• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve yolun sonu... Boşanıyorum...

:46: çok sevindim canım demekki kafasına dank etmeye başladı bazı şeyler ama sakın kolayca yumuşama ona acı çektirmeye devam et sakın sana yaşattıklarını unutma çok zor günler geçirdin şimdi beyfendinin keyfi geldi diye hemen yelkenleri suya indirmek yok:45: biraz daha kafanı dinle sen umarım senin için herşey çok güzel olur :64:

Bakalım bu aralar iyi gibiyiz. Hala tam anlamıyla tekrar barışmadık ama her gün görüşmek istiyor, kabul etmesem de takip ediyor, neredeyim ne yapıyorum araştırıp buluyor beni. Onun çabalarıyla her gün görüşüyoruz. Sevgiliyken aramadığı kadar çok arıyor, kısacası hiç üstüme düşmediği kadar düşüyor. İyi hoş da ben bunun bile altında bir şey arıyorum, o kadar güvenim sarsılmış ki, bu ilgisi beni bir yandan mutlu ediyor bir yandan düşündürüyor. Kendi hayatıma odaklanıyorum, iş aramaya dört elle sarıldım, bu arada hep arkadaşlarımlayım geziyorum tozuyorum, artık çok fazla düşünmüyorum onu. Bu ilişkide biraz bencil olmayı öğrendim galiba. Sonu ne olur bilmiyorum ama artık düşünmeyi bıraktım, umursamıyorum. Hayatımı toplayayım, bu arada onun da bu çabaları ve bana düzeldiğini göstermek için yaptığı şeyler kalıcı mı onu zaman gösterecek zaten.

Bakalım bu aralar iyi gibiyiz. Hala tam anlamıyla tekrar barışmadık ama her gün görüşmek istiyor, kabul etmesem de takip ediyor, neredeyim ne yapıyorum araştırıp buluyor beni. Onun çabalarıyla her gün görüşüyoruz. Sevgiliyken aramadığı kadar çok arıyor, kısacası hiç üstüme düşmediği kadar düşüyor. İyi hoş da ben bunun bile altında bir şey arıyorum, o kadar güvenim sarsılmış ki, bu ilgisi beni bir yandan mutlu ediyor bir yandan düşündürüyor. Kendi hayatıma odaklanıyorum, iş aramaya dört elle sarıldım, bu arada hep arkadaşlarımlayım geziyorum tozuyorum, artık çok fazla düşünmüyorum onu. Bu ilişkide biraz bencil olmayı öğrendim galiba. Sonu ne olur bilmiyorum ama artık düşünmeyi bıraktım, umursamıyorum. Hayatımı toplayayım, bu arada onun da bu çabaları ve bana düzeldiğini göstermek için yaptığı şeyler kalıcı mı onu zaman gösterecek zaten.

çok doğru yapıyosun canım.. aslında onların bu ayrılma girişimleri daha çok bize yarıyor.. daha önce tam güven ve tam itaatle onlara bağlanıyoruz ama bi bakıyoruz ki bunu haketmeyen bi adam oluvermiş..bu sefer kendimize yöneliyoruz evet bencil oluyoruz ama en iyisi de bu... herkes çıkabilir hayatımızdan fakat hep kendimizleyiz.. dozunu kaçırmadığımız sürece kendimize yönelmemiz bizi aha mutlu kılar...hakkında hayırlısını diliyorum..

Uzun süredir siteye giremedim, çok teşekkür ederim ilginiz için. Açıkçası doğumgünümden beri yani yaklaşık 2 aydır eşimle aramız oldukça iyi. Ben çalışmaya başladım, bunun da etkisi olduğunu düşünüyorum. İçimde hala güven sorunları ve geçmişe dönük kırgınlıklar var ama onun da çok üstüne gitmemeye çalışıyorum çünkü bana karşı davranışları çok düzeldi. Daha önce eleştirdiğim tüm konularda sürekli çaba içerisinde. Ne oldu da böyle oldu sihirli değnek mi değdi bilmiyorum ama şu anki durum bu, ben de daha politik davranmaya çalışıyorum artık ona karşı.

