• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve samsuna geri dönüyorum

Kızlar psikologumla da konuştum.benim su an bulunduğun ilçe oğluma ve bana uygun değil.oglum 8 yasinda ve mahallede oynayabileceği bir arkadaşı bile yok.genel olarak burda benim yaşıtım da yok.yalniz hissediyoruz.aslinds benim sorunum sadece işyeri değil.ilceyle de bir bağ kuramadım. Istanbulda 29 sene yaşadım.aslen samsunluyum.samsun da altı sene kaldim ve su an kararım su ki oraya geri dönmek.evet kira zorlayacak evet iş yoğun ama çevremiz değişecek.
Şu an kimse iş yerinde bana takılmıyor ama artık normal bir işyeri istiyorum.
Yalniz gideceğim yerde eski müdürlüğünden bir arkadas var.eski müdürlükte de sıkıntılar yaşamıştım.dedikodu yaparmı ki aman delinin teki diye.bir de eski anlayamadigim insanların arkadaşları var.bu müdürlükte sorun buydu o yüzden korkuyorum.maalesef bizde nereye gidersen git mutlaka bir tanıdık çıkıyor.ne diyorsunuz.gidecegim yeri hayal ettiğimde bile enerjim yükseliyor
Kötü insanlar her zaman her yerdeler bence baş etmeyi öğrenmeniz gerek. İnsan sosyal bir varlık ve ancak sosyalligini koruduğu zaman kendini iyi hisseder. Arkadaş edinmek zor değil. Her şey bir " merhaba" ile başlar. Elbette kendinizi daha iyi hissedecekseniz gidin ama içinizdeki tüm huzursuzluğu da gotureceksiniz

Kötü insanlar her zaman her yerdeler bence baş etmeyi öğrenmeniz gerek. İnsan sosyal bir varlık ve ancak sosyalligini koruduğu zaman kendini iyi hisseder. Arkadaş edinmek zor değil. Her şey bir " merhaba" ile başlar. Elbette kendinizi daha iyi hissedecekseniz gidin ama içinizdeki tüm huzursuzluğu da gotureceksiniz
Burası bana uygun değil.ilceyi ilk gördüm buraya geldiğim ilk gündü.bana çok küçük geldi sevmedim.bunaldim

Işyeri de su an sorunum yok.onlari alt ettim ama sorunum komşu yok arkadas yok çocuğun çevresi yok.egitimi alacağı kurslar vs için büyük yerde olmanız lazım.istanbul ve samsun hariç de en çok ankarayi sevdim bu arada.

Komple kimseyi tanımadığım bir şehir seçer orada yaşardım. Birkaç ay sonra samsun için benzer konuları açacaksınız gibi görünüyor.
Kadınlar kulübünde ne yazarsanız cikiyor ve benim de vukonuda endişelerim var.bizim başka şansımız yok.bir kez daha dışlanmaya dayanamam

Kızlar psikologumla da konuştum.benim su an bulunduğun ilçe oğluma ve bana uygun değil.oglum 8 yasinda ve mahallede oynayabileceği bir arkadaşı bile yok.genel olarak burda benim yaşıtım da yok.yalniz hissediyoruz.aslinds benim sorunum sadece işyeri değil.ilceyle de bir bağ kuramadım. Istanbulda 29 sene yaşadım.aslen samsunluyum.samsun da altı sene kaldim ve su an kararım su ki oraya geri dönmek.evet kira zorlayacak evet iş yoğun ama çevremiz değişecek.
Yalniz gideceğim yerde eski müdürlüğünden bir arkadas var.eski müdürlükte de sıkıntılar yaşamıştım.dedikodu yaparmı ki aman delinin teki diye.bir de eski anlayamadigim insanların arkadaşları var.bu müdürlükte sorun buydu o yüzden korkuyorum.maalesef bizde nereye gidersen git mutlaka bir tanıdık çıkıyor.ne diyorsunuz.gidecegim yeri hayal ettiğimde bile enerjim yükseliyor
Sen değişmediğin sürece her gittiğin yerde sorun olacak.

Kız bugüne kadar hangi akraban yaralı parmağına işedi? Hep aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemeyi bırak bence. Kendine çocuğunla yaşayacak yeni bir şehir seç, yeni bri sayfa aç. Oradaki insanlara bahsetme annemden kocandan, geçmişinden. Sıfırdan olmak istediğin gibi bir insan ol, hazır terapi de aldin. Biraz da ani tepkilerine, dürtüsel davranmalarına son verirsen harika bir sıfırdan başlangıç yapabilirsin
Acaba ankarada mi başlasam?

Ordu, Giresun, Bartın
Bu şehirleri de düşünebilirsin.
Ama samsun benim memleketim deme. Gittiğin yeri de memleketin yapabilirsin istersen.
Bir de zaten insanın doğduğu yer değil doyduğu yer.
Kimseyi tanımadığın, senide tanımayanların olduğu bir şehire git bence.
Hicrette hayır vardır. Bakarsın psikolojini bile düzeltir 🤷🏻‍♀️

Egitimde 10 sene once tanıdığın bir herif dedikodumu yaptı.ve yine aynı yerdeyim
Önceki konularınızı pek bilmiyorum ama sorunlu bir tipseniz yeni yerde sorunlu davranışlarınızı tekrarlamazsınız. Dedikodunuz yapılsa da söze değil eyleme bakarlar. Dedikodu ellerinde patlar.

Oğlunuzun babası nerede yaşıyor ? Oğlunuz Samsun'a gitmek ister mi , oğlunuzla konuştunuz mu ?

Ablacım önceki konularına baktım da en güzel kaeaei vermiş olursun. Ben de samsundayim. Güzel buralar gel kendine baştan, güzel bir hayat kur

Bu da bir adım diyicem ama yanlış bir adım aslında. Sizin, sizi hiç kimsenin tanımadığı bir yerde başlamanız lazım. Bu zamana kadar gittiğiniz her yerde problem çıkarmışsınız. Ve normal olarak gittiğiniz yerde tanıdığınız varsa bu sorunlar konuşulacak, herkes haberdar olacak. Madem yeniden başlamayı kabullendiniz bari sıfırdan başlayın. Kendinizi de değiştirirseniz ki hiç sanmıyorum rahat edersiniz.

Back
X