• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve yolun sonu... Boşanıyorum...

matahari_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
1.432
11
318
40
İstanbul
Artık sizler de burada açtığım konulardan neler yaşadığımı az çok takip ediyorsunuz. En sonunda ipler kopma noktasına geldi; eşime en son tekrar deneyelim, birbirimizi seviyorsak sorunları aşarız başarırız demiştim. Çünkü ben onu hala çok seviyorum ve problemleri çözeceğimize inanıyordum, onun da beni sevdiğine inanmak istiyordum. Ama ne oldu, eşim denemeyi kabul ettikten 24 saat sonra geldi benimle konuştu. Bak böyle olmuyor, ben seni artık sevmiyorum, sana karşı hiçbir şey hissetmiyorum. Sana sarılmak elini tutmak istemiyorum. İki ay öncesine kadar seni çok seviyordum ama yaşananlar benim sevgimi yok etti. Artık bu ilişkiyi istemiyorum dedi. Eşyalarını topladı çekti gitti acımasızca yüzüme bile bakmadan. Hatta en son evden giderken bana en azından ben gidene kadar ağlama, gitmemi zorlaştırma dedi. Boşanmak istiyormuş, ailesiyle de konuşup en kısa sürede bitirmek istiyormuş ve zaten 2 aydır kafasında boşanmayı planlıyormuş. Şimdi ben ne yapayım? Aslında sorunun cevabını biliyorum, yapacak hiçbir şey yok, sanırım bu durumu kabullenmek gerek. Eşimin bir zamanlar var olduğunu söylediği o büyük aşk bitmiş, kafasında bitirdiğini bir daha asla beni eskisi gibi sevemeyeceğini söyledi. Bütün umutlarımı yıktı gitti. Bazen ölmeyi bile düşünüyorum ama güçlü olmam gerek. Ne olur bana bir yol gösteren. Söyleyeceğiniz şeyler benim için çok önemli...

daha önceki konularını okumuştum
boşanıcak kadar bi probleminiz yoktu
çok şaşırdım

bence biraz ayrı kalsanız birbirinizi özleseniz ve herşey eskisi gbi olsa düzelir durum diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Açıkçası ben de şaşırdım Missa. Anlam veremiyorum hala, bir insan bir anda nasıl bu kadar soğur, uzaklaşır... Başka biri olmadığından da eminim, gerçekten şaşkınım...

Eski konularınıza biliyorum,halladilemeyecek sorun yoktu,aslında siz tek taraflı mücadeleye girmişsiniz

Eşiniz sadece vicdanını daha rahatlamak için,denemek için 1 gün süre vermiş size büyük lütuf!!!

Boşanmak ne kadar kolay bişi oldu artık, yemek yemek, su içmek gibi...ilginç??

Sevgim bitti boşanalım,bana su getirmedin boşanalım...
..

Açıkçası ben de şaşırdım Missa. Anlam veremiyorum hala, bir insan bir anda nasıl bu kadar soğur, uzaklaşır... Başka biri olmadığından da eminim, gerçekten şaşkınım...

bende başka birinin olduğunu sanmıyorum
neyse biraz ayrı kalın
araya büyükler girer öyle kolay boşanmazsınız
sende bu esnada ne kadar güçlü olduğunu ona ispatlarsın
çünkü o senin güçlü olduğun çalıştığın zamanlarını geri getirmeni istiyordu
sende aynen onun istediği gibi ol hiç ağlama moralini bozma karşısında eski aşık olduğu insanı görünce başını taşlara vura vura döner özür diler

Ben mücadeleye girdim, elimden gelen çabayı gösterdiğime inanıyorum. Ama o resmen kaçtı gitti, tüm sorunlardan tüm hatalardan sıyrıldı. Ben de düzeleceğine inanmak istiyorum çünkü benim sevgim bitmedi malesef. Ama eşim sevgisinin bittiğini söyledi. Ben bunun geçici bir dönem olup olmadığını sorguladığımda da bana bir kere kafasında bitirdikten sonra bir daha eskisi gibi olmasının beni tekrar sevmesinin imkansız olduğunu söyledi. Buna inansam mı bilmiyorum, gerçekten olmaz mı eskisi gibi sevgisi? Ailesiyle konuştuğunda da çözüm olacağına dair bir inancım da yok malesef. Çünkü eşim çok kararlı gözüküyordu.

