Tolincim daha 3,5 aylık ilişkiymiş zaten belliki uğraşmak istemedi dağ delmek masallarda kalmış zaten
Ayrıca 2 ay olmuş ayrılalı bitmiş gitmiş şey için kim kandırılmış onuda anlamadım
Sen ferhati ariyorsan zor bulursun bu zamanda
dedim ya is erkeklerde bitiyor diye erkek ailesi istemesede erkek sahip cikiyor zorlada olsa evleniyor ama burda oglancagiz istenmemis ve gitmis konu sahibinde hata var ailesini aratmamaliydi.. oglancagizin savasmaya gucu yoktu demekki son goremedi bitirdi..belki onun aileside istemiyordu bilemeyiz iki ailede istemeyince olmayacagini anladi belkidebirde nasip kismet yani nasip se gelir yemenden nasip degil ise ne gelir elden..
valla ben bilmem ister 3.5 aylık ister 35 senelık olsun bı ınsan bırını guven verıp yarı yolda bırakıyosa onu napmalı kaynar kazana atmalıbu kıza nolcak şımdı ağlayıp duruyo yazık gunah diilmi
ayyyy allahım ya bide oğlancağız yazmış ya tamam işte oğlan istenmemiş kız sahip çıkardı o zaman maymun iştahlı bunlar maymun ayrıca ferhatı da bulurum bulamazsamda doğururum delırtmeyın gece gece
Bak o kismida kacirmisim daha 3 bucuk aylik iliskide fol yok yumurta yok aile arayip istemiyorum diyince baglanmadan bitmis is
Merhaba arkadaşlar,
Konumu okuyanlar bilir kısaca hatırlatırsam:
Ağustosta başlayan 3 buçuk aylık rüya ve roman gibi olan iişkinin bitmesi. Kendisi 8 yıllık ilk okul arkadaşımdı. 15 yıl sonra girdi hayatıma ki girmez olaydı. yaşım 23 ve ilk sevgilimdi. Binlerce hayaller binlerce evlilik planları ben mi kurdum hayır! Çok sevmişti her şeyden çok gözlerimin içine bakarak söylerdi. Sen benimsin karımsın başkasına bakarsan kafanı keserim diyodu. Çocukların isimlerine varana kadar kurdu hepsini. Sonra bir gün annem öğrendi ve aradı seni istemiyoruz kızımın peşini bırak oda olmazsa zorlanmaz o iyi bi kız ona kızmayın demiş. Bu kadar basit işte. Ben sdeni alıcam merak etme diyen her sabah cık cık mesaj atan adam! Sonra ben buna gizli ulaştım bana bidaha mesaj atma hadi eyvallah bitti kızım defol git istemiyorum unut beni ve kendine iyi bak. Ben üsteledikçe zaman verelim dedikçe boşuna hayaller kurma kızım.. Bitti. Git sorununu annenle babanla hallet dedi mesajda.
Yazıklar olsun onun her dediğini yaptım her istedğini bana seni bana baban vermezse mahfolurum diyodu ne oldu? Onun için okulumdan olacaktım ailem onu bana yakıştırmadı ben üni 3. sınıftayım onun için çalışmıycaktım kariyerimi bile es geçecektim.. O 2 yıllık mezun babasının işini yapıyo birde telefonda annem sesini beğenmemiş çocuğun tamam abla felan demiş..(ANNEM GAYET KİBARCA İSTEMEDİ BAĞIRIP ÇAĞIRMADI) Her neyse.
Ve aradan tam 2 ay geçti nişanlanmış. Facede ortalarda yoktu annem kız kardeşinin kinden bulmuş nişanlısı koymuş bi resim yüzükler filan...neyse o an oturdu boğazıma bişe diyemedim. Ama BU BANA HAK MI? O KADAR BU KADAR MI YANİ? ŞİMDİ O KIZI MI SEVİYO..
bANA İLİŞKİMİZİN 2. AYINDAYKEN Bİ KIZ VAR GÜYA AİLESİ İSTEMEYE GİTMİŞ DEDİKODU ÇIKMIŞ ASLINDA ÖYLE BİŞE YOKMUŞ. Kızında sesi çıkmıyomuş dedim ki ailen o kızımı istiyo yoksa babana saçmalama sen benimsin ben kimi istersem onu alırım. Böyle arkamdan iş çevirenlere sinir oluyorum felan dedi.
