- 9 Ekim 2015
- 295
- 501
- 53
- Konu Sahibi larcenciel
-
Ne kadar yipranirsa yipransin hele kendiniz degil baska bir konudan bile bu kadar sinirlenip boyle tepki veriyorsa artik iyice rahatligi ele almis demektir.... Arkadaslarin dedigi dogru aslinda bir darp raporu alman daha iyi olacaktir.... Kafanda bir sislik varsa o bile bir darp goruntusudur... Ailen boyle sorunlariniz oldugunu biliyormu?önceki konularımı biliyorsunuzdur. çoğu zaman hep ailesiyle ilgili tartışmalarımız oldu, bizim kendi sorunumuzdan kaynaklı kavgamız hiç olmadı. ama artık o kadar yıprandı ki ikimizin de sinirleri tahammül seviyemiz kalmadı. en ufak eleştiriye tahammülü kalmadı, hemen kavgaya girişir oldu. dün bizi ilgilendirmeyen apayrı bir konudan konuşurken bir anda sinirlendi ve sonunda beni tartaklamaya başladı. saçımdan tutup yere fırlattı, kafamı yere vurdu defalarca. şu an bile kafam o kadar acıyor ki ayakta zor duruyorum. ben de kendimi korumak için ona vurdum kurtulmak için. ve ondan sonra hiç konuşmadık. şimdi de özür mesajı atıyor. ne yapacağımı bilmiyorum, o kadar tükendim ki. burada sizinle dertleşme ihtiyacı duydum, anlatabileceğim kimsem yok.
nasıl alacağım darp raporunu? hakkında şikayetçi mi olmam gerekiyor?
git emniyete ya nasıl yapabilir bi insan bunu ya darp raporunu da al eve giremesin senin yanına yaklaşamasın akşam pişman olsaydı artık geçti kanunlar kadından yana hep savcılıkta açsın soruşturmasını ya siz mi üzüleceksiniz bırakın o üzülsün biraz daönceki konularımı biliyorsunuzdur. çoğu zaman hep ailesiyle ilgili tartışmalarımız oldu, bizim kendi sorunumuzdan kaynaklı kavgamız hiç olmadı. ama artık o kadar yıprandı ki ikimizin de sinirleri tahammül seviyemiz kalmadı. en ufak eleştiriye tahammülü kalmadı, hemen kavgaya girişir oldu. dün bizi ilgilendirmeyen apayrı bir konudan konuşurken bir anda sinirlendi ve sonunda beni tartaklamaya başladı. saçımdan tutup yere fırlattı, kafamı yere vurdu defalarca. şu an bile kafam o kadar acıyor ki ayakta zor duruyorum. ben de kendimi korumak için ona vurdum kurtulmak için. ve ondan sonra hiç konuşmadık. şimdi de özür mesajı atıyor. ne yapacağımı bilmiyorum, o kadar tükendim ki. burada sizinle dertleşme ihtiyacı duydum, anlatabileceğim kimsem yok.
aileme anlatamam, onları karşıma alarak bir halt varmış gibi evlendim benNe kadar yipranirsa yipransin hele kendiniz degil baska bir konudan bile bu kadar sinirlenip boyle tepki veriyorsa artik iyice rahatligi ele almis demektir.... Arkadaslarin dedigi dogru aslinda bir darp raporu alman daha iyi olacaktir.... Kafanda bir sislik varsa o bile bir darp goruntusudur... Ailen boyle sorunlariniz oldugunu biliyormu?