Artık sizler de burada açtığım konulardan neler yaşadığımı az çok takip ediyorsunuz. En sonunda ipler kopma noktasına geldi; eşime en son tekrar deneyelim, birbirimizi seviyorsak sorunları aşarız başarırız demiştim. Çünkü ben onu hala çok seviyorum ve problemleri çözeceğimize inanıyordum, onun da beni sevdiğine inanmak istiyordum. Ama ne oldu, eşim denemeyi kabul ettikten 24 saat sonra geldi benimle konuştu. Bak böyle olmuyor, ben seni artık sevmiyorum, sana karşı hiçbir şey hissetmiyorum. Sana sarılmak elini tutmak istemiyorum. İki ay öncesine kadar seni çok seviyordum ama yaşananlar benim sevgimi yok etti. Artık bu ilişkiyi istemiyorum dedi. Eşyalarını topladı çekti gitti acımasızca yüzüme bile bakmadan. Hatta en son evden giderken bana en azından ben gidene kadar ağlama, gitmemi zorlaştırma dedi. Boşanmak istiyormuş, ailesiyle de konuşup en kısa sürede bitirmek istiyormuş ve zaten 2 aydır kafasında boşanmayı planlıyormuş. Şimdi ben ne yapayım? Aslında sorunun cevabını biliyorum, yapacak hiçbir şey yok, sanırım bu durumu kabullenmek gerek. Eşimin bir zamanlar var olduğunu söylediği o büyük aşk bitmiş, kafasında bitirdiğini bir daha asla beni eskisi gibi sevemeyeceğini söyledi. Bütün umutlarımı yıktı gitti. Bazen ölmeyi bile düşünüyorum ama güçlü olmam gerek. Ne olur bana bir yol gösteren. Söyleyeceğiniz şeyler benim için çok önemli...

Canım, önceki konuna şöyle bir göz attım da pek geçerli sebepler bulamadım doğrusu. Senin bir dönem yapmış olduğun kıskançlıklar mı bu kadar mı bunalttı bu adamı yani? Yada sen bu kadar mı abarttın bu olayı, bilmediğimiz şeyler varsa bilemem ama şu cümle bana çok saçma geldi.
Ne demek yani bu sen bu adamı dövdünmü aldattın mı anasına mı küfrettin ne yaptın yani, evli olduğunuzun farkında mı kendisi?
Bu sebeple ile kim kimden nasıl bu kadar soğuyabilir...
Seni üzmek istemem gerçekten fakat ben bunun altında başka bişeyler görür gibiyim. Kendi içinde sana söylemediği başka birşey olabilir.
Bu kadar küçük nedenler ile seni yalnız bırakıcaksa bence hiç üzme kendini bırak gitsin, sana zaten hayır gelmez bu adamdan...

Son düzenleme:
bırak dagınık kalsınnboshayallersmile
nasıl bir erkekmiş o öyle..konuyu tam bilmiyorum ama

Canım, önceki konuna şöyle bir göz attım da pek geçerli sebepler bulamadım doğrusu. Senin bir dönem yapmış olduğun kıskançlıklar mı bu kadar mı bunalttı bu adamı yani? Yada sen bu kadar mı abarttın bu olayı, bilmediğimiz şeyler varsa bilemem ama şu cümle bana çok saçma geldi.
Ne demek yani bu sen bu adamı dövdünmü aldattın mı anasına mı küfrettin ne yaptın yani, evli olduğunuzun farkında mı kendisi?
Bu sebeple ile kim kimden nasıl bu kadar soğuyabilir...
Seni üzmek istemem gerçekten fakat ben bunun altında başka bişeyler görür gibiyim. Kendi içinde sana söylemediği başka birşey olabilir.
Bu kadar küçük nedenler ile seni yalnız bırakıcaksa bence hiç üzme kendini bırak gitsin, sana zaten hayır gelmez bu adamdan...