Son düzenleme:
sizin adınıza çok sevindim inşallah çok çok mutlu olursunuz aile kolay kurulmuyor belkide eşinizin bir zamanlar problemleri vardı çözdü ve düzeldi diye düşünün gerçekten şu zamanda aile kurmak yürütmek çok zor o kadar sevindim ki barışmanıza sanki kendi başıma gelmiş gibi düşündüm daha mutlu günler yaşarsınız inşallah...

işte bir örnek daha. ne zamanki kadının da ayrı bir hayatı olduğunu, gezebildiğini, arkadaş edinebildiğini anlıyor erkek o zaman 'eşinin' sadece eş değil bir kadın ve bir insan olduğunu ayırt ediyor. bence her ne yapıyorsan ömür boyu yap, bize de örnek oldun. Allah yardımcın olsun.

işte bir örnek daha. ne zamanki kadının da ayrı bir hayatı olduğunu, gezebildiğini, arkadaş edinebildiğini anlıyor erkek o zaman 'eşinin' sadece eş değil bir kadın ve bir insan olduğunu ayırt ediyor. bence her ne yapıyorsan ömür boyu yap, bize de örnek oldun. Allah yardımcın olsun.

Sağol Dike'cim, yazdıklarına katılıyorum erkeklerin bizim de birey olduğumuzu anlaması gerekiyor. Ama malesef her şey güzel giderken 2 gün önce yine ayrılık geldi. O çok çaba gösterdi evet ama ben içimden atamadım onun yaptıklarını ve patladım. Şu an ayrıyız, sonumuz ne olur bilmiyorum.

canım eşin çaba harcıyor ve sen unutamıyorsan. ve onu seviyorsan bence sen psikolojik destek al, psikologla konuştukça çare bulursun. bir de üstün dökmen'in küçük şeyler kitaplarını, prof nevzat tarhan'ın evlilik psikolojisi, kadın psikolojisi kitaplarını okumanı şiddetle tavsiye ederim. kendi hatalarımıza fark ettiriyor. inşallah düzeilirsiniz. eşin çaba gösteriyorsa bence sende üzerine düşeni yap.

Senin için hayırlısı neyse o olsun inşallah.Benım yaşım 20ye yaklaşıyor.Pek bişey bilmem bu konuda belki bişey söylemekte düşmez ama benım cok merak ettiğim bişey var.Yani önceki durumunuzu bılmıyorum ama birde 15 aydır evlıyız yazmışsın çokk yeni.Evlilikten önce ne kadardır beraberdiniz. evlendikten sonra size 15 aylıkmı bi sevgisi varmış bu adamın.Bu kadar basitmiymiş.Çokta kısıtlamadım öyle bu evliliğin bitmesi kadar bişey gecmedi aramızda dıyosunuz.Bir insanın ne yaşarsa yaşasın 2 ayda sevgisi bitmesi çok ilginç.Ya bunu söylemek ıstemıyorum ama bence hiç sevmemiş sizi. sevdiğini zannetmiş yada başka bır acıklaması vardır.Çünkü ne vadireler atlatıp şu an hergün eşinin kim olduğunu unutan bir kadını kocası hıc evde bırakıpta gıtmek ıstemeyen bir aile biliyorum.Böyle örneklere baktıgımız zaman aslında çok basit şeyler yaşadıgımızı gormelıyız.Ben böyle durumlarda çok üzülüyorum ve evlilikten git gide uzaklaşıyorum korkuyorum.Ama tavsıyem hıcbır zaman yalvarıpta ezdirme kendini.Herşey gönlünce olur bundan sonra inşallah : (

matahari şu anda ne durumdasınız merak ettim canım yaa...aylar olmuş inşallah son durum iyidir.ben de 13 yıllık evliliğimin sonuna geldim.artık dayanamıyorum. pazartesiye gidip avukatla görüşücem.bizde maalesef evlilşğimizin ilk haftasından beri tartışıyoruz.sanırım nasıl başlarsa öyle gidiyor...daha doğrusu gidemiyor. :(

Matahari,enson boşandığını ve boşandıktan sonrada onunla inişli çıkışlı bir birliktelik yaşadığını okudum..

