çok teşekkürler :) genelde insanlar buraya ayrılıklarının üzüntüsünü yazıyorlar ben biraz ters oldum galiba ama olsun :)Adına sevindim canım ne diyim başka bilemedim.
çok teşekkür ederiim :)Kendin icin en iyisini yapmistirsin umarim canim hep mutlu olman dilegiyle:)
ah sen mi ben mi. çok teşekkür ederim :)Sonunda kurtulmuşsun sevindim gerçekten .
teşekkür ederim o zaman :)Gecmis olsun diyelim
çok teşekkür ederim. aslında hepimiz çok güçlüyüz. sadece biraz desteğe ihtiyacımız var o kadar ve ben bu desteği kadınlar kulübü üyelerinden aldım :)siz güçlü bir bayansınız tebrik ederim.önünüze bakın artık.size ulaşmasını engelleyin
çok güzel demişsiniz :)Zamanında ben de böyle yırtmıştım
Bana sen benim nefesimsin demişti.
Ben de ona ben sen olduğunda nefes alamıyorum asıl, ya sen ya ben öleceğiz, çare yok demiştim
bu gerçekten hayırlı bi haber benim için :) aman aman bi süre hiçkimse bulaşmasın bana soğudum resmen ilişkilerdenHayırlı olsun :) Senin değerini bilen biri çıkar karşına inşallah :) Ayrılık haberine hayırlı olsun demek de varmış
Sonuç başarılı oldu ama, gerisini boşver.çok güzel demişsiniz :)
inşallah :) şimdide bana diyor ki senin sözünle bitemez. seni istemiyorum diyorum hala neler diyo. ayrılınca kıymete bineceksem ne önemi var ki dimiSonuç başarılı oldu ama, gerisini boşver.
Aramaz inşallah bir daha.
Sevmiyorsan, nedeni nasılı önemli değil. İsterse dünya iyisi olsun, sevmiyorsan beş para etmez o ilişki.inşallah :) şimdide bana diyor ki senin sözünle bitemez. seni istemiyorum diyorum hala neler diyo. ayrılınca kıymete bineceksem ne önemi var ki dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?