Ve Nişanlanları 8 Aralık 2013..

tweety Kullanma olayını açayım mı istersen? Benim İnandıklarımı mı anlatayım burda dile gelmiyo anlatamıyorum herhalde! Çok acımasız yorum çok!

Bir acimasizlik yok benim dogrularim bunlar.. seninkiler onlar...

e işte nolcak bu saatten sonra ilahi adalet gırıcek devreye kaynana kılıklısın işte oglancagız bılmem ne barı yazsaydın oğluşum deseydın barı peh

canim ben anladim orayida sebepsiz bi terkedilme olmayinca bana kandirmislik olarak gelmiyor bilemiyorum..

Bişeyler yaşadık ama ileri boyutta değil. Neyse yaşandı sonuçta ama bana bu yaşamanın üzerine merak etme ben seni alıcam inşllahı yok bunu demesi? Ya Allah aşkına tamam yaptım bir mallık gerizekalılık ileri düzeyde olmasa da hani namusuydum ben onun ya ben kimseyle çıkmadım bu yaşıma kadar bana senin gibisi yok sen temizsin safsın ve benimsin diyodu.. Ya tmm Allah belamı versin benim ben suçluyum o zman safım inandım Kandırıldım! Kullandı! EVET KULLANDI!
Doktora gittim nasıl ağladım kadın halime üzüldü babama üstüne gitmeyin demiş 4 aydır öksütrüğüm geçmedi psikolojik ciğerlerimde bişe var sandılar film çekildim..
Neden mal gibi sevdim öküz gbi sevdim Dibine kadar sevdim bana yazıklar olsun OZAMAN Ben suçluyum.

Bu düşünce beni çok üzüyor neden siz birinin namusu olasınız ki, onun namusu kendi üstüne kayıtlı. Valla evliyim lakin eşimin namusu olduğumu da düşünmüyorum kendi namusumdan adımdan sorumluyum. Olaylara bakış açınızdan dolayı kendinizi bu kadar köşeye kıstırdığınız düşünüyorum

sen sıkma canını bu tarafta olmadı otekı tarafta bu yarı yolda bırakılan kızlar toplanıcaz bı yerde kı bu kızlara bende dahılım bu adamların altına verıcez odunu verıcez odunu bak sana cok sevdıgım bı sozu yazıyım Peygamber Efendımız demiş ki: Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını her iki dünyada da veremezsin

Problem yakışıklılık değil yakışıklı her neyse tipi geçiyim güvenemedi ısınamadı annem çıldırdı ya tepkilerini görmeliydiniz..Babam sakindi bana dediki ara ve bitir annemin karışmasını bile istemedi. Belkide Allah gösterdi bilmiyorum bende melek değilim ama mal gibi inandım işte ondan küfür bile yedim neler dedi bana babamla annemin istememesinin acısını benden çıkardı.
Başta baban vermezse mahfolurum diyodu. Sen ne yaparsın diyodu direnemedi ya anlatamıyorum en azından babamla tanışsaydı evi biliyo kaç kez arabayla aldı beni anneme telefonda ben kızınızı seviyorum deseydi..
Bir de kompleksi vardı ben konferansa katılmıştım bana hıı iyi kariyer yapcan ya işte daha ne diyodu bana sen değişmezsin biliyorum çalışcan sen diyodu bende yok çalışmıycam diyodum. Plaketimi bile çekemedi ya üstün olmamı çekemedi ama ben problem yaptımmı HAYIR! Allah görüyor onun adaletine sığınıyorum.

Kendine hakaret edince hic birsey duzelmiyor canim,
o yuzden kendine hakaret etmekten vazgec..
bundan sonra onune bakarsin sende,
bi arkadasin dedigi gibi onu arastirip durma unutursun elbet..
hakkinda hayirlisi olsun ne diyeyim..