şimdiki son durumunu bilmiyorum canım ama söylemeden geçemeyeceğim.."sen kendine çok kötülük ediyorsun"

boşanmışsın onunla..demek ki hayatını onunla paylaşırken yada o seninle paylaşırken derin yaralar almışsınız..

en medeni hakkımız belkide boşanmak ve sen bu hakkını kullanmışsın...şimdi eski kocanı,unutup yerine yeni,yepyeni
sayfalar açmak dururken nediye onunla görüşüyorsun?bırak doğumgünlerinide mesaj atmayı..
ister kuru ister duygulu olsun mesajların,bırak artık o adamı...sen kendini bul artık..seni yarı yolda bırakmayacak olan kendin ve ailendir..arkadaş çevrende var üstelik..onlarla görüşmeye devam et,yeni yeni arkadaşlıklar kur..
kalbini küt küt diye heyecanlandıran biri olursada onun için burda konular aç,onun ilgisini nasıl çekerim kızlar de..

lütfen canım...sen çok değerlisin..o adamın sana verdiği zarar artık yetti..ama bu işte bi kabahati yok adamın..sen düşündükçe onu,o neyapsın...kafandan silip atmak için öncelikle senin buna karar vermen lazım..

sana yaşattıklarını düşün..gelinlik giydin sen..elinde çiçeğin imza attın o adama..hayallerin umutların vardı..o hayallerini o adam gerçekleştiremedi..neden hala onu düşünüyorsun?

seninle şuanda aynı durumdayız..daha doğrusu ben,senin geçtiğin yollardan geçmeye çalışıyorum..
boşanmak üzereyim..ama içimde sevgiye dair bir kıpırtı yok ona karşı...hatta kızgınım ona..ama sakin davranmam lazım..adam gibi boşanabilmek için..

bende onu aldım hayatımın en merkezine koydum...sonsuz aşk ve sadakatle sevdim onu...

oda bunu çok iyi biliyordu..hatta fazlasıyla çok..

onunda tahsili yarımdı...benim desteklerimle şimdi mezun olmak üzere..ama onu okuttuğum için bile bana kızgın..
onun için değil kendim için yapmışım..ve daha tonla riyakarlık...

tertemiz bir kalbi var dedim..böyle bir zamanda böylesine temiz bir adam bulmuşum..üstelik bana aşık...benimde aşkımdı o..
ama sonuç değişmiyor..

baştan yanlış başladık..fedakarlıkların sonu yokmuş..
yaa bizi yıpratmayacak birileriyle mutlu olacaz yada tek başımıza sakin sakin yaşayacağız..

ama bana yaşattığı duygusal yıkımlardan sonra ben boşansamda ki boşanacağım...onunla asla görüşmezdim..

aynı kitabı iki kere okumanın ne faydası var..gidip başka bir kitap alıp yeni şeyler yaşamak daha mantıklı...

seni çok sevdim matahari..inşalllah herşey gönlünce olsun canım arkadaşım..:13:

insan sinirle herşeyi diyebilir sevmiyorum flan dese de insan içini kendi bilir...sevmiorum dese de ağla da dese sadece dili demiştr belki..mühm olan pişman olmak..evlilik bu yıkılsın demek boşan demek kolay... zaman tanı neler olacak gör...ben şahsen davayı açma taraftarı deilim...