Herşey daha önce anlattığım gibi, burada bahsettiklerim dışında hiçbir şey yok. Ben de anlamıyorum bu yüzden, bazen senin dediğin gibi düşünüyorum. Hayır gelmez diyorum. Biraz da yaşına veriyorum, daha 26 yaşında, hala okulunu bitiremedi, çevresinde hep genç bekar insanlar var, onlara kapıldı belki de evliliğin sorumluluğunu kaldıramadı. Ama gururum çok kırıldı... Bir insan bu kadar mı bencil olur. Ve anlamıyorum nasıl bu kadar çabuk soğuyabilir... Kafası karışık sanırım ama benim de kafamı karıştırıyor bu durumlar.

yazık nasıl sevgiymiş bi anda bitmiş.ama boşanmak istiyorsa açsın davayı sen uğraşma.ama bu durumda sana düşen güçlü olman ..Allah yardımcın olsun..

sabret. sıkıntılı bi süreç senin için. ama boşanmak istemiyorsan asla boşanalım deme. senin işini sorlaştırmak istemem ama seni seviyorum boşanmak istemiyorum de. fevri davranma. ailesine o istiyor ben boşanmak istemiyorum diye söyle. erkekler bu tarz şeyleri yapıyorlar genelde. kırıcı olma yapıcı davranmaya calıs ve biraz ayrı kalın. sana geri dönecekse zaten 1 ayy bile dayanamaz. sabret amaa. hakkınızda hayırlısı olsun arkadasım.

Bende boşanıyorum p.tesi günü ,birşey çıkmazsa..Seni anlıyorum.. Hala kafanda sorgulama bitmiyor ne kadar karar verilmiş olsanda ,herşey tekrar tekrar aklına geliyor,benim sana tavsiyem seni sevmediğini söyleyen birini bırak,bırak gitsin,düzelmez,bir insana seni sevmiyorum demek ,seni seviyorum demekten daha zordur,eğer bunu dediyse gerçekten bitmiştir,olmaz,yürümez zaten artık,zamana bırakın acınızı da,herşey geçer elbet..

Bende boşanıyorum p.tesi günü ,birşey çıkmazsa..Seni anlıyorum.. Hala kafanda sorgulama bitmiyor ne kadar karar verilmiş olsanda ,herşey tekrar tekrar aklına geliyor,benim sana tavsiyem seni sevmediğini söyleyen birini bırak,bırak gitsin,düzelmez,bir insana seni sevmiyorum demek ,seni seviyorum demekten daha zordur,eğer bunu dediyse gerçekten bitmiştir,olmaz,yürümez zaten artık,zamana bırakın acınızı da,herşey geçer elbet..

katılıyorum arkadaşa
boşanmak,bir düzeni bozmak tabikide çok zordur mutlaka ama seni sevmiyorum diyebildiyse yapacak bişey yok. Önüne bakman daha iyi olur senin için.Umarım en kısa sürede atlatırsın ve mutlu olursun

Büyük konuşmam ve hayatta herşeyin mümkün olduğuna inanırım, o yüzden yüzde yüz başka biri yoktur dersem hata olur. Ama hem öyle hissediyorum, hem de başka birinin olduğunu gösteren bir şey yok, belli şeylerden az çok anlaşılır aynı evde yaşayınca, onun herşeyini 24 saatini bilince bunu anlarsınız. Ama birşey demiyorum, eğer varsa da illa ki ortaya çıkacaktır, o zaman da yolu açık olsun derim.