Nişanlandığı kızda o akrabaları uzaktan galiba.
Bu arada benim babamda aramış onu galiba sordum evet aradı çocuklaşma artık istemiyorum yeter dedi.
Benim günahım neydi? Beni kandır ması neydi? Nişanlandığı kızda kapalı benim gibi. Ama Alahın gücüne gitmesin yarabbi babasının eline baktığı belliydi kız güzel değil tmm saçmalıyorum ama değil inanın çevremdeki bilenlerde şok oldu bu kızmı şaşırdılar..
Neyse benim saflığımı kullanan beni kandıran bu insana ne yapıyım sizce bedduamı edeyim Allaha havale ettim içimi yaktı ya şimdi o gülerek pozlar veriyo ya kendi yok ortalarda ben görmiyim diye saklanıyo. Yazıklar olsun ona.Bu arada sevgim kalmadı sanki alıştım boş gibi geliyo düzeliyorum şükürler olsun. Ama ona kinim geçmiyo geçmiycek..
Kizcagiz sahip ciksaydi oglancagiza ailesini aratmazdi bi sekilde engel olurdu.. Dogur dogur bi 20 sene sonraya lazim olur
Simdi acin taze oldugundan aglarsin tabi ama unutursun merak etme..Ağlayarak okuyorum ne halde olduğumu nerenen bileceksiniz..
Benim ilkimdi o annem karşı böyle şeye çocuğun ailesine dek faceden araştırdı tipini beğenmedi zorla numarayı istedi hakaret yedim itildimm..
Peki bunlar zoruma gittimi hayır onun bana yaptığı beni kullanması burda dile gelmiyo ben seni alıcam merak etme demesi benim mücadelem onun içindi ilk ve tek o olsun içindi..
Ben gerizekalımıyım anneme aratıyım annem aramadan ben aradım zaten dedimki ona beni beklemisin ailem istemiyo seni oda tmm beklerim ama annen baksana dedi bana babasının yanında beklerim dedi..
Sonra eve gittim annem bir sinirle bana saldırdı ne dedin o çuğa? Ara yanımda istemediğini söyle nasıl ağlıyorum neler çektim bir Allah bir ben bilirim. Annem ben arıycam dedi aldı ama gerçekten kibar bir şekilde kızımın peşini bırak ilerdede mutlu olmazsınız felan filan oda tamam abla olmazsa zorlanmaz o iyi bi kız kızmayın ona! Olaya bakar mısınız?
Annem sonra dediki bana bu çocuk seni sevseydi siz ne derseniz deyin ben onu okul bitene kadar beklerim annem belkide bu lafı bekledi? ve bana bunu açıkça soyledi benim suçum ne ya? Elimden gelen her mücadeleyi yaptım
bak sana cok guncel bı ornek verıyım cem yılmaz cansu dereyle cıkarken en yakın arkadası ahu yagtuyla aldattı cansuyu ve evlendıler şimdi noldu bak bosanıyolar yanı bı mutsuzlugun ustune mutluluk kurulamadı gordugun gıbı sen ıcını ferah tut canım:)Ağlayarak okuyorum ne halde olduğumu nerenen bileceksiniz..
Benim ilkimdi o annem karşı böyle şeye çocuğun ailesine dek faceden araştırdı tipini beğenmedi zorla numarayı istedi hakaret yedim itildimm..
Peki bunlar zoruma gittimi hayır onun bana yaptığı beni kullanması burda dile gelmiyo ben seni alıcam merak etme demesi benim mücadelem onun içindi ilk ve tek o olsun içindi..
Ben gerizekalımıyım anneme aratıyım annem aramadan ben aradım zaten dedimki ona beni beklemisin ailem istemiyo seni oda tmm beklerim ama annen baksana dedi bana babasının yanında beklerim dedi..
