Ve Nişanlanları 8 Aralık 2013..

Tolincim daha 3,5 aylık ilişkiymiş zaten belliki uğraşmak istemedi dağ delmek masallarda kalmış zaten

Ayrıca 2 ay olmuş ayrılalı bitmiş gitmiş şey için kim kandırılmış onuda anlamadım

valla ben bilmem ister 3.5 aylık ister 35 senelık olsun bı ınsan bırını guven verıp yarı yolda bırakıyosa onu napmalı kaynar kazana atmalı bu kıza nolcak şımdı ağlayıp duruyo yazık gunah diilmi

ayyyy allahım ya bide oğlancağız yazmış ya tamam işte oğlan istenmemiş kız sahip çıkardı o zaman maymun iştahlı bunlar maymun ayrıca ferhatı da bulurum bulamazsamda doğururum delırtmeyın gece gece

Bak o kismida kacirmisim daha 3 bucuk aylik iliskide fol yok yumurta yok aile arayip istemiyorum diyince baglanmadan bitmis is

Konu sahibi uyudu galiba bizde kendi aramızda muhabbet ediyoruz sabah sabah

Ağlayarak okuyorum ne halde olduğumu nerenen bileceksiniz..
Benim ilkimdi o annem karşı böyle şeye çocuğun ailesine dek faceden araştırdı tipini beğenmedi zorla numarayı istedi hakaret yedim itildimm..
Peki bunlar zoruma gittimi hayır onun bana yaptığı beni kullanması burda dile gelmiyo ben seni alıcam merak etme demesi benim mücadelem onun içindi ilk ve tek o olsun içindi..
Ben gerizekalımıyım anneme aratıyım annem aramadan ben aradım zaten dedimki ona beni beklemisin ailem istemiyo seni oda tmm beklerim ama annen baksana dedi bana babasının yanında beklerim dedi..
Sonra eve gittim annem bir sinirle bana saldırdı ne dedin o çuğa? Ara yanımda istemediğini söyle nasıl ağlıyorum neler çektim bir Allah bir ben bilirim. Annem ben arıycam dedi aldı ama gerçekten kibar bir şekilde kızımın peşini bırak ilerdede mutlu olmazsınız felan filan oda tamam abla olmazsa zorlanmaz o iyi bi kız kızmayın ona! Olaya bakar mısınız?
Annem sonra dediki bana bu çocuk seni sevseydi siz ne derseniz deyin ben onu okul bitene kadar beklerim annem belkide bu lafı bekledi? ve bana bunu açıkça soyledi benim suçum ne ya? Elimden gelen her mücadeleyi yaptım

Kizcagiz sahip ciksaydi oglancagiza ailesini aratmazdi bi sekilde engel olurdu.. Dogur dogur bi 20 sene sonraya lazim olur

Bak o kismida kacirmisim daha 3 bucuk aylik iliskide fol yok yumurta yok aile arayip istemiyorum diyince baglanmadan bitmis is

eeee o zaman nıye zamanında kızla evlılık hayallerı kurup cocukların adına kadar koyuyosun yazık dıılmı sımdı o bebelere?? bakamıycan aşka gebe kalmıycaksın kımsenın hayallerını yıkmıycaksın bu işler boyle ıkı gun sonra o kızlada yurutemez zaten bı mutsuzlugun ustune mutluluk kurulmaz

ailenin hakikaten bir bildigi varmıs...
sevgisini "kafanı keserim" diyerek gostermeye calısırken rahatsız olmayıp devam etmen hata zaten.

muhtemelen seninle gorusuyorken istemem yan cebime koy misali kızın fotosuna falan da bakmıstır, nisan o kadar hızlı gelismez yoksa. ne bedduası, kurtulduguna sevin.

Kizcagiz sahip ciksaydi oglancagiza ailesini aratmazdi bi sekilde engel olurdu.. Dogur dogur bi 20 sene sonraya lazim olur

ya tiviti kaynanamısın nesın gece gece delı ettın benı oglan annelerı gelınlere neler neler yapıyo gelınler gıkını cıkarmıyo bu hemen bı telefonda kacıp gıtmıs kı bence o anne baba ıyı bıle yapmıs bastan kulagını cekmısler ıste sonradan kızımızı uzmesınler dıye ne guzeldoğurcam tabı hepınız benım kızımı al dıye sıraya gırceksınız ama sallamam

Simdi acin taze oldugundan aglarsin tabi ama unutursun merak etme..
Hala kullandi diyorsun ya pes.. sevmissiniz biseyler paylasmissiniz olmayinca olmuyor,
zorlami yaninda tuttu ki kullandi diyorsun hayret..
annen ne kadar baskici insanin ici guzel olsun tipini begendigi biri belkide kotu biri olacak kim bilir,
ama sende tiple degerlendiriyorsun oda ayri kiza cirkin imasi yaptigina gore...
tamam iste sevmediyse daha fazla baglanmadan kurtulmus oldun sevinsen ya..

bak sana cok guncel bı ornek verıyım cem yılmaz cansu dereyle cıkarken en yakın arkadası ahu yagtuyla aldattı cansuyu ve evlendıler şimdi noldu bak bosanıyolar yanı bı mutsuzlugun ustune mutluluk kurulamadı gordugun gıbı sen ıcını ferah tut canım:)

Ben oglancagiz sutten cikmis ak kasik demiyorum ki konu sahibinin beni kullandi demesini sacma buldum,
sevmemis demekki gitmis iste daha fazla baglanmadan bitmis mevzu.. kizimmi olacak yoksa ay agzindan bal damliyor

