yasadıklarınız gercekten guc
yargılamak yada sorgulamak ıcın sormuyorum dıkkatımı cektı 9 aylık cocukmu ben erkegım dedı?
Oglum 2 ay once 3 yasini bitirdi canim
Sabah oldu uyudum uyandim bu yasananlarin hepsi gercekmis ruya degilmis bunun idrakina daha iyi vardim artik kendi evimde son saatlerim oglumun babasi ise gitti ve tum esyalarim hazir kapidan cikacak sekilde ogluna donup bakmadan opup koklamadan cikip gitti yarin geldiginde artik biz olmayacagiz hayatinda kumandayi aldi diye kufur edebilecegi kufur etme diye susturmaya calisan reklam arasinda dovebilecegi bir kadin markete gittiklerinde heves edip cips istedi diye nerdeyse kolundan tutup surukleyerek aglatarak eve getirebilecegi bir oglu yok artik icim cok bos normalmi bilmiyorum ama sizden ne kadar guc aldigimi anlatamam yorumlarinizi okudukca kendime geliyorum sanki cok saolun
Sabah oldu uyudum uyandim bu yasananlarin hepsi gercekmis ruya degilmis bunun idrakina daha iyi vardim artik kendi evimde son saatlerim oglumun babasi ise gitti ve tum esyalarim hazir kapidan cikacak sekilde ogluna donup bakmadan opup koklamadan cikip gitti yarin geldiginde artik biz olmayacagiz hayatinda kumandayi aldi diye kufur edebilecegi kufur etme diye susturmaya calisan reklam arasinda dovebilecegi bir kadin markete gittiklerinde heves edip cips istedi diye nerdeyse kolundan tutup surukleyerek aglatarak eve getirebilecegi bir oglu yok artik icim cok bos normalmi bilmiyorum ama sizden ne kadar guc aldigimi anlatamam yorumlarinizi okudukca kendime geliyorum sanki cok saolun
sevgili arkadaşlar 20.07.2013 geçtiğimiz cumartesi doğum günümdü. Bütün gün bir kıpırdama bekledim ama eşim doğum günün kutlu olsun bile demedi. Şuan sinirden kuduruyorum. unuttun mu neden kutlamadın diye sorunca bana 20 simi 21 mi kara veremedim aslında birşeyler yapacaktım ama yapamadım gibi saçma sapan açıklamalarda bulundu. Ben bu adamı ne yapayım. yengesini yeğenlerinin iş arkadaşlarının doğum gününü kutlayan organizasyon yapan hediye alan adam beni es geçiyor. ayrıca geçen annaler gününde annesine telefon aldı bana hiç birşey almadı. ben mi takıntı yapıyorum diyeceğim ama durum ciddi sakinleşemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?