Niye şaşırıyorsun annen çoook akıllı bir kadınmış git sarıl öp annenin eteğinden ayrılma kardeşim hatta sadakanı ver.Erkekler böyle hele ki başka birini görmesin , belki kendileri de böyle olduklarından habersizler ama güvenmeyeceksin buda sana ders olsun , acını da çek şimdilik ama geçiyor bunlar gün gelecek ben bu adamı nasıl sevmişim diyeceksin .

Son düzenleme:
Kendine hakaret edince hic birsey duzelmiyor canim,
o yuzden kendine hakaret etmekten vazgec..
bundan sonra onune bakarsin sende,
bi arkadasin dedigi gibi onu arastirip durma unutursun elbet..
hakkinda hayirlisi olsun ne diyeyim..

Ben o kazanacağım günü bekliyorum canım kendimi büyük görmüyorum her şey ortada katil ben değilim ne de ailem..
Katil o ve o hep benim resimlerimi beğenirdi ne paylaşırsam akrabaları doluydu facesi..
Okızda yüklüydü uzaktan akrabası bir tane resmini beğenmiş daha ilk 1. ayımızda kız bunu sveiyodu bence neyse ben kızı küçümsemiyorum Allah yaratmış ama benden sonra(zaman anlamında) hoop o kız saçma geldi. Yani ipini koparan köpekler gibi bune abi? O kıza gönül verdiğine asla inanmıyorum eminim ailesi ve sevdiğinide düşünmüyorum. Bababsından köpek gibi korkuyodu. Ve o kız benim onla olan ilişkimi biliyodu şimdide facelerde resimlerini yayınlıyo elini tutarken yüzüne bakarken isteme çiçeği tepsisi bide herkese açık yapmış resmen NİSPET. SUÇLU BENİM EVET. Bu nispet olayını çözemiyorum normalde bunu benim yapmam lazım birini bulup ama ben onun gibi karaktersiz değilim! Sahte gülümsemeler ya bi yürüsün gitsin ya bi insan nasıl unutur hemen yaşananları? Resmen görücü usulü belli neyse o kız mutlu olsun ama onun yüzü gülmesin gülemesin!

Şaşırmayın bu kadar kızlar özellikle erkek milleti çok çabuk partner değiştirebilir dün sni seviyordur yarın başkasını sever. hem hangi giden zamanında çok sevdiğini iddia etmemişti ki bu hep böyledir. Bahane olmuş ona annenin dediği farklı ufuklara yelken açmak işine gelmiş sanki.. çok da dert etme hayırlısı böyleymiş belli ki

Ya yok canım ne unutması bak tahminimce ne olur , evlenirler bir kaç ay sonra eşi hamile kalır o arada eskiyi kafasından atamayan adam ki sen oluyorsun bu eşiyle emin ol bunun kavgasını çok yapacaklar.
Çünkü hazım dönemi diye bir şey var ki o bunu yaşamamış . Kendi gülemez evlendiği kadın da gülemez ondan sebep .Kurun yanın da yaş dayanıyor.

Son düzenleme:

Sakin ol, bu kadar yüklenme kendine. Birşeyler yaşanır, o an hisler o yönde gelişmiştir yaşanmıştır. Bunun için kendine mal, gerizekalı vs deme lütfen. Bana göre sen hala temiz ve safsın. Aslında insan kendini nasıl görüyorsa öyledir. Zamanla kendini yargıladığı düşüncelere, kendide inanmaya başlar ve bunun sonuçları psikolojikmen daha da yıpranmaktan başka bir işe yaramaz. Böyle en ufak engelde kaçıp giden adamlardan da ne köy olur ne kasaba. Mevlana demiş ki; “Üzülme! Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir, ya da olmaması gerektiği içindir” çok hoşuma gider bu söz. Hepimiz sevdik zamanında çokta güzel darbeler yedik. Zamanla geçicek zaten.. Bu arada adamın kullandığı birşey varsa oda duyguların olabilir en fazla. İyi niyetliymişsin, inanmışsın. İyi niyetlisin diyede kimse seni yadırgamaz merak etme. Sadece bundan sonra daha dikkatli ol, hemen güvenmemeye çalış.