Sonra eve gittim annem bir sinirle bana saldırdı ne dedin o çuğa? Ara yanımda istemediğini söyle nasıl ağlıyorum neler çektim bir Allah bir ben bilirim. Annem ben arıycam dedi aldı ama gerçekten kibar bir şekilde kızımın peşini bırak ilerdede mutlu olmazsınız felan filan oda tamam abla olmazsa zorlanmaz o iyi bi kız kızmayın ona! Olaya bakar mısınız?
Annem sonra dediki bana bu çocuk seni sevseydi siz ne derseniz deyin ben onu okul bitene kadar beklerim annem belkide bu lafı bekledi? ve bana bunu açıkça soyledi benim suçum ne ya? Elimden gelen her mücadeleyi yaptım
ya tiviti kaynanamısın nesın gece gece delı ettın benı oglan annelerı gelınlere neler neler yapıyo gelınler gıkını cıkarmıyo bu hemen bı telefonda kacıp gıtmıs kı bence o anne baba ıyı bıle yapmıs bastan kulagını cekmısler ıste sonradan kızımızı uzmesınler dıye ne guzeldoğurcam tabı hepınız benım kızımı al dıye sıraya gırceksınız ama sallamam
Ben oglancagiz sutten cikmis ak kasik demiyorum ki konu sahibinin beni kullandi demesini sacma buldum,
sevmemis demekki gitmis iste daha fazla baglanmadan bitmis mevzu.. kizimmi olacak yoksa ay agzindan bal damliyor
yahu ordakı benı kullandı manası hayallerımı yıktı anlamında allam yarabbım ya kaynana kılıklılar konudan çıksın lutfen'oglancagız'
Ağlayarak okuyorum ne halde olduğumu nerenen bileceksiniz..
Ağlayarak okuyorum ne halde olduğumu nerenen bileceksiniz..
Ben oglancagiz sutten cikmis ak kasik demiyorum ki konu sahibinin beni kullandi demesini sacma buldum,
sevmemis demekki gitmis iste daha fazla baglanmadan bitmis mevzu.. kizimmi olacak yoksa ay agzindan bal damliyor
UYUMADIM BURDAYIM ARKADAŞLAR,
Aslında beni uyutmuşta heberim olmamış o kızla ilgilii evet kıskanıyorum deli gibi hemde benden sonra o kız ama benleyken o kız onu seviyodu bilmiyorum onunda o kıza gönlü kaymış olamaz bunuda biliyorum. Ya beni unutmak için nişanlandı ya da ne yaptığını bilmiyo..
Birde mutasıp bir aileden gelcek kendi kız kardeşleri pardesülü ben orta derece o derce sahiplenmişti pardesü giycektim bende okula gelip boy göstercekmiş bu kız benim sevgilim diye..
Ayrıca şok oldum ben niye aratıyım onun öncesinde ben gitttim kırtasiyeden aradım annem elimde ne var ne yol almıştıı telefon bilgisayar neler çektim şimdi iyiyim şükür babam güveniyo tekrara..
Onların düşünceleri eğer ben o çocukla evlenseydim sınırlı bir hayatım olacaktı beni çalıştırmak istemiyodu diyorum ya sevdim problem değildi benim için..
Babam bana senin üzerinde ne hayallerim var bu çocukla nasıl olcak o iş dedi tanımak istemedi annem bi yandan çıldırmış ben okul bitene kadar sessiz kalacaktım oda tamam demişti ne olduysa annem aradı belki onunda ailesi istemedi..
Neyse olay bu DİBİNE KADAR MÜCADELE ETTİM! Dayak yedim gerekirse oda gördü bunu numaramı değiştikleri halde onla konuştum gerizekalı değil herhalde bunları görmeycek kadar..
EEVET BENİ KANDIRDI! ÜSTÜNE BASARAK SÖYLÜYORUM.
sayfalarca konu uzamıs da uzamıs, wallahi uykusuz kadınlar matinesine dönmüs burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?