Ve , Sevgilisi terazi olan bayanlar....:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben başak burcuyum eşim terazi üstüne yetmezmiş gibi oğlumda terazi evet kendini dengeli biri olarak görür adaletlidir süperdir mükemmel insan!! ağız tadıyla bi kavga edemzsin bir konuyu halletmek için konuşmaya çalışırsın karşında balık gibi susar beni dengeleyecek ya sonra hiç bişey konuşulmamış gibi devam eder aynı hareketleri yapmaya başak terazi olmuyor benim bir boğa burcuyla evlenmem gerekirdi ama kader işte

evet
boga basak , boga yengec bunlar uyumlu başakla terazı de olmuyor degıl gordum tabı ama işte tam uyusmuyor bana da basak olsa mesela hıc anlasamıyorum, basak ıkızler hıc alakası yok, bı de nereden bakarsan bak boga erkegı ıyı ya hem sadık hem evıne bogazına düşkün yuva dşkünü, ama genelde karısından uzak - kocasından uzak yasalarmıs boga burcları arada tek baslarına tatıllerı falan severlermıs, belkı hayal ettıgın gıbı guzel olmayabılırdı.

senın terazı de bır garıpmıs ama sen bagarırken susuyor falan, senınkı remen duymazdan gelıyormus hadı bızımkıler dınlıyor evet tabı olur olmaz mı tamam dıyıp sonra aynı bıldıgını okuyor, aman allaskına hepsı aynı nane sonucta gayet benciller bu terazı erkeklerı.. :ecrin_bebek:

ben teraziyim
çok estetik
harika
cici
ama çok dengesiz
duygulu maymuncukum
dikkat yani
benden uyarması

ben teraziyim
çok estetik
harika
cici
ama çok dengesiz
duygulu maymuncukum
dikkat yani
benden uyarması

yaaa kazuletttttttttttt kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızı degılll erkeğiiiiiiiiiiiii lülülülülülü

ben teraziyim ben de dengesizim ama etrafımda hep denge ararım neyse boşver beni

bi arkadaşımın çıktığı çocuk teraziydi 5 yıl çıktılar ama bu 5 yılın 3 yılını ayrı yaşadılar nerdeyse çünkü bi ayrılıp bi barışıyorlardı en sonunda olmadı tabi çocuk askere gitti kız başkasıyla oldu ve bitttiii

kolonya kuzum ben teraziyim amannn hiç çekilmiyom ,aşkım boğa allah öle bir sabır vermişki ona maşallah bi anım bi anımı tutmaz zooruz yani bazen çekilmiyoruzz.4 senede 100 ü geçmiştir hadi ayrılalım lafı bıktı artık çocuk ama yapmıom artık ayrılalım diyorum 2 saat sonra arıom yüzsüz gibi.............................. :)dengesizim işte ama böle de mutluyum monoton değilim işte

geçmişi okuyup geldim neyseki yalnız değilmişim önce ohh çok şükür dedim :1hug:

kim açmışsa bu topiği eline sağlık :teselli: teselli oldum gerçekten

gözü kararınca ortadan kayboluyorum ben bir balığım düşünün bizde tam tersi ben susuyorum :))

ben teraziyim sevgilimde terazi..evlenmeye karar verıldı ve super bır ask..aıleler tanıstı...bırdenbıre gereksız yere benden ayrıldı 3 ay konusmadık gorusmedık...3 ay sonra geldı ve evlenmeye krar verdı yıne..kırgınım kızgınım benı delı edıyor...bakalım napıcak sevıyorsa bılmıyorummm

benim sevgilim de terazi bende teraziyim. bagzen sanki o ben mis gibi hissediyorum, bagzende hic ama hic uyusmadigimi.. onu cok seviyorum, o bagzen cok özgür olmayi seviyor, bagzen de yapismami.. aslinda bende onun gibiyim.. özgür olmak cok güzel ama onsuz da olamam. sanirim dengeyi böyle tutuyoruz.

Yeni bi ilişki başlamak üzere. Ben oğlak burcuyum, yükselenim terazi. O da terazi burcu ve sanırım yükseleni akrep. Ne dersiniz? Umut var mı 😄?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben ikizlerim, o terazi.. Eğer terazi değil de başka bir burç olsaydı bu ilişki böyle yürümezdi

Eşim terazi burcu bence denge problemi var çok konuşuyor dır dır sinirli iyi huyları titiz temizliğe önem verir insan canlısı bir insandır Allah sahibine ( °bana° ) bağışlasın bu arada bende ikizler burcuyum iyi anlaşıyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…