E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Kolonya senin burcun ne?Benimki oğlak çok zorlanıyorum eşimle valla.Çok vurdumduymaz görünüyor acaba sadece görünüşte mi öyle ki??mirmirmirmir
Ya bir konuda üstüne gitmezsem ,karar versek bile onu sallayabiliyor.Benden bir kararsızlık ışığı aldığı anda bütün planları erteler benimki.Bir de çaktırmadan her şey benim istediğim gibi oluyormuş gibi davransa da bir şekilde onun dedikleri oluyor.Ben bu huyunu çözeli beri üstüne gitmeye başladım iyice.Her şeyden kötüsü yalanları itici geliyor.Ota boka yalan söylenir mi yaaaa
eheheh evet yaaa, sen hafıf bı kararsızmıs gıbı oldugun andan tum yelkenler suda
hımm hımm bılmıyorum kı nedesem kı bıle demıycen cunku hemen ıptal oluyor planlar,
ve dedıgın dogru her sey sankı senın ıstegınmıs gıbı saf gıbı mutluı oluyorsun aay ne dusuncelı adam dıyorsun kı ne anlıyorsun o an :1shok: aslındaaa her sey onun ıstedıgınce oluyor laelaelaelaelae eheh komedı tam,
cokcok basarılılar ama
durmadan da yalan soyluyorlar :teselli:
Ya bir konuda üstüne gitmezsem ,karar versek bile onu sallayabiliyor.Benden bir kararsızlık ışığı aldığı anda bütün planları erteler benimki.Bir de çaktırmadan her şey benim istediğim gibi oluyormuş gibi davransa da bir şekilde onun dedikleri oluyor.Ben bu huyunu çözeli beri üstüne gitmeye başladım iyice.Her şeyden kötüsü yalanları itici geliyor.Ota boka yalan söylenir mi yaaaa
Ha bir de olta atmayı çok iyi başarırlar.Ortaya bir laf atarlar çok kızınca şaka yaptım..
Şakaydı şaka...der.
Oysa ki eminim kızmasam hemen laflarının devamı gelir.
Ay bıktım valla.
Hele bir de tembel ki amaaaannnnn..........
Ay içimi döktüm resmen :)
evett :) hep şaka yaparlar zaten
korkuyorlar bır de aslında olta da degıl de soyluyor sonra sen kabul etmedın dıye
kurugu kıstırıp kaçıyorlar ::) kaydirigubbakcemile3
tembelmişler cok, yazıyor burclar özellıklerınde
sız evlenenekdr kaç yıl gectı, düzenlı bır beraberlıkse yıllarca bekletıyorlar gıbı göruyorum cevremde, her sey tam olacak mukemmel olacak,
eger bıraz kız kaçıcak gıbıyse o zaman evlenıverıyorlar... sızın nasıldı ?
benımkı hep ısterdı ılk gunden hazırdı hep, ama sımdı sure koydu iki ay once de sure koymustu, uzayaaan süreler:) kaydirigubbakcemile2
sizi gidiler rahat bırakın biz terazileri bakiyimmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Başkaları ne derden çok korkarlar bunlar.Ben de tam tersi önemli olan benim vicdanımdır derim.Bu kez yine sorun yaşarız.
Ama hepsi dışında çok uğraşırsak şekle girebilecek gibiler sanırım.
sizi gidiler rahat bırakın biz terazileri bakiyimmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Kadınlarıyla hiç problemim yokkaydirigubbakcemile3
Hatta severim kendilerini keza annem de terazidir ve çok iyi anlaşırım,saydığım o olumsuz özellikler yok.En yakın kuzenim de aynı şekilde terazi bayanıdır huylarını severim :))))
Ama eşim sağolsun 2 yıl dolmadan beni 10 yıl çökerttilülülülülülü
Kadınlarıyla hiç problemim yokkaydirigubbakcemile3
Hatta severim kendilerini keza annem de terazidir ve çok iyi anlaşırım,saydığım o olumsuz özellikler yok.En yakın kuzenim de aynı şekilde terazi bayanıdır huylarını severim :))))
Ama eşim sağolsun 2 yıl dolmadan beni 10 yıl çökerttilülülülülülü
çok doğru her burcun kadınıyla erkeği birbirinden çok farklı.mesela en yakın arkadaşım ikizlerdir.bayan ikizlerle çok iyi anlaşırım ama ikizler erkeği ile kendimi bi ilişkide düşünemiyorum:)))-tatlicadiarzu-
bi de yükselen var kızlar o da çok etkiliyor bence...kaydirigubbakcemile2
benim de yükselenim terazi...koyu bi teraziyim yani:))
demek ki bayanı ii olan burcun erkeği ii olmuo,erkeği ii olanın da bayanı ii olmuyo:))
burdan bu çıkmış oluokaydirigubbakcemile3
Bir ben kendi yükselenimi öğrenemedim,3 farklı şey çıktı:Akrep (ıyyy),Yay,Terazi:)
Ama en uygun Yay gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?