Ve yolun sonundayim artik

"Ve yolun sonundayim artik" demişsin ama bence GÜZEL bir YOLUN BAŞINDASIN. Kadınlara değer vermeyen, sahip olmakla, sahibi olmak arasındaki farkı bilmeyen ve büyük ihtimalle oğluna da düzgün bir baba modeli olmayı başaramayacak bir kişiden ayrılıyorsun. Bende eşimden ayrıldım.ucunda ölüm yok ve senin yaşadıklarına göre; özgürlükmüş ,keşke daha önce yapsaydım diyeceğin günler gelecek. Senin içindeki gelgitleri biliyorum. kolay değil 8 yıllık bir ilişkiyi bitirmek ama siz gerçekten sevilmemişsiniz ki. Bunu kabul etmek çok zor olacak ama gerçek seven insanların böyle davranmıyor.. En kötü alışkanlıklarımızdan bile hemen vazgeçemeyiz değil mi? kötü de olsa eşten de vazgeçmek çok zor oluyor. Keşke"zamanla geçeçek" denilen şu nefret ettiğim cümleyi size söylemek zorunda kalmasaydım. Ama acıları en dibine kadar yaşayıp sonra düze çıkacaksınız.Sana tavsiyem buradaki arkadaşların eşin hakkındaki tespitlerini bir kağıda yaz ve zaman zaman onları oku. Bu şekilde zaman belki biraz kısalır kabullenme süreci çabuk olur.
Büyük bir adımı çoçuğunuz için atabilmişsiniz.o güzel yavrunuzun daha sağlıklı aile ortamında büyümesi gerekiyor.Ailenizinde size karşı şu kadar olaydan sonraki sabrına hayran kaldım.torunlarına da iyi örnek olacaklarına eminim.Dualarım sizinle.Eşiniz gibi Allahtan korkmaz, kuldan utanmaz ,psikopat ruhlu kişilerden, her zaman uzak olmanız dileğiyle.Allah yar ve yardımcınız olsun

öncelikle çok geçmiş olsun... kendini bu kadar güzel ifade eden biri nasıl aşagılanır anlamıyorum.. evde oturup kocası gelince şiddete maruz kalsın diye doğurmadı hiç bir ana evladını ...en doğru kararı vermişsin Allah yardımcın olsun..

Bu kadar olumsuz durumlar varken hala düşünmeyin lütfen.
Kararlı olun bugün bu saniye bir karar verin ve bir daha üzerinde hiç düşünmeyin.
Acaba dedikçe bu 8 yıl 18 yıl olur keşke dersiniz.
Kararlı olun ve boşanın daha da geç kalmadan.

Ben de boşanıyorum hem de daha 40'ı bile çıkmayan bebegim varken.hamileligimi kabus etti bana hayvan herif.her gunüm ağlamakla gecti.peki yanına kar mı kalacak bu insan diye adlandirmakta zorlandığım seylerin?bu tür insanlarla evli kaldığımız her gun bize hakarettir.allah verir rızkımızı.rizkimizi kesse canımızı alır zaten yaradan.hic korkmayın allah dogru yolda olanın yanındadir.guzel günler bizi bekliyor insallah.allah yardımcımız olsun.

arkadaşım çok geçmiş olsun üzüldüm durumuna ama olmuyorsa olmuyordur bizimde ilk ayrılığımız oğlum 35 günlükken oluştu sükret ki bebeğin henüz çok küçük aklı ermeye başladığında çok büyük sıkıntı yaşanıyormus bunu anladım oğlum olayların farkında galiba sürekli babasını sormaya ve özledim demeye başladı babası olacak zatı muhteremde sürekli tel açıyor oğlumu özledim hatalar yaptım vs ama bende bitti artık tel cvp vermiyorum bu kez süreli msj atıyor oğlum olmadan hayatıma devam edemem diye bende sen bilirsin dedim anlatmak istediğimi anlamıştır sanırım benim geriye dönüşüm yok dediğin gibi Rabbim rızkımızı kesse canımızı alır şükür ki daha bir hafta olmadan 2 iş görüşmesine gittim bile güzel günler bizi bekliyor bende eminim bundan Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah evlatlarımız hayırlı olur

kurtuldugunuza sükretmelisiniz.okumakla adam olmuyo işte.2 uni bitir eşini döv.rencide et.allahından bulur nasılsa her nolursa olsun siddet olmamalı.neysekı aılenız destek oluyo size.allah yardımcınız olsun sizde calısırsınız oglunuza bakarsınız en azından sıddetsız bır hayatınız olur kımbılır ılerde deger veren bırıyle evlenır mutlu olursunuz herseyın hayırlısı.

Arkanıza bile bakmayın
Zordur tabi ama boyle bi adamla hayat geçmez
Allah yardımcınız olsun

Erkek olarak dünyaya gelmek kaderdir,ama adam olmak her erkeğe nasip olmaz.bizim deger verdiklerimiz,gençliğimizi verdiklerimiz,en önemlisi evlat verdiklerimiz de adam değilmiş ne yapalım.allah boyle sınamayı uygun gormuş bizleride.ben çalışıyorum,öğretmenim.allaha şükür o herife muhtaç değilim.ben ne hamileligimi bildim ne lohusaligimi.maddi manevi hic bir destegini görmedim.dogumda gelip gördü bir tek oğlumu.bir daha da görmedi.sadece mesaj atıyor arada.bebegin fotograflarını göndersene diye.o kadar.ben fotograf gondermeyince de tehditler savuruyor senden alacagim cocugu diye.benim korktuğum,ben bebegimi büyütürüm,sonra baba yerine gecer,cocuğun kafasını karıştırırsaallahim fırsat vermesin.hepimize yardım etsin yaradanım...

Allah yar ve yardımcınız olsun ...

Evladına sıkı sıkı sarıl ...

O esın olacak adamı da Allah ıslah etsın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…