Ve , Sevgilisi terazi olan bayanlar....:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kolonya senin burcun ne?Benimki oğlak çok zorlanıyorum eşimle valla.Çok vurdumduymaz görünüyor acaba sadece görünüşte mi öyle ki??mirmirmirmir

benim ikizler burcum cnm, ben de cok ters geliyorum ama bana en iyi burc terazi erkeği oluyor, misal kavga etmek isteince kavga ediyorum istemeyince iyi oluyoruz falan tam dengedeyiz o yüzden. bır de oglak da bıraz souk bayanı da öyleymıs gıbı gelıyor bana, ben mesela bazen sıcak bazen soguk olurum gunum günüme uymaz ama oglaklar cok ıstıkrarlı o yuzden sana öyle gelıyor olabilir, sızlerın de nasıl anlastıgınızı hıc bılemıyorum koç mesela oglak bunlar da terazıyla ıyı anlasıyor ama yönetıcı ruhunuz mu acaba ıyı gelıyor onlara bılmıyorum. ama vurdumduymaz degıl de, cok cok cok düşüncelı degıllermıs, düşüncelı gıbı gorunup yuzeyselmişler, onu okudum ve ınandım, senınkı öyle gorunuyorsa belkı bıraz öyledır cunkü düşüncelı gorunup öyle olmadıklarını duydum ve sasırdım dogru, gercekten üzülmuyor gercekten düşüncelı davranmıyor gıbıler... Ay ne uzun yazdım, Ama Sen begenmedıgın bu huyunu söylesene ona öyle, duzelır, soyleyınce bır sure sonra duzelıyorlar cunku.

eheheh evet yaaa, sen hafıf bı kararsızmıs gıbı oldugun andan tum yelkenler suda
hımm hımm bılmıyorum kı nedesem kı bıle demıycen cunku hemen ıptal oluyor planlar,

ve dedıgın dogru her sey sankı senın ıstegınmıs gıbı saf gıbı mutluı oluyorsun aay ne dusuncelı adam dıyorsun kı ne anlıyorsun o an :1shok: aslındaaa her sey onun ıstedıgınce oluyor laelaelaelaelae eheh komedı tam,
cokcok basarılılar ama

durmadan da yalan soyluyorlar :teselli:

ınanmıyorum ya gerçekten de burcundan kaynaklanıyor bunlar hepsi aynen dedğine uyuyor canım ya.Ama nasıl yola getireceğiz orası muamma.Bıktım ya bazı huylarından offff.Valla canım allah sana da sabır versin ne diyeyim

Dün akşam bir arkadaşı msn ile ilgili bir şey sordu,bizimki bilmiyor tabi.Bilgisayar kurdu benim evde bana sordu,uğraşmak istemedim.Arkadaşına başladı sallamaya alakasız şeyler anlatıyor yani.Bilmiyorum diye bir kelime yok mu dağarcığında dedim.Güldü.
Benim içim içimi yedi niye böyle bu diye ama o hiç takmadı.Normalde de düşünceli gibi hiç görünmez işte.Diyorum ki gerçekten düşüncesiz mi acaba?Söyledim ona ama sen öyle san diyor.Ama o kadar yalanları var ki artık inanmıyorum valla.
Bildiğim kadarıyla ikizler burcu da yalandan nefret eder.
Bir de Terazi Erkeği sözüne hiç sadık değil,ben de tam tersi biri söz verince yapmak zorunda ,yoksa canına okurum onun.
Şimdi yine bana vermiş olduğu bir sözü var beni aptal yerine koyup sallayacak güya,valla vicdansızlık gibi göreceksin ama canıma tak ettiği için,hastaydı bakmadım bile.Gitti yattı.2 yıldır artık silkinsin kendine gelsn değil mi ama?
Canım ne kadar tavır alırsan kendilerini o kadar düzeltiyorlar bu Teraziler.(Ama erkekleri)

ben şey yapıyorum, her seyı yalan ya nasılsa bılıyorum
aynı soruyu aynı gunun aksamı soruyorum yenıden,
hatırlamaya calısıyor hafızaları da cok zayıf
ertesı gun yenıden soruyorum, son soyledıgı yalanıı ezberlemısse tekrar soyluyor ama normal sartlarda baya dusunerek soyluyor hımm dıyorum yalandı demı soyleyemıyorsun bıle ehue guluyor orada zaman kazanıp öyle aynı cevabı hatırlamıssa soyluyor...

