ve sonunda dayağını da yedim...

larcenciel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2015
92
48
3
önceki konularımı biliyorsunuzdur. çoğu zaman hep ailesiyle ilgili tartışmalarımız oldu, bizim kendi sorunumuzdan kaynaklı kavgamız hiç olmadı. ama artık o kadar yıprandı ki ikimizin de sinirleri tahammül seviyemiz kalmadı. en ufak eleştiriye tahammülü kalmadı, hemen kavgaya girişir oldu. dün bizi ilgilendirmeyen apayrı bir konudan konuşurken bir anda sinirlendi ve sonunda beni tartaklamaya başladı. saçımdan tutup yere fırlattı, kafamı yere vurdu defalarca. şu an bile kafam o kadar acıyor ki ayakta zor duruyorum. ben de kendimi korumak için ona vurdum kurtulmak için. ve ondan sonra hiç konuşmadık. şimdi de özür mesajı atıyor. ne yapacağımı bilmiyorum, o kadar tükendim ki. burada sizinle dertleşme ihtiyacı duydum, anlatabileceğim kimsem yok.

Sizin dışınızda gelişen olaylar nedir bu kadar şeye neden lan konular neler ne gibi sorunlar yaşanıyor ailesiyle. Eğer ciddi anlamda darp aldıysanız ki bana göre şiddetin küçüğü büyüğü olmaz ama üzgünüm ki bir kere yapınca devamı gelir.

Darp raporu almadiniz, ayrilmayi da dusunmuyorsunuz anlasilan. Bekleyin, bugun hic yoktan kafanizi yerlere vuran adam yarin öldürür, siz de kurtulursunuz.
ayrılmayı düşünmediğimi nereden çıkardınız? ben burada sadece dertleşmek istediğim için yazdım, yoksa kendimi iyi hissettiğim anda işlemleri başlatacağım.

şiddet girdimi bikere işin içine bidaha toparlamak zor üçüncü şahıslar yüzünden hep birbirine giriyor eşler. ağırlığını koy karalı ol karşına al konuş birdaha olursa bu iş biter ben yokum gözünü karartman gerek yoksa işin çok zor

Eğer cok ıyı anlasıyor olsanız ve her ıkınızde anlayıslı olsanız aıleler ıcın sadece kavga etmezsınız bıle.
Ayrıca aramızda sorun yok sadece aıleler ııcn tartısıyoruz neyı gosterıyorkı adam sızı düpe düz çiğnemiş

Ne olur ne olmaz elinde bir rapor olsun, muhakkak doktora git görünürde birsey olmasa bile en azından bununla ilgili resmi bir beyanın olmuş olur...
Bu şekilde belki onun da gözü korkar yoksa susup oturursan siddet daha da artabilir...

görünürde birşey yok ama

görünürde bişey olup olmamasını dikkate almayın. doktorlar daha detaylı muayene ediyolar sonuçta. gidip darp raporunuzu alın. elinizde kanıtınız bulunsun. dayak varsa evlilik bitmiştir ki zaten sorunlarınız da varmış.

çok geçmiş olsun.

nasıl alacağım darp raporunu? hakkında şikayetçi mi olmam gerekiyor?

ayrılmayı düşünmediğimi nereden çıkardınız? ben burada sadece dertleşmek istediğim için yazdım, yoksa kendimi iyi hissettiğim anda işlemleri başlatacağım.

Ben oyle bir sey goremedim, zaten ne rapor almissiniz ne tesebbuste bulunmussunuz, daha mesaj atiyor ozur diliyor kismindasiniz, tabi ki ozur dileyecek ne guzel dovdum oh canima degsin diyecek hali yok ya, biliyor basinin belaya girecegini, yoksa affini umursayacagi kadini bu sekilde dovmesi mumkun mu?

Merhaba.darp raporu alırsanız siz sikayetcı değilim deseniz bile savcılık sizin adınıza aile mahkemesinde davanızı açıyor.ve 2 ay içinde durusmalarınız kendı kendıne baslıyor.sız o esnada barısmıs olsanız bıle,şikayetci değlim deseniz bile,birinci dereceden yakına hafif derecede yaralama suçundan savcılık sızın adınıza davayı baslatmış oluyor.bundan sonraki süreç ortalama 4 dava süreci devam eder.eşinize de sonucunda 2000 tl adli para cezası ve eğer daha once işlediği bir suç yoksa hükmün geriye bırakılmasına karar verir hakim.kesin ben bosanacagım diyorsanız bu belgeyı alın.ama kocamı affederım dıyorsanız dediğim gibi,darp raporunu aldıgınız anda savcılık sorusturmaya baslıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…