Önceki sayfaya yaZdıklarımı okudunuz mu.aileme anlatamam, onları karşıma alarak bir halt varmış gibi evlendim ben(
sonuçta ailen onlar senin. seni korurlar en azından ve eğer ailen arkandaysa korkma git şikayetçi ol kimsenin hakkı değil yani böyle bir şeyaileme anlatamam, onları karşıma alarak bir halt varmış gibi evlendim ben(
önceki konularımı biliyorsunuzdur. çoğu zaman hep ailesiyle ilgili tartışmalarımız oldu, bizim kendi sorunumuzdan kaynaklı kavgamız hiç olmadı. ama artık o kadar yıprandı ki ikimizin de sinirleri tahammül seviyemiz kalmadı. en ufak eleştiriye tahammülü kalmadı, hemen kavgaya girişir oldu. dün bizi ilgilendirmeyen apayrı bir konudan konuşurken bir anda sinirlendi ve sonunda beni tartaklamaya başladı. saçımdan tutup yere fırlattı, kafamı yere vurdu defalarca. şu an bile kafam o kadar acıyor ki ayakta zor duruyorum. ben de kendimi korumak için ona vurdum kurtulmak için. ve ondan sonra hiç konuşmadık. şimdi de özür mesajı atıyor. ne yapacağımı bilmiyorum, o kadar tükendim ki. burada sizinle dertleşme ihtiyacı duydum, anlatabileceğim kimsem yok.
aileme anlatamam, onları karşıma alarak bir halt varmış gibi evlendim ben(
evet okudum...Önceki sayfaya yaZdıklarımı okudunuz mu.
Ne olursa olsun ailen muhakkak arkanda olurlar... Böyle düşünme... Kendini ezdirme.... Belkide sırf bu yüzden kendinde cesaret buluyordur... Nasılsa beni seçti herkese karşı geldi şimdi kimseye birşey diyemez diye.... Ailenden biriyle paylasmalisin bence... Seni sahipsiz sanmasin.... Ve o darp raporunuda al....aileme anlatamam, onları karşıma alarak bir halt varmış gibi evlendim ben(
görünürde birşey yok ama
Aklının ucunda affederim fikri varsa darp raporu alman ikiniz için de üzücü olur.kadına değil,hiçbir canlıya şiddet uygulanamaz.bunun mutlaka bir cezası olmalı,amaaaaa; biz kadın olarak affedici oldugumuz için,mahkeme onu 2 yılla yargılarken "ohhh beter ol" diyemeyecekseniz iyi düşünün.darp raporu aldım ama şikayetci değilim sözleriniz de hiçbir anlam ifade etmyecektir.cunku birinci ve ikinci dereceden yakına şiddet şikayete tabi değildir,savcılık eliyle yürür,ve verilen ceZa 2 katı ile çarpılır.evet okudum...
evet okudum...
birşeyin düzelebileceğini düşünmüyorum artık. eskiden yine de beni sevdiğine dair düşüncem vardı. dün geceyle hepsi öldü bitti. inanır mısınız her tartışmamızda sizin kurduğunuz cümleleri söyledim, biz aileyiz sen beni ailen olarak göremedin hep el oldum... gibi gibi. şu an yerimden kalkacak halim bile yok. kendime geldiğim anda işlemleri başlatacağım. o da gitsin sevgili ailesinin yanına. evinde öğrendiği şiddeti orada uygulasın.B planınız yoksa darp raporu için boşuna uğraşmayın.
Mesele darp raporu almak veya almak değil. Diyelim aldınız. sonra ne olacak?
Eşiniz kendisine sihirli bir değnek değmiş gibi değişecek mi? Bu kısa dönem içerisinde açtığınız ve eşiniz kaynaklı 3. konu.
Mesele sizin evliliğiniz. Bu evlilik sizce yürür mü? Siz "tüm olanlara rağmen" bu evliliği yürütmek istiyor musunuz? Eşinizin sizinle bir "AİLE" olduğunu kabullenemeyişi sizce normal mi? Olsun varsın, yeter ki kocam başımda olsun mu dersiniz?
Sizin evliliğinizde sorun var. Bana kalırsa zaten siz evlenememişsiniz, evlilik değil. Eşiniz ailesinden kopamamış, sizinle yeniden aile kurduğunun bilincin varamamış.
Peki bunlar nasıl düzelecek? Darp raporu ile mi?
Bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum.
görünürde bişey yok derkengörünürde birşey yok ama
kafamın arkasını vurdu. saçımdan görünen birşey yokgörünürde bişey yok derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?