Artık sizler de burada açtığım konulardan neler yaşadığımı az çok takip ediyorsunuz. En sonunda ipler kopma noktasına geldi; eşime en son tekrar deneyelim, birbirimizi seviyorsak sorunları aşarız başarırız demiştim. Çünkü ben onu hala çok seviyorum ve problemleri çözeceğimize inanıyordum, onun da beni sevdiğine inanmak istiyordum. Ama ne oldu, eşim denemeyi kabul ettikten 24 saat sonra geldi benimle konuştu. Bak böyle olmuyor, ben seni artık sevmiyorum, sana karşı hiçbir şey hissetmiyorum. Sana sarılmak elini tutmak istemiyorum. İki ay öncesine kadar seni çok seviyordum ama yaşananlar benim sevgimi yok etti. Artık bu ilişkiyi istemiyorum dedi. Eşyalarını topladı çekti gitti acımasızca yüzüme bile bakmadan. Hatta en son evden giderken bana en azından ben gidene kadar ağlama, gitmemi zorlaştırma dedi. Boşanmak istiyormuş, ailesiyle de konuşup en kısa sürede bitirmek istiyormuş ve zaten 2 aydır kafasında boşanmayı planlıyormuş. Şimdi ben ne yapayım? Aslında sorunun cevabını biliyorum, yapacak hiçbir şey yok, sanırım bu durumu kabullenmek gerek. Eşimin bir zamanlar var olduğunu söylediği o büyük aşk bitmiş, kafasında bitirdiğini bir daha asla beni eskisi gibi sevemeyeceğini söyledi. Bütün umutlarımı yıktı gitti. Bazen ölmeyi bile düşünüyorum ama güçlü olmam gerek. Ne olur bana bir yol gösteren. Söyleyeceğiniz şeyler benim için çok önemli...