8 Yil suren 4 yili iyi kotu son 4 yili kabus olan evliligimi nihayet bitirme karari alabildim daha onceki denemelerimde cocuguma kiyamayip tekrar dondugumde hep bir onceki barismamizdan daha beter bir hal aliyordu bosanma sebeplerimiz saymakla bitmez aslinda ama ozetlemek istiyorum duygularima yenilmemek icin desteginize ihtiyacim var 8 yillik evliligimin ilk 4 senesinde cocugumuz olmadi asilamayla hamile kaldim kizim 7 aylik dogdu ve 3 gun yasayip vefat etti bu arada tayinle sehir degistirdik degistirmez olsaydik keske esimde degismeye basladi kizimin vefatindan 9 ay sonra tekrar asilamayla hamile kaldim tedavi bitti sonuc almaya gidicez esimle cok gereksiz kavga ettik burnum kirildi ertesi gun ogluma hamile kaldigimi ogrendim ve uzerine sunger cekip baristik hamileligim problemli oldugundan annemlerde kalmaya basladim esimle aramiza sogukluk girmeye basladi oglumu kucagima aldim ama meger bu surecte esimi kaybetmeye baslamisim oglum daha 35 gunlukken ailesi gelemedigi icin ben gittim memleketlerine ortada ciddi bir sebep yokken yine kavga ettik ve siddete maruz kaldim kolum catladi akil edip darp raporu aldim ve ailemin yanina dondum esimin barisma israriyla oglumun hatrina birlestik ama hic bir sey artik eskisi gibi degildi tartismalarimiz kavgaya donuyor hep siddetle sonuclaniyordu kuzum 9 aylik oldugunda yine cok kotu siddete maruz kaldim hemde babamin yaninda sebepse esimle tartisma sirasinda kendisine cevap vermemmis yine darp raporu aldim 6000 lira ceza aldi ve ayrildik 1 yil ayri kaldik ailemin kabul etmemesine ragmen neden bilmiyorum tekrar affettim ilk aylar hersey yolunda gibi gorunurken tekrar basa donduk huzursukluklar basladi bu arada esimin maasi yukseldi ikinci unv bitirdi beni daha cok asagilayip hirpalamaya basladi her kavgada canin yine dayak istiyor deyip tehditler hakaretler savurdu is oyle cigrindan ciktiki sadece ev icinde degil komsularimin arkadaslarimin yaninda hic utanmadan devam etti kisiligimi oyle zedelemiski herseye ragmen birgun duzelir umuduyla bitiremiyordum ama en sonki olayda oglumun ne kadarda etkilenmis oldugunu farkedebildim cunku oglum da o kucucuk eliyle bacagima yumruk atti ve oglum anneye vurulurmu dedigimde ben erkegim dedi ve soka girdim resmen bir anda sanki gozum acildi ve dun esime bosanmak istedigimi soyledim aninda kabul etti ailemi aradim yarin insallah gelip beni alacaklar ve oglumla yeni bir baslangic yapacagiz tek endisem oglum ve babasina her cocuk gibi duskun ailem maddi manevi destek olumsuz etkilenmemesi icin elimden gelen herseyi yapacagim ama yeterli olamamaktan korkuyorum biraz cesarete ihtiyacim var ozetleyeyim dedim ancak bu kadar oldu