Ve yolun sonundayim artik

yasadıklarınız gercekten guc
yargılamak yada sorgulamak ıcın sormuyorum dıkkatımı cektı 9 aylık cocukmu ben erkegım dedı?

canım konunu okuyabildim , oğlunun sana vurmasına çok üzüldüm iyikide ayrılma kararı almışsın
herşey daha güzel olur inş
ama inanki şimdikinden daha kötü olamazsın
eşinede yazıklarolsun inş seni küçümsediği kadar başkaların tarafından küçümsenir

Oglum 2 ay once 3 yasini bitirdi canim

anladım canım benımde o yaslarda 2-3 ay buyuk bır oglum var
herhalde yasadıgın herseyın karsısında oglunun yaptıgı ve soyledıgı kadar canını hıc bısey acıtmamıstır
Allah yardımcın olsun

Kadınlara saygı duyan bir erkek evladı yetiştirmeniz dileğiyle. inanıyorum ki herşey daha güzel olacak.

Sabah oldu uyudum uyandim bu yasananlarin hepsi gercekmis ruya degilmis bunun idrakina daha iyi vardim artik kendi evimde son saatlerim oglumun babasi ise gitti ve tum esyalarim hazir kapidan cikacak sekilde ogluna donup bakmadan opup koklamadan cikip gitti yarin geldiginde artik biz olmayacagiz hayatinda kumandayi aldi diye kufur edebilecegi kufur etme diye susturmaya calisan reklam arasinda dovebilecegi bir kadin markete gittiklerinde heves edip cips istedi diye nerdeyse kolundan tutup surukleyerek aglatarak eve getirebilecegi bir oglu yok artik icim cok bos normalmi bilmiyorum ama sizden ne kadar guc aldigimi anlatamam yorumlarinizi okudukca kendime geliyorum sanki cok saolun

bence bunları sen degıl o dusunsun
dedıgım gıbı benımde o yaslarda oglum var yerı geldı defalarca elımızdekı son parayla ıstedıgı oyuncagıda yıyecegıde aldım alırım pısmand egılım degılkı 1 lıralık cıps ıcın onu suruklemek yada surukletmek ne kadar fakır olursan ol altı ustu 1 lıra
hatta o kadar bıle degıl
sen kendıne bak evdekı son saatların dıyede yorma kendını o evde kalabılmek ıcın yeterınce bedel odemıssın
hıc gerek yok

kıyamam ya çok kötü şeyler yaşamışsınız bence üzülmeyin , ondan kurtuluyotsunuz oğlunuzla yeni huzurlu daha mutlu bir hayat kuracağınız için sevinin
içime doğdu eşiniz çok pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak

bız anne olarak hep evlatlarımızı dusunuyoruz sende oyuzden bukadar sans vermıs olmalısın esıne..
hakkınızda hayırlısı olsun bence bu adamdan kurtuldugunuz ıcın sukretmelısınız enazından bosanma konusunda sorun cıkarmamıss..

Allah akıl fikir versin eşinize, size de bundan sonraki ömrünüzde mutluluk huzur versin...
Bir gerçek var ki siz ne yaparsanız yapın iyisiyle kötüsüyle o çocuğun babası bu adam umarım akıllanır ve evliliğiniz için değil ama "baba" olduğu için aklı başına gelir ve oğluna gereken babalığı yapar! Siz de yaşadıklarınızın etkisini atlatıp hayatınıza huzurla devam ederseniz...

sevgili arkadaşlar 20.07.2013 geçtiğimiz cumartesi doğum günümdü. Bütün gün bir kıpırdama bekledim ama eşim doğum günün kutlu olsun bile demedi. Şuan sinirden kuduruyorum. unuttun mu neden kutlamadın diye sorunca bana 20 simi 21 mi kara veremedim aslında birşeyler yapacaktım ama yapamadım gibi saçma sapan açıklamalarda bulundu. Ben bu adamı ne yapayım. yengesini yeğenlerinin iş arkadaşlarının doğum gününü kutlayan organizasyon yapan hediye alan adam beni es geçiyor. ayrıca geçen annaler gününde annesine telefon aldı bana hiç birşey almadı. ben mi takıntı yapıyorum diyeceğim ama durum ciddi sakinleşemiyorum

öncelikle çok geçmiş olsun.inşallah aldığın boşanma kararınla, ileride en doğru kararı vermişim diyebilirsin.bundan sonraki hayatında geriye dönüp bakma.oğluşunla çook mutlu ol ve sadece ikiniz için yaşa.

bebek daha küçük yerine alışır merak etmeyin.daha şimdiden ne gördüyse onu işlemeye başlamış zaten.onu daha güzel bir ortamda büyütürsünüz en azından vazgeçmeyin.

önce kendin sonra oğlun için yapabileceğin en doğru şeyi yapmışsın..üstüne düşünmeye bile gerek yok..evli kaldığın her gün hem sana hem evladına zarar. Hakkında hayırlısı olsun, yeni hayatında boş şans diliyorum sana

yolun sonu belliymis zaten
bunun icin bütün kemiklerinizin kirilmasina gerek yoktu
bundan sonra sansinzi bahtiniz acik olsun
rahat huzurlu mutlu yasayin

konu içinde konu olmuş ama benim eşimde kutlamaz hatta bugün evlilik yıldönümüz eminim umursamıyacak
eğer sen bir çözüm bulursan banada yaz bende uygulayım

bi tokmak kafaya bi kez vurulur derler ama siz defalarca vurmuşsunuz
ama ayrılmaya karar vermenizde bişey
bazen çocuk olsada devam etmenin bi anlamı yok
sizde o durumdasınız

O dayaklardan sonra nasıl affedebildin, o çocuğun o adamla yetişmesine nasıl izin verdin?

Çok şükür kurtulmuşsun, ALLAH beterinden korusun.

Canım benim, hikayenin sonuna kadar okudum tüylerim diken diken oldu ta ki oğlunun hareketini okudum. oğlun beni ağlattı gerçekten. Ne kadar güzel ki oğluşun sana bir işaret vermiş ve doğru kararı geç olsa da vermişsin. Allahım sana sabırlar versin. Bundan sonra ayaklarının üstünde dimdik duracağına eminim.

Oglum icin dedim sabir dedim olmadi olmayacakti da bunu biliyordum ama arkami dondugumde vicdanimin rahat olmasi gerekiyordu soru isaretlerini tamamen silmeliydim kafamdan oyle de oldu bugun sabahtan beri ne telefonum sustu ne de gelen eksik oldu cok sukur herkesten duydugum ortak cumle bir bosanmaya sevinecegim aklima gelmezdi oldu bugunu bekledim herseye ragmen degdi cunku oglumun ilerideki sorularinin hicbirini cevapsiz birakmayacagim ve simdiden huzuru bulup mutlulugu hissetmeye basladim bile yorumlarinizinda bunda katkisi cok buyuk o yuzden hepinize teker teker tesekkur ederim canlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…