- Konu Sahibi EU1
-
hımm doğum saatinden emin değilsin o zaman...yay özelliklerini taşıyorsan öylesindir ..:))
Benimkinin yükseleni de terazi((((
Evet abim ikizler Allahımmmm,evleneceği kıza sabırlar diliyorum :)
Kızlar iyi geceler ,yarın iş görüşmem var takıldım yine sitede :))))
Sevgilisi ya da eşi terazi olanlara sabırlarrrrr
Eminim de her site farklı şey söylüyor canım.Emin olamadım işinin ehli birini bulmam lazım :)
Evet Yay özelliklerini oğlak kadar taşıyorum :))
Aaa unuttum hatta bir sitede de oğlak çıkmıştı :)
bende oğlağım sevgilim terazi hihoyyytKolonya senin burcun ne?Benimki oğlak çok zorlanıyorum eşimle valla.Çok vurdumduymaz görünüyor acaba sadece görünüşte mi öyle ki??mirmirmirmir
bızım o konuda anlasmamız var, delırmıs gıbı bagarmak yasak ona, o öyle yaparsa ben de ıstemedıgı bır seyı yapıyorum yani bızde delırmek yasak :)
ama kopma noktası olayı cok dogru
daha bak dün aynısı oldu bır sebepten kavga edıyoruz, habıre soruyor ee sımdı ne olucak eesımdı ne olucak ne yapcan yani? ay dedım ayrılmak ıstıosan sebebe gerek yok ayrılabılırız yani dedım. ılla o noktaya vardırıcak sonra güldü böle gerı adım attı :) oraya gelmeyı sevıyorlar yani sallantılı ılıskı oluyor aslında bunlarla.
sızın burcunuz ne ? koç mu, koc bayanıyla ıı anlasırlarmıs, koc sabırlı oluyor nası anlasıyorlar kı hihoyyyt
ben müneccim den bakmıştım daha önce..şimdi bi siteden daha baktım terazi çıktım...ama bir diğer site tam saat istiyo...sanırım farklı çıkmasnın nedeni o...dakika dakikasına nerden bilcez:)))
Sağol canım.iyi geceler...başarılar dilerim:))
Sağol önceliklebende oğlağım sevgilim terazi hihoyyyt
görüşmen iyi geçer inş.
1 gün topiğe bakmadım çoşmuşsunuz maşallah.....
bende bi huylarını yazmak istiyom :1closedeyes:
ufakta olsa bi hatalarını söylediğinizde hemen çeneleri çalışmaya başlıyo yok öyle olduda böle olduda zaten yorgun gözlerim kanlandı belim ağrıyo vs vs
Sen de bendensin demek.Valla oğlak kadını güven ister,eğer karşısındakinden o güveni bulamazsa çok acı çeker.Biz aradığımız o güveni ne yazıkki terazilerde bulamıyoruz.Zaten her şey için de bahaneleri hazır şekerim.Hatalarını söylediğin zaman iyice üstele bak ozaman nasıl kabul ediyorlar.Sen sustun mu kandırdım sanıp yine aynen devam ediyorlar :)kaydirigubbakcemile3
şey gibi komedi ya hihoyyyt çocuk gibiler ,
kandırdım sanıp bakıolar :jeyyar: snra da devam ediyorlar ya yalana ...
:icecream:
ay bazen kanıyorum ama ben bakıyorum bakalım ne yapıcak bakalım derken
:teytey: bir bakmısım tiyatrosuna oyuncu olmuşum bile. sositososito
Ya evet yakaladıklarımız o kadar çok,peki yakalamadıklarımız?Valla bu soru içimi çok eziyor ve kendi tiyatrosunun en baş oyuncusu kendisi,onun kadar iyi oynayamıyorum ben
Bir kere anlamamış ayağına yattım baktım o kadar doğalmış gibi davranıyor ki mümkün değil anlamazsın işte,anca olaylardan yola çıkarak anlayabiliyorum.Güvensizlik çok kötü senağlama
evettt aynen olaylar oluyor bitiyor oynamıssın etmıssın farkında degılsın belkı
gun gelıyo çözuyorsun olayı way be dıyosun boyle olmus,
bundan önce yıne terazı sevgılım vardı genelde terazı uygun dıye oyle bakıyordum,
onun o kadar cok oyunu vardı kı, ama o kötu nıyetlıydı, ve tek tek düşünüp cıkardıgımda o kadar içim acıdı kı, her seyı ben sucluymusum benım hatammıs gıbı yaptırmıs ama aslında hepsını o yönetmiş ben oynamışım farketmeden :a015: en azından bunda o kötu nıyet yok, ne var kandırmak var canı öyle olmasını ıstıyor kandırıyor,
bazen kötu bır durum var mesela ortada amaonu degıstırıyor farkettırmıyor, ogrensem daha uzulcem ama kıvırttıgı ıcın okadar uzulmuyorumişte aslında ıyı yanından bakarsak böyle olması da ıyı....
