Yaşım 23 canım ben niye korkmadım peki? Ben öyle herkesle gezip tozan birimiyim ilkimdi o bunu bile bile yaptı. Elimi tuttu öptü benim suçum ne ben daha cesurdum ondan. Evet ben bi öğrenciyim babama bağlıyım hiç bir gelirim yok oda babasına bağlı işi var yahu bu aşkta en yürekli bendim kaldıramadı bunu ve direnmek istemedi..
Şimdi diyorum kendime bu kız için miydi? Küçümsemiyorum ama yazık ya inanın yazılar olsun. Nediyim Allaha havale ettim. Verilen sözler ve tutulmayan sözler evet kandırdı beni..
Bende twetycim gibi düşünüyorum annen aradı belliki kızdı veya gururu kırıldı istenmemek çok kötü birşey bunlada uğraşmak istememiştir belki senin arattığını bile düşünmüş olabilir
Tek anne olsa iyi babada aramis
Tek anne olsa iyi babada aramis
Canım dönme olayı için umarım öyle bişe yapar bu sefer tekmeyi ben basarım hatta gider polise şikayet ederim nişanlı adam beni rahatsız ediyo diye. İçimi yaktı her şeyi yaparım o pisliğe! Yazıklar olsun ya emeklerime yazık yedirdiğim içirdiğim giydirdiğim haram olsun..
oooo sızın demenıze gore o zaman butun ıstenmeyen gelınler adamları bıraksınlar yanı burda bı suru ıstenmeyen gelınlerı okuyoruz adam olan ne olursa olsun bırakmaz
Ya o kız onla mutlu mu şimdi? Beni GÖRSÜN O KIZA BAKTIĞINDA gururmu yaptı bilmiyorum ama babamın araması vesaire..Korktu mu yani? inanın bi, inandırdı kendine bir heveslendirdi benim suçum yok Allah şahidimdir. Tek suçum saf olmak
Herkes ayni degil ki.. Sonucta bir son gorememisse cocuk daha fazla hayal kurmadan bitsin demistir..
amaaaan adam olan bırakmazdı evet işte herkes adam diil
onu bunu bilmem de Allah aşkınaa ikide bir'' bu kız için miydi? ''demek ne kadar çirkin ya hu
benim günahım ne deyip duruyorsun da peki o kızın günahı ne? çirkinse çirkin Allah yaratırken size sormadı ya!
kim haklı kim haksız ne yaşandı ona yorum yapmıyorum bilemem çünkü ama lütfen şu aşağılayıcı sözleri satfetmeyin
sarfedip de ardından aşağılamıyorum demeyin bari
Sanki kizcagiz aralarina girmis ayirmis gibi
Canim diyelim anne baba seni ariyor istemediklerini soyluyor daha neler soylediler orasi mechul,
sen istenmedigini biliyorsun ne yaparsin geri cekilmez misin ? alip kacirsin cokmu guzel olacak
Bu arada sanki erkek tarafinin akrabasi gibi oldum he ama kendi fikrim napiyim
ya tiviti bırak allasen gunumuz kızları erkeklerden daha delıkanlı artık burda bı dunya erkegın aılesı ıstemedıgı halde evlenen kız var tamam ınsan bıraz kırılır uzulur ona bısey demıyorum ama kız dıretınce sonucta kabul edılcektı aıle ıstemeyınce cocukta hemen küstüm oynamıyorum moduna girmiş ferhat zamanında dağları delmiş ya bunlarda erkekmi peh...
ya tiviti bırak allasen gunumuz kızları erkeklerden daha delıkanlı artık burda bı dunya erkegın aılesı ıstemedıgı halde evlenen kız var tamam ınsan bıraz kırılır uzulur ona bısey demıyorum ama kız dıretınce sonucta kabul edılcektı aıle ıstemeyınce cocukta hemen küstüm oynamıyorum moduna girmiş ferhat zamanında dağları delmiş ya bunlarda erkekmi peh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?