bi kaç gündür takip ediyorum konunuzu,çok üzüldüm gerçekten böyle eften püften sebeplerle bu hale gelmesine..sizi o kadar iyi anlıyorum ki benimde 5yıllık ilişkim ellerimden kayıyor böyle saçma sapan sebepler yüzünden..bazen keşke beni aldaatsaydı en azından geçerli bi neden diyorum..8.5yıl dile kolay..insan nasıl sabırla bekliyor,ne hayaller kuruyor..ama ne yazık ki o hayalleri bi tek kuran bizleriz...allah yardımcınız olsun,inşallah çok daha iyileriyle karşılaşırsınız..
canım onu beklerken çektiklerimi bi ben bilirim bi allahh aman kizse laf etmesin diye onun haberi bile olmadan yüzük takıyodumben okadar çok bağlıydımki ona anlatamam.ama bitürlü oturtamadık ilişkimizi hep ayakta bi ayağı kapı yönündeydi ilişkimizin.olmayınca olmuyor.kısmet....
ama şundan eminim artık bişeyi çok isteyip çok mücadele etmeyecen böyle yok oluveriyor sonra
aklım başımda değil ne yazdığımı biliyom ne yazmak istediğimi yazabiliyom saçmalamaya başladım kusura bakma
canım sana ozelden mesaj attım
Anladım cnm kendiminkiyle kıyasladım biran
Nasılsın cnm naıl gıdıyor umarım daha ıyısınıdır.......
İyimiyim bilmiyorumcanım ya ama kendimi sürekli bi konuşma isteği duyuyorum
allahım içim daralıyor.2 gündğr sağ kolum uyuşuk ama entresan bişey var normalde deli gibi ağlardım uyuyamzdım
şimdi sadece uyuşuyorum
bu iyi birşeymi kötümü bilemedim tatlım
sen nasılsın hayat nasıl?
Zamanla kendini daha iyi hissedeceksin eskısı kadar canın yanmayacak ama unutacakmısın hayır unutmayacaksın.Rabbim bize hayırlısını versin umarım.........
Bende iyiyim cnm unutmadım tabıkı ama canım eskısı kadar yanmıyor en onemlısı benım vıjdanım cok rahat ona ve ailesıne karsı bu benım en buyuk tesellım........Bakalım hayat bize neler gösterecek
bu zamanlarda hep böyle olur bilirim
önce bakarsın aman neresini sevdim abartmışım dersin
sonra bi olur özlersin tıpkı sen gibi
sonra kulağına bi haber gelir nefret ediyorum sanırsın
sonra nefret bile edemediğini anlarsın böyle böle için soğurr gider
zaten hemen anında bitmiş olmasında anormallik vardır
o yüzden içinde sevgi kalmadığını düşünme bile
ama zamanla ufala ufala bitecektir emin ol
ama ya bugün nasıl dayanacam bilmiyorum aramak istiyorum sesini özledim(
gidip yollarda karşılaşma ihtimalimizi göze alarak dolansam mı ne yapsam allahım sabırrrrrrrr
karşılaştığınızda o nasıl davrandı peki
görmedi sanırım bişeylerle uğraşıyodu.bende sadece gözucuyla gödüm dönüp bakmadım ki
ama ben hakkaten bugün kötüyüm yaa :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?