirmaca bulamadim konuda

Son düzenleme:

Üzülme canım ya şu an çok acı çekiyorsun ama unutma birgün gelecek sen bir başkasıyla yuvanı kurduğun zaman iyi ki de ondan ayrılmışım diyeceksin.Gurur yaptığını hiç sanmıyorum lütfen sende kendini kandırma Allah senin gönlüne göre versin inş.Sen sabret mükafatını da alırsın canım.O şimdi mutluluk pozları verebilir.Önemli olan aynı evde yaşarken ki mutluluk ki onunda mutluluğu olacağını sanmıyorum.Senin ahın ondan er yada geç çıkar Allah kimsenin hakkını kimse de bırakmaz.

amaaaan adam olan bırakmazdı evet işte herkes adam diil

Canim diyelim anne baba seni ariyor istemediklerini soyluyor daha neler soylediler orasi mechul,
sen istenmedigini biliyorsun ne yaparsin geri cekilmez misin ? alip kacirsin cokmu guzel olacak

Bu arada sanki erkek tarafinin akrabasi gibi oldum he ama kendi fikrim napiyim

Son düzenleme:
onu bunu bilmem de Allah aşkınaa ikide bir'' bu kız için miydi? ''demek ne kadar çirkin ya hu
benim günahım ne deyip duruyorsun da peki o kızın günahı ne? çirkinse çirkin Allah yaratırken size sormadı ya!

kim haklı kim haksız ne yaşandı ona yorum yapmıyorum bilemem çünkü ama lütfen şu aşağılayıcı sözleri satfetmeyin
sarfedip de ardından aşağılamıyorum demeyin bari

Bide annen numarasını nerden bulduki:26: senin aratmış olucağını bile düşünmüş olabilir

Sanki kizcagiz aralarina girmis ayirmis gibi

Sen benimsin, karımsın başkasına bakarsan kafanı keserim ????????

Böyle bir şeyi adamın sevgisiymiş gibi göstermenize şaşırdım ben de. Gerçekten kızlarımıza sevginin asmak, kesmek, kıskançlık olmadığını öğretmeliyiz ya. Tövbe yarabbim sen böyle laflardan etkilenmemelisin aksine bu adamda patolojik bir şey mi var bana zarar verir mi diye şüphelenmelisin, dikkatli olmalısın

Son düzenleme:
Sanki kizcagiz aralarina girmis ayirmis gibi

kıskanmış olmasını anlarım sevmiştir olur ama bu ne ya ne kadar ayıp
gerçekten konudan çok buna odaklandım ister istemez

ya tiviti bırak allasen gunumuz kızları erkeklerden daha delıkanlı artık burda bı dunya erkegın aılesı ıstemedıgı halde evlenen kız var tamam ınsan bıraz kırılır uzulur ona bısey demıyorum ama kız dıretınce sonucta kabul edılcektı aıle ıstemeyınce cocukta hemen küstüm oynamıyorum moduna girmiş ferhat zamanında dağları delmiş ya bunlarda erkekmi peh...

Tolincim daha 3,5 aylık ilişkiymiş zaten belliki uğraşmak istemedi dağ delmek masallarda kalmış zaten

Ayrıca 2 ay olmuş ayrılalı bitmiş gitmiş şey için kim kandırılmış onuda anlamadım

Sen ferhati ariyorsan zor bulursun bu zamanda
dedim ya is erkeklerde bitiyor diye erkek ailesi istemesede erkek sahip cikiyor zorlada olsa evleniyor ama burda oglancagiz istenmemis ve gitmis konu sahibinde hata var ailesini aratmamaliydi.. oglancagizin savasmaya gucu yoktu demekki son goremedi bitirdi..belki onun aileside istemiyordu bilemeyiz iki ailede istemeyince olmayacagini anladi belkide birde nasip kismet yani nasip se gelir yemenden nasip degil ise ne gelir elden..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…