Son düzenleme:

Yasadiklarini en iyi sen bilirsin.. ben biraz oglani savunmusum gibi oldu ama oyle degil yani ben sadece kandirma olayina takildim,yani istenmemis birakip gitmis ve yol yakinken bitmis isin ozu bu.. annenler araya girmis filan dedimde simdi yukarda akidem nikli arkadasin yorumunu okuyunca dank etti belkide gercekleri gormen icin bir vesile oldu kimbilir.. zamanla unutulur sen surekli onlarin resimlerine bakip kendini kinlendirmeye devam edersen zaten unutamassin ki hayat bi yerde devam ediyor eger gercekten canini yaktiysa zaten bedelini öder.. belki ailesi o kizi istedigi icin oda kabul etmis olabilir madem babasindan da korkuyor.. kiz belkide art niyetle yayinlamiyordur yeni nisanlanmis sevincini paylasiyor olabilir bilemiyecegim.. hakkinda hayirlisi ve kirdiysam kusura bakma..

bu durumu neden hazmedemedigin sonunda ortaya cıkmıs oldu,
canım bu bir karsılıklı paylasımdır, seni zorlamamıs, kimsenin kimseyi kullandıgı yok.

eger sonrasında herhangi bir olumsuz durumda yasadıklarını kabullenemeyecegini dusunuyorsan bir daha benzer seyleri yasamazsın,
boyle bir prensibin varsa da asıl guvenini kazanacak adama o bordo kaplı defteri eline almadan 1cm bile yanasmazsın.

ayrıca baskasının namusu olmak ne kelime... o boyle cumleler kursa bile senin kabul etmemen gerekir,
herkes kendinden sorumludur, evliler bile. yoksa namus cinayetlerini haklı cıkarır bu dedigin...

gelelim diger konuya,
bu cocuk ozguveni dusuk, karsısındaki kadına baskı uygulayabilmeyi hak goren karaktersizin teki.
unutulamayacak hicbir yanı yok. eger ki unutamadıkların yasadıgın seylerin sana ozgu yanı ise... bunlar hayatında birer tecrube olarak kalacak ve bundan sonra adımlarını daha dikkatli atacaksın.

yoksa ah napacagım ben diye dövünmekle, hala onun nisanı evliligi bunları kafaya takmayla yalnızca kendine zarar vermis olursun.
kendinle yuzles, hayatındaki olur ve olmazları netlestir ve emin adımlarla yoluna devam et canım,
kendine guvenin arttıkca boyle serefsizlerin arkasından aglamanın sacma oldugunu da ilerde kendin soyleyeceksin zaten

Son düzenleme:
canım ben o kıza laf etmiyorum kopek olup ağlar inşallah o sureçte beni arasın gozleri ve mutsuz olsun beni unutmasın pislik acı çeksin

Haklısın canım hepinize çok teşekkur ederim

Zararın neresinden dönülse kardır şimdi çok kızgınsın ama sular biraz daha durulduğun da daha açık görebileceksin.Ya evlenip çoluk çocuk sahibi olduktan sonra bunları yaşasaydın çok zor yaşamak bunları rabbim kimsenin huzurunu bozmasın .

Ayrıca ne olursa olsun bak ne olursa olsun hiç bir şey ama hiç hiç bir şey senden kıymetli değil.
Ne yaptığın ne hata işlediğin önemli değil kimse kimse için ölüp bitmiyor.
Sen niye kendini harap ediyorsun ki .

Son düzenleme:

Yuzumu guldurdun çok sağol canım :) Geçiyo acısı iyice bitecek inşallah rabbime,sığındım ben acımı cezamı çektim hem maddi hem manevi sıra onda bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…