ve sonunda dayağını da yedim...

Kafamı defalarca yere vurdu diyorsun. Görünürde bir şey olmasa bile beyin kanaması filan geçirebilirsin, mutlaka doktora git muayene ol. Adam seni öldürmeden de boşan.

toparlanmayı beklemeden gidin hastaneye ve rapor alın..böyle travmanın toparlanması uzun zaman alır zaten..
böyle evliliklerin sonu muhakkak şiddet oluyor..adamın düzelmeyeceğim o kadar belliyken kadın ısrarla devam ettiriyor,sonucu da şiddete kadar varıyor.aslında bu kadar bekliyp bunları yaşamadan bırakmak lazım..
zararın neresinden dönersen kardır,şimdi bari devam etme artık,git ve o raporu al.adamı da bir daha eve sokma..gece evde mi kaldı yoksa????

Darp raporu alın görünürde bir şey olmaması önemli değil.
Kafanızdan anlarlar merak etmeyin.
Ama yok ben ayrılmam isterse öldürsün diyorsanız yapacak bir şey yok.

Kafamı defalarca yere vurdu diyorsun. Görünürde bir şey olmasa bile beyin kanaması filan geçirebilirsin, mutlaka doktora git muayene ol. Adam seni öldürmeden de boşan.
delirmiş gibiydi. o an geldikçe gözümün önüne çok kötü oluyorum. ben de kendimi koruyum diye ona vurdum.

Hemen annene gt esınede sakın gelme de burnu surtulsun banakızmayın ama sızın bsanmaya cesaretınız yok bellı kı sevyrsunuz kendınızı krumak adına yanı bu durum bırdaha yasanmasın dıye bişi yapmanız lazım eger susup evınızde otrrsanız yıne yapar kalkın annenıze gıdın annene tartıdtık de ayrıntı vermek zrunda degılsın esınede bır tane mesaj atbıttı de sakın gelme de snra telı kapat nadıl olsa gelecek kapına azcık da o uzulsun ay senın elın ayagın ykmu sen dvseydın ya

ben de vurdum kendimi korumak için. 1 hafta yok zaten iş için. ben de bu arada gidip boşanma davası açacağım.

eğer bu kadar olanlara rağmen hala ne yapacağımı bilmiyorum diyorsanız o özürleri kabul edeceksiniz gibi duruyor. ben kk dan bunu öğrendim.
siz okumuyorsunuz galiba yazdıklarımı. sırf bir yorum yapmak için de lütfen yazmayın. insanların sıkıntılı olabileceğini düşünerek sağduyulu olun lütfen!

Kafanda metleştirememişsin bence. Boşanmaya cesaretin yok belliki. Sana böyle diyenlere kızman çok gereksiz çünkü anlaşılıyor. Bi arkadaş darp raporuyla ilgili çok güzel bilgilendirmiş tek bi yorum yapmamışsın ona, ama diğer üyelere boşanma davası açıcam diyosun. Senin boşanmaya niyetin yok diyen arkadaşada kızıyosun...

Zaten kararlı olsan sırf dava için darp raporunu koşa koşa alırdın. Durumunu anlıyorum, sana neden boşanmıyosun diye kızmıyorun bu hayat senin. İyi düşün ,ölç, tart... boşanmıcaksan bile mutlaka bi süre süründür. Yani hiç bişey olmamış gibi eve geri gelemesin. En azından bunu yap derim.

Bir doktora görün darp raporu al.
Hakkında hayırlısı

Hepimiz öğrendik gerçekten

gerçekten öyle. burda bu konuya benzer bin tane başlık var ve her seferinde bilgili arkadaşlar detaylıca yapılmasını gerekildiğini üşenmeden anlatıyor. (takdir ediyorum) ama kimse gerekli araştırmayı yapmadan hop başlık açıyor. ki bence cidden boşanmayı düşünen biri bunu yapar.

Allah yardımcın olsun ya. Bence ne istediğine karar vermelisin, sen bu adamı hala çekebilicekmisin bunları unutabilicekmisin. Hayır diyorsan kalk bir hastaneye git o raporu al işlemlere başla geri adım atma. Seviyorum bırakamam diyorsan da hazırlıklı ol bu adam estikçe pataklar tartaklar. elleri kırılsın

cidden tebrik ederim sizleri... burada oturup bunları yazmadığım için, araştırmayan hop başlık açan oldum. insanlar sıkıntılı olduğunda bölüşmek ister. kusura bakmayın arada detayları (mesela araştırdıklarımı) sizinle paylaşmayı atlamışım. hadi bakalım fırsatını buldunuz, bilgisayarın başından esin gürleyin rahatlayın siz de !

Bir tokat girişimi bile ,hatta sözlü olarak ifadesi bile şiddete girer ve önü kesilmezse devamı geleceğinin garantisidir.Allah yardımcın olsun.Bunun özürü olamaz.

Bi saldırmasanız mı acaba ya??? Kimse size saldırmıyo burda farkındamısınız! Size kötü bişey diyen yok üsluplar gayet düzgün bu tepki nedir böyle? Size neden boşanmıyosunuz diyen yokki, durumuz uzaktan bu şekilde gözüküyo. Siz boşanınca bizim başımız göğemi ericek. İster boşanın ister boşanmayın. Ben size fikrimide yazdım. Yaklaşımınız hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…