- 11 Ağustos 2015
- 92
- 48
- 3
- Konu Sahibi larcenciel
-
ayrılmayı düşünmediğimi nereden çıkardınız? ben burada sadece dertleşmek istediğim için yazdım, yoksa kendimi iyi hissettiğim anda işlemleri başlatacağım.Darp raporu almadiniz, ayrilmayi da dusunmuyorsunuz anlasilan. Bekleyin, bugun hic yoktan kafanizi yerlere vuran adam yarin öldürür, siz de kurtulursunuz.
ben de korkuyorum....ben olsam bir daha o adamla asla aynı evde başbaşa kalamaz korkardım..
görünürde birşey yok ama
nasıl alacağım darp raporunu? hakkında şikayetçi mi olmam gerekiyor?Ne olur ne olmaz elinde bir rapor olsun, muhakkak doktora git görünürde birsey olmasa bile en azından bununla ilgili resmi bir beyanın olmuş olur...
Bu şekilde belki onun da gözü korkar yoksa susup oturursan siddet daha da artabilir...
ayrılmayı düşünmediğimi nereden çıkardınız? ben burada sadece dertleşmek istediğim için yazdım, yoksa kendimi iyi hissettiğim anda işlemleri başlatacağım.
Merhaba.darp raporu alırsanız siz sikayetcı değilim deseniz bile savcılık sizin adınıza aile mahkemesinde davanızı açıyor.ve 2 ay içinde durusmalarınız kendı kendıne baslıyor.sız o esnada barısmıs olsanız bıle,şikayetci değlim deseniz bile,birinci dereceden yakına hafif derecede yaralama suçundan savcılık sızın adınıza davayı baslatmış oluyor.bundan sonraki süreç ortalama 4 dava süreci devam eder.eşinize de sonucunda 2000 tl adli para cezası ve eğer daha once işlediği bir suç yoksa hükmün geriye bırakılmasına karar verir hakim.kesin ben bosanacagım diyorsanız bu belgeyı alın.ama kocamı affederım dıyorsanız dediğim gibi,darp raporunu aldıgınız anda savcılık sorusturmaya baslıyor.ayrılmayı düşünmediğimi nereden çıkardınız? ben burada sadece dertleşmek istediğim için yazdım, yoksa kendimi iyi hissettiğim anda işlemleri başlatacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?