Ha bir de olta atmayı çok iyi başarırlar.Ortaya bir laf atarlar çok kızınca şaka yaptım..
Şakaydı şaka...der.
Oysa ki eminim kızmasam hemen laflarının devamı gelir.
Ay bıktım valla.
Hele bir de tembel ki amaaaannnnn..........
Ay içimi döktüm resmen :)

bak sen bagarmıssın bılmıyorum dıye bı söz yok mu demıssın gülmüş :) hep böle kıstırılınca gülüyorlar, sevımlı oluyor cok hem de gecıstırmıs oluyoırlar:) cok cok basarılılar ınsan ılıskılerınde ..
hem arkadasının da gönlunu yapıo kırmamıs oluyo...
terazı sözune hıc sadık degıl, söz verdı mı zaten yapmıyor o yuzden
sen şey dıcen ayy bılmem kı olur mu kı ne olsa nne yapsak o zaman mı ıyı hımmm öle mı olsa kı dıcen
ozaman netlesıyo bak bugun daha bı olay oldu ben kesın kesın konustum boyle ayyy dedım ne yapıyorum ben, halbukı ben bılmem kı falan desem o karara o varıcaktı ve ıkna etmıs olucaktım,
ben boyle yapınca karara falan varmadı ancak kaçmaya calıstıgı bır plan olustu.
cok hassaslar ya yani oynamak gerekıyor resmen...
hıc bır konuda cok ısteklı gorunmemek lazım bır de cunku tersler
sen ıstıyosan o ıstemıo oluyor
sen ıstemıyorsan o ıster.... amanninn, ogrenınce ıyıce cok cok rahat olucak

mesela bazen benı sinirden köpürtuyor boyle delırtıyo yapma dedıkce yapıyo tam cocuk gıbı
sonra dıyorum ay sakin olmalıyım nasılsa gecicek nasılsa ben zıvanadan cıkınca o amacına varmıs olucak, o yuzden susuyorum ay tamam dıyorum uyum saglıyorum bı bakıyorum olay konu kapanmış.
hay allahım yarebbm.. gıcıklar cok :)) ( erkekleriii )

evett :) hep şaka yaparlar zaten
korkuyorlar bır de aslında olta da degıl de soyluyor sonra sen kabul etmedın dıye
kurugu kıstırıp kaçıyorlar ::) kaydirigubbakcemile3

tembelmişler cok, yazıyor burclar özellıklerınde

sız evlenenekdr kaç yıl gectı, düzenlı bır beraberlıkse yıllarca bekletıyorlar gıbı göruyorum cevremde, her sey tam olacak mukemmel olacak,
eger bıraz kız kaçıcak gıbıyse o zaman evlenıverıyorlar... sızın nasıldı ?
benımkı hep ısterdı ılk gunden hazırdı hep, ama sımdı sure koydu iki ay once de sure koymustu, uzayaaan süreler:) kaydirigubbakcemile2

Biz tanıştıktan 2 ay sonra evlenme teklfi etti,tanıştıktan 5 ay sonra sözlendik,aileler biliyordu yani.Sözden 1 sene sonra evlendik.Oyalama olmadı ama abilerimin korkusuyla olmuş olabilirkaydirigubbakcemile3
Ben kaçacak gibi değildim ama ailem çok karşıydı,gerçi ailemin öğrenmesi demek de net olarak kararlaştırmış olmamız anlamındaydı.
Bak eğer süre koyduysa her konuda böyleler,o yine süre koyacaktır.Sen tavrını net koy,hatta blöf yap.Ben artık ciğerini okudum.Bizimki tam 1 yıl önce taşınma sözü vermişti,kaynanam cadılığından rahat vermedi bana azıcık da.Şimdi işler iyice büyüdü benden Eylül'e kadar süre istedi.Annesi yine rahat durmayınca süreyi ben belirledim eğer 1 Temmuz'da hala bu evde olursak ben tek giderim edim.Bakalım hala ev bakmak gibi bir eylemi yok ama 2 gündür istediği yemeklerin dışında yemek yapıyorum,bugünde hastaydı bakmadım.Dediğim de 'her şey karşılıklıdır'dı.Şimdi bakayım Temmuzda hala burada olursak gerçekten gidicem,o zaman bakalım ne olucak.
Bir şeyleri anlayabilmesi için ona da yaşatmak gerekiyor.Bir de başkaları ne derden çok korkarlar bunlar.Ben de tam tersi önemli olan benim vicdanımdır derim.Bu kez yine sorun yaşarız.
Ama hepsi dışında çok uğraşırsak şekle girebilecek gibiler sanırım.

