cnm sana ozel masaj attım aldınmı ???
kızlar bugün size çık ihtiyacım var
gece nişanlıma msj attım artık bohçanın gönderilmesi gerekiyor yarın gönderiyorum diye
gönder
diye cevap geldi bugün bitiyo yani
ne olur dua edin alim kolum tutmuyor
canım bedenimden çıkmak istiyor,ne yapacam ben şimdi
Cnm neden öyle bir mesaj attınki bak kendini üzecek olaylar yasatıyorsun kendıne
gel konusalım deseydin
kendimi o mesajı çekmeye zorunlu hissettim çünkü daha önce konuşalım demiştim kabul etmedi
annesi bekle kızım gönderme dediği için bekledim
beklemek zor geldi artık herkes akrabalar arkadaşlar eş dost soruyo ,verecek cevap bulamıyorum bitti diyemiyorum devam diyemiyorum 1 ay olmuş pişman olsa arardı demekki annesi bile ,yannışyaptığını anlatamamış ona
ben daha niye bekleyeyim ki ?
içim yanıyo evet canım çıkıyo şuan ama yapacak bişeyim kalmamıştıki
Bu durumda en doğrusunu yapıyorsun bence. O bohçayı her dakika odanda görmek sana zarar veriyordu, bakıp bakıp hatırlıyordun. Konuşmak, işi düzeltmek için elinden geleni yapmışsın, ama olmamış. Bence artık başka beklentiye girme, üzerine de düşme bu işin.Eğer nasibin de varsa bu çocuk, sen parmağını kıpırdatmasan da bu iş bir şekilde olur. Ama beklentilerini, ara düzeltme çabalarını sürdürürsen bu olayın etkisinden kurtulman daha da zorlaşır.
Evlendikten sonra, çoluk çocuğa karıştıktn sonra olsaydı bu ayrılık, inan çok daha fazla yıkılırdın. Tabi şu anda bunlar hiç umrunda değil biliyorum, ama belki bir süre sonra beterin beteri olduğunu sen de fark edeceksin. Moralini yüksek tutmaya çalış, başın dik olsun. Hakkında ne hayırlı ise o olsun.
ardadın mı canm ne oldu ?????
konuştum canım istemiyor ayrılmamızı aynı tepki getirme bekle diyor ama neyi bekleyecemki ?
O da biliyor inadını pişman olacağını bilmiyom
budurumda sanki oğlan ayrılmayı istiyor kız istemmiyora döndü olay bu durumda beni bozar
Canım gectıgın aşamalardan bende geçtim ne diyeyim allah yardımcın olsun inan bana acın gün geçtikçe azalacak ama ben sızın bır araya gelecegınızı dusunuyorum boyle yarım kalmayacak bohcayı gondersen bıle
Dua et sana su durumda rabbimden baska kımse yardım edemez.....Biz sadece derdini paylasabiliriz ........
Günaydın cnm nasılsın ????????????????
İyiyim cnm sagol seni o kadar iyi anlıyorum ki sen elinden geleni yaptıgını düşünüyorsan ve vijdanında rahatsa artık önüne bak artık zaman senin ilacın nasıl bir insanın başına bir kaza gelir ve yaralanır yara iyileşene kar acı ceker ve yara kabuk baglamaya başladıkça acı azalır senınde öyle olacak cnm ama yara iyileşene kadar acıyacak
Artık onu aramana ger yok eger o seni gercekten sevdiyse, en önemlisi sana deger verdiyse arayacaktır ama ne zaman bilemem belki senin yaran kabuk baglayınca arar genelde böyle olurya arkadaşlarınla vakit geçir yalnız kalmamaya calış umarım bu olayın sonunda mutlu olan sen olursun o insanıda hiç tanımama ragmen allahında bulsun bu kadar acımasız oldugu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?