- Konu Sahibi SaGoSu KaJmEr
-
ne yapalım şekerim...Allah'tan iyiki çekinmişiz yoksa şööööle eli ayağı normal,insan sıfatında bir resmim olmayacakmış:dilcikar:...çabuuukk öbür pozları çıkar ortayaklava:garson'un çektiğine bilem razıyımsenağlama
samsunlu kızlar yani buluşanlar hadin bide gün yapalımmmmmmm
samsun çarşı değil canım toptepede meşe tesisleri unutmuşun sen samsunuzemuszemus
yaw kızlar çıldıracam sayfalar çok zor açılıyoooo evde misafir varr resimleri göremedimmm offf ya((((
artık yarına kaldı öpüldünüz bayanklar
aha bak şimdi konuşacağım..duramıyorum:tomato::tomato:arkadaşlar bunlar ne diyosa doğrudur...ayyy bilmemki...müsait olabilirmiyimki:dilcikar:.."gün" lerime bir bakmam lazım..."zor kadın"smile iii:roflol::roflol:
valla ben herşeye varım:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kısslllaaaarrrrrrrr günmü dedinizzzdelikafadulden
bayılırımm vallaaaaahihoyyyt
bence süperrrr olurrr alkisalkisalkis
bastır beloş ekruluma inat:dance::dance::dance:
ablammmmm hadi ama nazlanma benimde 3 günüm var ben bakmadan balıklama atladım bak sagomist ilk sıraya beni yazzzzzzzdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
aha bak şimdi konuşacağım..duramıyorum:tomato::tomato:arkadaşlar bunlar ne diyosa doğrudur...ayyy bilmemki...müsait olabilirmiyimki:dilcikar:.."gün" lerime bir bakmam lazım..."zor kadın"smile iii:roflol::roflol:
siz güzelsiniz, mekan güzel, daha ne olsun???
Dostluğunuz daim olsunnnn...a.s.
ok ozaman kızlar gün ayarlıyorruz bakalım hayırlısı plan yapalım birlikte ama bi ekin beni sizi biçerimmmm haaaaaaaa toplam 8 kişi oluyoz hadin kızlar güne girekin ayda bir 50 tl varmısınız yine dışarda olsun buluşma herkes kendi sırasında yeri tayin etsin ilk sıra benim vallaha resimlerin acısını çıkarrım ha benim ilk sıram günü bilem yaptım 21 haziran ilk gün bende amisos kafeteryada buluşuyoz ok gelenler parmak kaldırsın gelmeyenler ağlaya ağlaya zırlaya zırlaya vereliniortak[/QUO
ablam ilk sıra sagomistin olsun resimleri o siteye koydu ayın 21 de amisos ta
ikinci sıra benim buluşmayı ben ayarladım yeri ilk buluşmada söylerim:Saruboceq:
gerisini siz ayarlayım
ok ozaman kızlar gün ayarlıyorruz bakalım hayırlısı plan yapalım birlikte ama bi ekin beni sizi biçerimmmm haaaaaaaa toplam 8 kişi oluyoz hadin kızlar güne girekin ayda bir 50 tl varmısınız yine dışarda olsun buluşma herkes kendi sırasında yeri tayin etsin ilk sıra benim vallaha resimlerin acısını çıkarrım ha benim ilk sıram günü bilem yaptım 21 haziran ilk gün bende amisos kafeteryada buluşuyoz ok gelenler parmak kaldırsın gelmeyenler ağlaya ağlaya zırlaya zırlaya vereliniortak[/QUO
ablam ilk sıra sagomistin olsun resimleri o siteye koydu ayın 21 de amisos ta
ikinci sıra benim buluşmayı ben ayarladım yeri ilk buluşmada söylerim:Saruboceq:
gerisini siz ayarlayım
he balım aynen ilk benim ikinci senin 3. sarıböcük 4. tuğba 5.gülsenem 6.ekrulum 7 onun ablası ok oldumu beğendinizmi kızmayın ha hihoyyyt
ok ozaman kızlar gün ayarlıyorruz bakalım hayırlısı plan yapalım birlikte ama bi ekin beni sizi biçerimmmm haaaaaaaa toplam 8 kişi oluyoz hadin kızlar güne girekin ayda bir 50 tl varmısınız yine dışarda olsun buluşma herkes kendi sırasında yeri tayin etsin ilk sıra benim vallaha resimlerin acısını çıkarrım ha benim ilk sıram günü bilem yaptım 21 haziran ilk gün bende amisos kafeteryada buluşuyoz ok gelenler parmak kaldırsın gelmeyenler ağlaya ağlaya zırlaya zırlaya vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?