sizi gidiler rahat bırakın biz terazileri bakiyimmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

sizi gidiler rahat bırakın biz terazileri bakiyimmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Kadınlarıyla hiç problemim yokkaydirigubbakcemile3
Hatta severim kendilerini keza annem de terazidir ve çok iyi anlaşırım,saydığım o olumsuz özellikler yok.En yakın kuzenim de aynı şekilde terazi bayanıdır huylarını severim :))))
Ama eşim sağolsun 2 yıl dolmadan beni 10 yıl çökerttilülülülülülü

Başkaları ne derden çok korkarlar bunlar.Ben de tam tersi önemli olan benim vicdanımdır derim.Bu kez yine sorun yaşarız.
Ama hepsi dışında çok uğraşırsak şekle girebilecek gibiler sanırım.

bılıyorum ben ne zaman rest cektıysem ıstemıyorum senı gıt basımdan dedıysem hemen kosarak geldı dedı aılemı getıreyım, ama gercekten ıstemedıgım ıcın hep hayır dedım, sımdı dıyorum kı boyle boyle demıstın, aa öyle mı demıstım ihihihihh dıyor -tatlicadiarzu-
bana 2 ay once dedı kı 4-5 ay olur da sözlenmezsek o zaman konusursun e 4 ay oluyodu konustum canımı okudu resmen restmest cekemedım yap dedın ya yok, ama öle genıs kı su an, neyse baska konu oldu dedım yok heralde nıyetın ınanmıyorum sana dedım lıstelerı getrdı gercekten de yapmıs ugrasmıs falan ve dedı kı işte yıl sonu gıbı cıddıyee varır sonra hızlanırız 6 ayda da nıkah olur der gıbıydı. ama ben tahmın edıyorum kı yıl sonu da olsa uzatmaya calısıcak ve ben rest mest cekemıcek duruma gelıcem... rest de cok rısklı cunku restımı gorurse tamam derse ozaman way benım halime sevıyorum cunku uygun da bılıyorum... oy oy yani:)

ehehe hemen gelmiş terazı kızımız kaydirigubbakcemile3
bak hep yazdık (erkeklerı) dedık hep kı gelıp cadılık etmeyesın dıye hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

bayanları şeker gıbı yahu cok sevıyorum bende, erkek olunca iş değişiyor kötükedihüso

çok doğru her burcun kadınıyla erkeği birbirinden çok farklı.mesela en yakın arkadaşım ikizlerdir.bayan ikizlerle çok iyi anlaşırım ama ikizler erkeği ile kendimi bi ilişkide düşünemiyorum:)))-tatlicadiarzu-

bi de yükselen var kızlar o da çok etkiliyor bence...
kaydirigubbakcemile2

aman ıkızler erkegı cok farklı ıkızler kızından...

Benimkinin yükseleni de terazi ((((
Evet abim ikizler Allahımmmm,evleneceği kıza sabırlar diliyorum :)

benim de yükselenim terazi...koyu bi teraziyim yani:))

demek ki bayanı ii olan burcun erkeği ii olmuo,erkeği ii olanın da bayanı ii olmuyo:))

burdan bu çıkmış oluo
kaydirigubbakcemile3

benim de yükselenim terazi...koyu bi teraziyim yani:))

demek ki bayanı ii olan burcun erkeği ii olmuo,erkeği ii olanın da bayanı ii olmuyo:))

burdan bu çıkmış oluo
kaydirigubbakcemile3

Bir ben kendi yükselenimi öğrenemedim,3 farklı şey çıktı:Akrep (ıyyy),Yay,Terazi:)
Ama en uygun Yay gibi geliyor bana.

Bir ben kendi yükselenimi öğrenemedim,3 farklı şey çıktı:Akrep (ıyyy),Yay,Terazi:)
Ama en uygun Yay gibi geliyor bana.

hımm doğum saatinden emin değilsin o zaman...yay özelliklerini taşıyorsan öylesindir ..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…