ilginç yani 2 ayda senden soğumuş muakannehir
böyle birine yapabileceğin pek birşey yok gibi canım
istiyorsan boşanmadan önce biraz zaman ver ona ama artık seni sevmiyorum diyorsa fazla da gururunu ayaklar altına alma:1closedeyes:
bu arada yaşına vermişsin ama benim eşimde 25 yaşında evlendi biz öyle deli gibi aşık olupta evlenmedik.başlarda çok ta sıkıntılarımız oldu ama bu adam yine de sevgim bitti boşanalım demedi banaboshayallersmile
bu yüzden eşinin yaşı buna sebep olamaz:1no2:sanırım sorumluluk duygusu pek yok eşininbenneyaptımki

sorumluluk istemiyor bence..
çok üzüldüm ama biraz ayrı kalın, madem istiyor boşanmayı davayı da o açsın.
siz ne arayın ne sorun.
bence hata ettiğini anlayacak.
ne biçim bi durum, bi gün aşkından ölüyor, diğer gün bişey hissetmiyorum artık diyor bu erkekler!!!!

Evet, eşim biraz sorumsuz bir insan, evlenmeden önce de böyleydi. Yine de hatta ettim evlendim demiyorum, çünkü hayat bunu gerektirmiş ki olmuş. Şimdi de ayrılmamızı gerektiriyorsa yapacak çok da fazla bir şey yok. Ben onun üstüne hiç düşmemeye karar verdim, hiç arayıp sormayacağım, gelip kalan eşyalarını toplayacağını söylemişti, gelsin toplasın, evde bile olmam belki o burdayken. Zaten çekip gittiği günden beri (iki gün oldu) ne aradı ne mesaj attı, ben de aramıyorum kesinlikle. Ailesiyle de konuşacak, ama bir şey değişeceğini sanmıyorum, ben ailemle konuştum bu arada, zaten annem vefat etti, bir tek babam var, o da geldi şimdi evde benimle kalıyor. Şanslıyım ki, babam benim yanımda şu an ve çok destek veriyor, buna şükrediyorum. Eşimle durumumuzu düşünmemeye çalışıyorum, resmi işlemlere bir-iki ay başlamayız diye konuşmuştuk eşimle, yılbaşına doğru bir gelişme yoksa başlatırız, sonra da taşınırım bu evden babamla kalırım. Gelecek belirsiz benim için şu an ama az çok planlarımı yapmaya çalışıyorum. Önüme bakmak istiyorum. Çok üzgünüm, kahroluyorum, ağlıyorum ama öte yandan içimde bir huzur var çünkü 15 aylık evlilikte neredeyse her gün ağladım, 15 ay bunu çekmek bir insanla sürekli uğraşmak da kolay değildi. Şimdi en azından netlik kazanmaya başladı, en azından artık o beni daha fazla üzüp kalbimi kıramayacak. Eşimin geri dönmek isteyeceğini ben de sanmıyorum ama sevmediğine de inanmıyorum. Bence şu an o evliliği taşıyamıyor, resmen hayal aleminde, etrafında hep genç bekar arkadaşları var, son zamanlarda onlara çok kaptırmıştı. Şu an ona gezip tozmak hatta belki çapkınlık yapmak bile cazip gözüküyor olabilir. Bence aylarca böyle yaşayacak, şu an onun üzüldüğünü umursadığını bile sanmıyorum, kurtuldum diyor olabilir. Ama dediğim gibi ben sevmediğine inanmıyorum o kadar kolay olduğunu sanmıyorum, bekarlık günlerini özlemişti bana hep çok kısıtlandığını söylüyordu- ki ben hiç kısıtlamadım, geceleri dışarı çıkmak istediğinde arkadaşlarını çağırmak istediğinde hiçbir zaman hayır gidemezsin yapamazsın demedim. Ama o beni sevdiğini ama hapiste hissettiğini söylüyordu. Madem öyle hevesini alsın, ben onun hayatından çekileceğim ama aylar sonra ona dank edeceğini, hatta boşandıktan aylar sonra onun çok acı çekip dönmek isteyeceğini düşünüyorum. O zaman da köprünün altından çok sular akmış olacak ama farkında değil henüz. Ben bunları düşünüyorum.

Back
X