UYUMADIM BURDAYIM ARKADAŞLAR,
Aslında beni uyutmuşta heberim olmamış o kızla ilgilii evet kıskanıyorum deli gibi hemde benden sonra o kız ama benleyken o kız onu seviyodu bilmiyorum onunda o kıza gönlü kaymış olamaz bunuda biliyorum. Ya beni unutmak için nişanlandı ya da ne yaptığını bilmiyo..
Birde mutasıp bir aileden gelcek kendi kız kardeşleri pardesülü ben orta derece o derce sahiplenmişti pardesü giycektim bende okula gelip boy göstercekmiş bu kız benim sevgilim diye..
Ayrıca şok oldum ben niye aratıyım onun öncesinde ben gitttim kırtasiyeden aradım annem elimde ne var ne yol almıştıı telefon bilgisayar neler çektim şimdi iyiyim şükür babam güveniyo tekrara..
Onların düşünceleri eğer ben o çocukla evlenseydim sınırlı bir hayatım olacaktı beni çalıştırmak istemiyodu diyorum ya sevdim problem değildi benim için..
Babam bana senin üzerinde ne hayallerim var bu çocukla nasıl olcak o iş dedi tanımak istemedi annem bi yandan çıldırmış ben okul bitene kadar sessiz kalacaktım oda tamam demişti ne olduysa annem aradı belki onunda ailesi istemedi..
Neyse olay bu DİBİNE KADAR MÜCADELE ETTİM! Dayak yedim gerekirse oda gördü bunu numaramı değiştikleri halde onla konuştum gerizekalı değil herhalde bunları görmeycek kadar..
EEVET BENİ KANDIRDI! ÜSTÜNE BASARAK SÖYLÜYORUM.

Ben oglancagiz sutten cikmis ak kasik demiyorum ki konu sahibinin beni kullandi demesini sacma buldum,
sevmemis demekki gitmis iste daha fazla baglanmadan bitmis mevzu.. kizimmi olacak yoksa ay agzindan bal damliyor

yahu ordakı benı kullandı manası hayallerımı yıktı anlamında allam yarabbım ya kaynana kılıklılar konudan çıksın lutfen 'oglancagız'

tweety Kullanma olayını açayım mı istersen? Benim İnandıklarımı mı anlatayım burda dile gelmiyo anlatamıyorum herhalde! Çok acımasız yorum çok!

yahu ordakı benı kullandı manası hayallerımı yıktı anlamında allam yarabbım ya kaynana kılıklılar konudan çıksın lutfen 'oglancagız'

Kaynana kilikli mi Hepimiz birer kaynana adayiyiz sekerim Cocuk sebepsiz terketse aldatsa baskasina gitse vs bu tarz birsey olsa derim ki evet hayallerinle oynamis seni kandirmis filan fistan ama birileri araya girip isi bozduysa hayalleride o girenler bozmustur.. arkasinda dursaydi iyiydi durmamis yapacak birsey yok iste

Canım benim üzülme, okurken ben üzüldüm. Siz birliktemi oldunuz bu adamla ilkim demişsinde? ah be keşke inanmasaydın o laflarına. Sen elinden geleni yapmışsın bana göre, karşındaki insanda pek yürek yokmuş. Hadi kaldıramadı ayrıldı diyelim apar topar 2 ay içinde başkasıyla nişanlanan adamdan hayır mı gelir.. Ayrıca merak etme kimsenin ahı kimsede kalmaz. Ama artık yapılacak birşey de yok toparlaman gerek. Eğer gerçekten içindeki acının bitmesini ve toparlanamayı istiyorsan da o acıyı dibine kadar yaşaman gerekiyor. Ağla, içinden geldiği gibi davran. İnan daha çabuk bitiyor ozaman, soğuyor insan. İçine attıkça zamana yayılıyor o acı. Sonra en ufak bir sözde, bir müzikte, bir parfüm kokusunda darmadağın ediyor insanı. Ama acını kendin yaşa. Onu takip ederek, fotoğrafarına bakarak sadece acının geçme süresini uzatırsın. Engelle onu tüm sanal mecralardan.

konu sahibi,
annen yakısıklı degilmis mi dedi yoksa serseri tipli mi buldu...?
dogru veya yanlıs rollerinize bir bak;
ailen begenmemis karısmıs, sen de duygularının arkasında durmussun, eee cocuk nerde? "tamam abla" resmen korkmus.
diyelim ki asıktın en basta goremedin cocugun kisiligini, ya simdi?
hala neye uzuluyorsun...

tweety,
genckızların her hatasını erkekleri suclayarak ortbas etmesine ben de karsıyım,
fakat konu sahibi tecrubesiz ve hemen inanmıs,
kandırdı derken bana yalan soylemis oldu, sozunun eri olamadı hemen vazgecti, duygularımla oynadı demeye calısıyor muhtemelen. tip konusu ise cocugun kası gozu degildir herhalde. yoksa anne mutsuz olursunuz demezdi.

sayfalarca konu uzamıs da uzamıs, wallahi uykusuz kadınlar matinesine dönmüs burası

Valla ailen haklı çünkü seni bunca yıl yetiştirmişler kızımız ayakları üstünde dursun kimseye boyun eğmesin demişler sen onun için okulu bırakacaktım diyorsun ailen anlamış işte neler yapacağını ondan böyle davranmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…