Kizlar
bende eski esimi seve seve ayrildim
bosandim yani
bebegimiz yeni dogmustu tup bebek birde uc deneme.
Coktandir aldatildigimi ogrendim
beni sevmedigimi vs vs
her hikayede bana soylenmis bir soz benimle ayni kaderi paylasan insanlar var
aylarca bana geri donmesini sabirla gozyasiyla bekledim
tam yedi ay evimiz oyle kaldi terk edilmis gibi
sonra artik babam yavas uavas esyalari atmaya fakirlere dagitmaya basladi
cok nadir bende gittim
evimim kokusunu aliyodum mutfakta bir gece once hetsey ortaua cikmadsn evvel yrdogimiz yemegin tabaklari
makonede yikanan camasirlar
Cok agladim
psikolojimi darma duman ettim
hep baska bi kadinla oldugunu biliyodum ayriyken
gozumde canlandirdim
bazen yanimda uyudugunu hayal ettim
sonra kullendi bitti
eskide kaldi
sonra bem toparladim
hayayima biri girdi
cok anlastigim degisik biri
basladil bi iliskiye
ogluma abi olur dedim
o baba olmak istedi
jic tadmadigim sevkati merhamet etmeyi onla ogrendim
yaralar kapanmadi
kapanmazda
ama bosunaymis cunku herkez unutulabiliyor kendime ragmen seviyorum suan nisanli oldugum kisiyi
sevemeyecegim saniyirdum
ayrilali 25 ay oldu
3.5 ay sonra dugunumuz var
bodandiysan kardesim sende
donme artik geriye

Kizlar
bende eski esimi seve seve ayrildim
bosandim yani
bebegimiz yeni dogmustu tup bebek birde uc deneme.
Coktandir aldatildigimi ogrendim
beni sevmedigimi vs vs
her hikayede bana soylenmis bir soz benimle ayni kaderi paylasan insanlar var
aylarca bana geri donmesini sabirla gozyasiyla bekledim
tam yedi ay evimiz oyle kaldi terk edilmis gibi
sonra artik babam yavas uavas esyalari atmaya fakirlere dagitmaya basladi
cok nadir bende gittim
evimim kokusunu aliyodum mutfakta bir gece once hetsey ortaua cikmadsn evvel yrdogimiz yemegin tabaklari
makonede yikanan camasirlar
Cok agladim
psikolojimi darma duman ettim
hep baska bi kadinla oldugunu biliyodum ayriyken
gozumde canlandirdim
bazen yanimda uyudugunu hayal ettim
sonra kullendi bitti
eskide kaldi
sonra bem toparladim
hayayima biri girdi
cok anlastigim degisik biri
basladil bi iliskiye
ogluma abi olur dedim
o baba olmak istedi
jic tadmadigim sevkati merhamet etmeyi onla ogrendim
yaralar kapanmadi
kapanmazda
ama bosunaymis cunku herkez unutulabiliyor kendime ragmen seviyorum suan nisanli oldugum kisiyi
sevemeyecegim saniyirdum
ayrilali 25 ay oldu
3.5 ay sonra dugunumuz var
bodandiysan kardesim sende
donme artik geriye

Senin adına çok sevindim canım:)Allahımm yeni yuvanıza sonsuz huzur ve mutluluk versin:)
bitürlü kısmet olmamış ,yarım kalan her ne sevinçleriniz varsa tamamlansın,dünyaya geldimize bikerede biz sevinelim dimi ama:)

konu hortlamış şuandaki durumunu bende merak ettim umarım herşey yolundadır mutluluklar..

Çok uzun süredir siteye girmiyordum, bugün fırsat olunca girip bakayım dedim. Çok teşekkür ederim desteğiniz için kızlar. Şu an bambaşka biriyle beraberim, daha çok yeni ama şimdilik güzel gidiyor. Eski eşimle aylardır görüşmüyorum bile :1: Tamamen kurtuldum sanırım ondan ve beni soktuğu bunalımlardan :1:

Back
X