- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
- Konu Sahibi larcenciel
-
illede gözünün dudağının patlamasına gerek yok. onlar darbe aldığını yani doktorlar bilir zatenkafamın arkasını vurdu. saçımdan görünen birşey yok
Kafamı defalarca yere vurdu diyorsun. Görünürde bir şey olmasa bile beyin kanaması filan geçirebilirsin, mutlaka doktora git muayene ol. Adam seni öldürmeden de boşan.önceki konularımı biliyorsunuzdur. çoğu zaman hep ailesiyle ilgili tartışmalarımız oldu, bizim kendi sorunumuzdan kaynaklı kavgamız hiç olmadı. ama artık o kadar yıprandı ki ikimizin de sinirleri tahammül seviyemiz kalmadı. en ufak eleştiriye tahammülü kalmadı, hemen kavgaya girişir oldu. dün bizi ilgilendirmeyen apayrı bir konudan konuşurken bir anda sinirlendi ve sonunda beni tartaklamaya başladı. saçımdan tutup yere fırlattı, kafamı yere vurdu defalarca. şu an bile kafam o kadar acıyor ki ayakta zor duruyorum. ben de kendimi korumak için ona vurdum kurtulmak için. ve ondan sonra hiç konuşmadık. şimdi de özür mesajı atıyor. ne yapacağımı bilmiyorum, o kadar tükendim ki. burada sizinle dertleşme ihtiyacı duydum, anlatabileceğim kimsem yok.
delirmiş gibiydi. o an geldikçe gözümün önüne çok kötü oluyorum. ben de kendimi koruyum diye ona vurdum.Kafamı defalarca yere vurdu diyorsun. Görünürde bir şey olmasa bile beyin kanaması filan geçirebilirsin, mutlaka doktora git muayene ol. Adam seni öldürmeden de boşan.
ben de vurdum kendimi korumak için. 1 hafta yok zaten iş için. ben de bu arada gidip boşanma davası açacağım.Hemen annene gt esınede sakın gelme de burnu surtulsun banakızmayın ama sızın bsanmaya cesaretınız yok bellı kı sevyrsunuz kendınızı krumak adına yanı bu durum bırdaha yasanmasın dıye bişi yapmanız lazım eger susup evınızde otrrsanız yıne yapar kalkın annenıze gıdın annene tartıdtık de ayrıntı vermek zrunda degılsın esınede bır tane mesaj atbıttı de sakın gelme de snra telı kapat nadıl olsa gelecek kapına azcık da o uzulsun ay senın elın ayagın ykmu sen dvseydın ya
ben de vurdum kendimi korumak için. 1 hafta yok zaten iş için. ben de bu arada gidip boşanma davası açacağım.
siz okumuyorsunuz galiba yazdıklarımı. sırf bir yorum yapmak için de lütfen yazmayın. insanların sıkıntılı olabileceğini düşünerek sağduyulu olun lütfen!eğer bu kadar olanlara rağmen hala ne yapacağımı bilmiyorum diyorsanız o özürleri kabul edeceksiniz gibi duruyor. ben kk dan bunu öğrendim.
Hepimiz öğrendik gerçekteneğer bu kadar olanlara rağmen hala ne yapacağımı bilmiyorum diyorsanız o özürleri kabul edeceksiniz gibi duruyor. ben kk dan bunu öğrendim.
Hepimiz öğrendik gerçekten
cidden tebrik ederim sizleri... burada oturup bunları yazmadığım için, araştırmayan hop başlık açan oldum. insanlar sıkıntılı olduğunda bölüşmek ister. kusura bakmayın arada detayları (mesela araştırdıklarımı) sizinle paylaşmayı atlamışım. hadi bakalım fırsatını buldunuz, bilgisayarın başından esin gürleyin rahatlayın siz de !gerçekten öyle. burda bu konuya benzer bin tane başlık var ve her seferinde bilgili arkadaşlar detaylıca yapılmasını gerekildiğini üşenmeden anlatıyor. (takdir ediyorum) ama kimse gerekli araştırmayı yapmadan hop başlık açıyor. ki bence cidden boşanmayı düşünen biri bunu yapar.
olmayacak zaten. o özürün hiçbir anlamı yok.Bir tokat girişimi bile ,hatta sözlü olarak ifadesi bile şiddete girer ve önü kesilmezse devamı geleceğinin garantisidir.Allah yardımcın olsun.Bunun özürü olamaz.
Bi saldırmasanız mı acaba ya??? Kimse size saldırmıyo burda farkındamısınız! Size kötü bişey diyen yok üsluplar gayet düzgün bu tepki nedir böyle? Size neden boşanmıyosunuz diyen yokki, durumuz uzaktan bu şekilde gözüküyo. Siz boşanınca bizim başımız göğemi ericek. İster boşanın ister boşanmayın. Ben size fikrimide yazdım. Yaklaşımınız hoş değil.cidden tebrik ederim sizleri... burada oturup bunları yazmadığım için, araştırmayan hop başlık açan oldum. insanlar sıkıntılı olduğunda bölüşmek ister. kusura bakmayın arada detayları (mesela araştırdıklarımı) sizinle paylaşmayı atlamışım. hadi bakalım fırsatını buldunuz, bilgisayarın başından esin gürleyin rahatlayın siz de !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?