Canım o kişiden kurtulmuş olmana sevindim doğrusu.Benimki de allahtan temiz kalpli yoksa hiç çekmezdim inanki.Ya bana bir haller oldu ,bir soğukluk var 1 haftadır.Hepsini üst üste koyunca bakış açımı değiştirdi kendisine.
Hani tavor yapıyorum diye kendimi kandırıyorum galiba içimden gelen böylesi.Mesaj çekmiş az önce hastayım 1 kere bile aramadın diye,cevap vermedim.Hiç içim sızlamadı,beni bu hale koydular işte.
Aslında belki kendini toplamasını sağlar benim bu durumum,çok inceleyince de benim gibi oluyorsun sonra.
Baştan engel ol bazı şeylerine,dediğim gibi şekil vermek zor olsa da şekil verebiliyorsun yani.Sabır istiyor bayağı..benneyaptımki
Kızzz, gunah yaa :) ilgi beklıo bıde bunlar, hep kötu huylarını konusuyoruz da ondan için soguyrdur benım de öyle oluyor, konusuyorum düşünüyorum bır anda düşman kesılıyorum böyle davranırsa böyle yapıcam dıyorum, sonra bır bakıyorum şirinlık yapıyor falan ya dıyorum ne yapıyorum ben adam mutlu etmeye calısıyor işte kaydirigubbakcemile2
yazık bak aramadın falan demıs :) kırılmıstır bile için için, naz yapıo bıde kız gıbı:)
dediğin gıbı bastan engel olunca sonra ah ne yapmısım şurda hatam burda hatam demezsın, sen şu an bıle hata yapıyor olabılırsın aslında delikafadulden ehueheuh, mesela bebek yaparsanız ismini sen önceden belırle ki sonra onun ıstedıgı olmasın daha ne olur kı kız üzme adamı:) bebek gıbı bunlarbıde şirinlık yapmıs bak küscekmiş kaydirigubbakcemile3
Tatlım konuşmaya başlamadan önce de böyle hissediyordum.Akşam gelip bir şirinlik yapar gene(çaktırma kontürüm bitti kaydirigubbakcemile3)
ama ona söylemicem.
Canım napayım ben de hasta oldum onun yüzünden,hasta hasta iş görüşmesine gittim bir de.
Önce verdiği sözleri tutsun sonra ben ona ilgi göstericem,valla yumuşak davranınca gevşiyorlar hemen benden söylemesi
He he he sorma benden daha nazlıdır:mymeka:
Bebek ismini de şimdiden belirledim zaten de erkek isminde kararsızımkaydirigubbakcemile3
hihoyyyt erkek ısmını de kız ısmını de ben koyucam hazırladım, o da bır erkek ısmı hazırlamışmış da o olmıycak nıhaha hihoyyyt
ya bılıyorum rahat olunca gevsıyorlar, ya aslında bakma su an bıle ıcım ıcımı yıyor hıc de ıyı degıller aslında ama işte ne bılıyım...
uykum geldu ya walla.. düşn düşün anca yoruluyoruz
Sorma ya onlar kadar gamsız olabilsek zaten sorun kalmaz.Onların huyları bizi yormaktan bir hal etti.Ben şimdi ona onun gibi davranmaya çalışıcam bakalım ne hissedecek.Aynen söz vericem yapmıcam,her şeyi sallıcam görsün bakalım.kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?